Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wind napisał(a):
A jak myslisz? 8) :lol: 8)
Mam nadzieję, że już przyzwyczaiłaś się do tej chybotliwej drabiny i spodobała Ci się :D Czyli wygibasy dla Ciebie :roll:

Posted

adda napisał(a):
Mam nadzieję, że już przyzwyczaiłaś się do tej chybotliwej drabiny i spodobała Ci się :D Czyli wygibasy dla Ciebie :roll:

:lol: :lol: :lol: Ciesze sie, ze zachowujesz optymizm ;)

Posted

Yuhuuuuuu!!! To juz jutro zobaczę ADDE! :evilbat:

Normalnie będzie extra seans...kupię piwko i chipsy i bede ogladac!

Wind piękne ujęcia masz, wspaniale.... :P

Posted

[quote name='LAZY']Yuhuuuuuu!!! To juz jutro zobaczę ADDE! :evilbat:
Kochana, jutro chyba nie :-? Przecież Wind musi wszystko wyretuszować a to żmudna i czasochłonna praca :D

Posted

LAZY,

Pewnie nie jutro :( Skonczymy pozno, a w sobote rano biegne na kolejna sesje, ktora skoncze w nocy. Fotki beda wiec w niedziele :( Pracowity weekend przede mna :-)

Posted

jesssuuuu, ale super, temat i jakie przepiękne zdjęcia!!! :eek:
zawsze się zastanawiałam w jaki sposób można zrobić takie cudo :o
w sumie chciałabym też się kiedyś tym zająć, ale coś mi kiepsko wychodzi, w sumie nie wiem za co się zabrać no i mam tylko jedną fotkę, która mi fajnie wyszła i dosyć mi się podoba

a to tutaj :loveu: !!

Posted

Wind Nowe zdjęcia boskie. Te łańcuchy to ja chyba znam? :wink: :lol:

Już dzisiaj, za kilka godzin sesja. Niemogę się doczekać efektów wygibasowych :)

Wydaje mi się, że jakaś fotka dzisiaj w nocy się znajdzie w topiku....co by nam zaostrzyć apetyt :evil:

Posted

A mnie zaraz szlag jasny trafi :evil: TZ polazł wczoraj na oblewanie narodzin syna przyjaciela i nie ma go do tej pory :evil: Dla jasności - chodzi mi o dowód rejestracyjny samochodu :evil: :evil: :evil:

Posted

:evil: Chłopy... :evil: :lol:

Adda, trzymam za Ciebie mocno kciuki. Baaardzo mocno. Jak już będziesz po, daj znac od razu żebym sobie palców nie powyłamywała :lol:

Posted

:lol: A znając swoje szczęście, jak pojadę bez dowodu (kluczyki mam) to zaraz mnie jakiś patrol złapie :evil: A Wind prosiła, żebym bez makijażu była to nic nie wynegocjuję z panami policjantami :evil: