Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']nie niestety :( moglam isc do fryzjera chociaz bo silownia w tak krotkim czasie tylkoby mnie zdolowala ;) To ja odpuszczam i jedno i drugie. Do fryzjera nie chodzę, bo nie ma co robić z prostymi, długimi włosami.

kosmetyczka nie zawracaj sobie nia glowy bo Wind wszystko pudrem zakamufluje (a u mnie jest co zakrywac)
Ufff...
paznokcie to dla sportu owszem ;) ale w mojej sesyjce malo bylo paznokcie wiec tez udalo sie ukryc ;)
Zamaluje się :D
Czyli nic nie robię, w czasie wolnym siedzę na dogo, czytam książki i uczę się anglika :roll:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hahahahahaha no co Ty zobacz jakie piekne dogomaniaczki mamy co jedna to piekniejsza. Wiec odswiezanie mnie byloby nudne ;)

jak ja nie moge sie doczekac Addy ojaaaaaaaa

Posted

adda napisał(a):
Evelina napisał(a):
Pedzlisko na stres ? :hmmmm:
No tak mi dbsst i Wind obiecały. Będzie pędzel a ja pozbędę się stresu :lol:
Aaaaa, pędzel do łaskotek :lol:

Posted

adda napisał(a):
Evelina napisał(a):
Pedzlisko na stres ? :hmmmm:
No tak mi dbsst i Wind obiecały. Będzie pędzel a ja pozbędę się stresu :lol:

nio ten pedzel jest kosa kosowski. a jak bedzie pedzlowanie to mozesz sie chichotac do wloli bo jeszcze dluuga droga do zdjec ;)

tylko uwazaj z tym chichotaniem jak Wind bedzie miala taki maly pedzelek co to sie nim chyba rzesy maluje ;)

Posted

[quote name='dbsst']tylko uwazaj z tym chichotaniem jak Wind bedzie miala taki maly pedzelek co to sie nim chyba rzesy maluje ;)
Adda, jednym słowem, zostaniesz opędzlowana podczas tej sesji. :lol:

Posted

[quote name='dbsst']od szczytu czola doo czubka brody zostaniesz opedzlowana ;)

dobra spadam spacA to cialka nie pokaze ? :o
Ponizej brody juz nie pedzluja ? :-?
Ja tez spadam Bonne Nuit :wink:

Posted

Dziewczyny!

Ciesze sie, ze odstresowujecie mi Modelke :-) Chociaz, musze przyznac stresu na sesjach ze mna NIE MA!
Jednak doskonale rozumiem, ze kazda Dogomaniaczka ktora byla u mnie w studio, czula lekki niepokoj, gdy juz sie znalazla pod tymi czarnymi, wielkimi drzwiami i zielona sciana :lol:
Jednak to szybko mija, a ewentualne watpliwosci zastepuje ferwor pracy, przygotowan i mojego do znudzenia powtarzanego: "no to test shots please" :lol:
Najlepsze jednak nastepuje po sesji ;) Zazwyczaj zdjecia koncza sie w nocy, a ja zamiast grzecznie isc pod prysznic i spac, z wypiekami na twarzy zrzucam zdjecia do kompa. Nastepnie, w zupelnie ciemnym pokoju kazdemu z nich dokladnie sie przygladam, analizuje, cos tam sobie nuce pod nosem, wciaz wracam do podobnych ujec, znowu analizuje, przegladam ... cos nuce ... znowu przegladam ... nuce ... rozsuwam zaslony ... nowy dzien, ide na zajecia 8)

Posted

jaaaaaaaaaa ale bym przegapiła Adda - moja faworytka :multi: te foty to już na bank nie będą do wglądu mojego TZ :evilbat: :lol:

sie nie doczekam poniedziałku :-?

APEL!!!

Niniejszym uprasza się o przyspieszenie terminu wykonania megasuperhiperczadowej sesji fotograficznej DoGoManiaczki Addy, prośbę tą uzasadniam tym, iż me słabe ostatnio nerwy mogą nie wytrzymać napięcia przez tyle dni i moje narzędzie pracy i niejako rozrywki jednocześnie może wylądować za oknem... jednocześnie moja głowa będzie przez tyle dni zaprzątnięta rozmyślaniem nad efektami wspólnej pracy Wind i Addy, że spadnie moja wydajność w pracy jak i w pewnym knuciu co się może źle skończyć dla wszystkich!

Z poważaniem
m-waszka

Posted

[quote name='Evelina'][quote name='dbsst']od szczytu czola doo czubka brody zostaniesz opedzlowana ;)

dobra spadam spacA to cialka nie pokaze ? :o
Ponizej brody juz nie pedzluja ? :-?
Ja tez spadam Bonne Nuit :wink:

hahaha Evelinko to wiem na pewno ze bedzie pudrowane ;)

waszka jestes nimozliwa :D

Posted

hihi...tak sobie poczytałam i doszłam do wniosku, że... ja nie miałam czasu na stres :wink: O sesji dowiedziałam się kilka godzin przed :lol: W pracy wirtualnie przeglądałam szafę. Po pracy pędem do sklepu i domu, i pod te wielkie czarne drzwi. Gdybym miała czas to bym poszła do fryzjera jakoś je po ludzku obciachać....bo mam wielkiego wypłocha na głowie :lol:

Posted

Adduś :D
Jak się czujesz po tym, jak wczoraj dowiedziałaś się o magicznym, tajemniczym pędzlu? :wink: Czy nie lepiej? No, powiedz. :lol:

Zacznijmy wieeeelkie odliczanie. Jeszcze 4 dni! :) :P

Posted

Dalma&Maja napisał(a):
Adduś :D
Jak się czujesz po tym, jak wczoraj dowiedziałaś się o magicznym, tajemniczym pędzlu? :wink: Czy nie lepiej? No, powiedz. :lol:

Tak szczerze powiedziawszy to wydaje mi się to tak odległe, że spoko :D Pewnie w niedzielę i poniedziałek będzie trzęsawka :roll: No i jak Wind nie przyniesie pędzlicha do ścian, to cieńko to widzę :lol:

Posted

A w ogóle to ja mam apel do Wind. Czy nie mogłabyś umieścić zdjęć wszystkich dogomaniaczek, którym robiłaś sesje, w pierwszym poście tego topiku? Wtedy nikt nie musiałby latać po tych gadanych stronach i miałby wszystko na miejscu. Szukam i szukam tych zdjęć, i szukam... :D

Posted

Hej, hej, hej ;)

Wszystkich, ktorzy czekaja na sesyjke addy informuje, ze z przyczyn od nas niezaleznych ( :evil: :evilbat: :evil: ) przelozono nam studio na piatek 18 marca. Sesja jak najbardziej sie odbedzie, ale pozniej :(

adda,

Fajny pomysl! Do pierwszego postu wstawie linki do fotek Dogomaniczek. A potem bede dopisywac kolejne linki ... oczywiscie jesli jeszcze, ktoras Dogomaniaczka da mi sie namowic na zdjatka :-)

Posted

Alez dlugi czas...juz sie nie moge doczekac!!
Alenic nie szkodzi - bedziemy, addusiu, dluzej Cie wspierac psychicznie i Beacik troszke odpocznie!! :kciuki: