malawaszka Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):no ja myślę 8) :wink: Ale nie wiadomo, czy Wind umieści je tutaj :lol: :lol: :lol: :motz: a niby gdzie?! Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 wlasnie niby gdzie ma umiescic jak nie tu :roll: Quote
Wind Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Dzien doberek :-) Kolejne fotki z serii, stanowia portrety naszej addy :-) Nie moglam sie nim oprzec ... adda jest doprawdy piekna kobietka :-) April II April II Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Śliczne :) :D :angel: Ja chcę jeeeeeszcze! :lol: Quote
Ariadna Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 adda napisał(a):Już są :o Sa! sa! :o wiecej!! :o Alez Ty piekna....a kudel jaki masz!...... W tych zdjeciach jest cos...bardzo ciekawe :D ..p.s. masz ladne dlonie ( co widac na pierwszym zdjeciu) :) pozdrawiam Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 A wiecie, co TZ powiedział, jak zobaczył trzecią fotkę? :o Że wyglądam na niej na płaską :o Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Pasavera napisał(a)::angel: :loveu: ADDA :loveu: :angel: :oops: Ciekawe, co powiecie na temat odważniejszych fotek :evilbat: Quote
Cola Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Portrecik z falbaneczką na oczku.....BOSKI :loveu: :wink: odważniejsze fotki?? Pewnie będzie czerwony kwadracik :wink: :lol: :lol: Już niemogę się doczekać "grzecznych" ujęć :evilbat: Quote
Majka_Gizmo Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda nie wiem skąd brały się Twoje opory przed sesją z Wind...Piękna z Ciebie kobieta... Na zdjęciach wyglądasz olśniewająco... Czekam z niecierpliwością na kolejne :lol: ...Tak jak każdy tutaj :D Pozdrawiam :lol: Quote
Asia_Focus Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 ADDA ja wiedzialam, ze tak bedzie... czyli cudnie... 8) :wink: :drinking: Quote
adda Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Majka, myślę, że każdy miałby opory... które mijają jak tylko zobaczy się Wind :) A efekt - to zasługa fotografa :P Quote
Poświata Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda super fotki :P, nie moge się nagapić :D . Wind a może by tak wydać kalendarz z pięknymi dogomaniaczkami, w szczytnym celu, zbiórki na bezdomne psiaki??? Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Adda ale Ty hipnotyzujesz ciagle i ciagle chce Cie ogladac Quote
christoph Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Wprawdzie nie jest to fotka portretowa autorstwa Wind, tylko mojego, ale może jest w tym portrecie coś pokrewnego? W zanadrzu jest jeszcze trochę... Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 hahaha mysle ze przy dzisiejszej Addzie portret moze zostac niezauwazony ;) ale piekny nie da sie ukryc Quote
Dalma&Maja Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 Dokładnie - cudnie :) Mam nadzieję, że Wind sprawi nam miłą niespodziankę i bardzo niedługo wstawi kolejne serie. :D Quote
dbsst Posted March 19, 2005 Posted March 19, 2005 adda napisał(a):Dzięki Beatko i dbsst :oops: za prawde sie nie dziekuje za komplementy tak wiec ja podziekowan nie przyjmuje ;) Quote
Wind Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 Skoro noc nastala, czas na kolejne zdjecia ;) B&W I B&W II B&W III B&W III Quote
Wind Posted March 19, 2005 Author Posted March 19, 2005 [quote name='adda']A najbardziej mnie dziwiło, jak Wind liczyła, raz, dwa, trzy - i przy trzy obniżała aparat i pstrykała zdjęcie. No i zapomniałam w końcu spytać się o to obniżanie :roll: No tak ... moglo to troche dziwnie wygladac ;) Na raz - dwa focusuje na interesujacy mnie fragment, potem blokuje ostrosc na tym fragmencie i przekadrowuje tam, gdzie chce ... na trzy wyzwalam migawke i hop - siup zrobione :-) A czasami jest jeszcze bardziej zamotane. Na raz blokuje ekspozycje np. na sredniooswietlonej skorze lub np. srednioszarej podlodze, na dwa focusuje, potem blokuje ostrosc, przekadrowuje i na trzy bec, migawka trzask ;) adda, miesnie ok? ;) Quote
PIKA Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Adda :o to z wrażenia SUPER Brawa dla obu Pań [quote name='Wind'] - dwa focusuje na interesujacy mnie fragment, potem blokuje ostrosc na tym fragmencie i przekadrowuje tam, gdzie chce ... na trzy wyzwalam migawke i hop - siup zrobione :-) Że co robisz? :o :lol: Quote
Recommended Posts