adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):Adda i jak sie czujesz powiedz plizzzzzzzzz jak szafa przewertowana czy jeszcze nie Czuję się poddenerwowana, a to jeszcze kilka dni :o Obym tylko nie stchórzyła :roll: To znaczy nie, nie stchórzę, bo obowiązkowa jestem i pójdę, ale straaasznie się boję, że zawiodę Wind. A szafę to ja przewertowałam przy przeprowadzce (znaczy powywalałam dużo rzeczy) i niczewo niet :( Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Dalma&Maja']Wind, DOPIERO w poniedziałek? :roll: :wink: Dalma, :nono: Adda, czy ja słyszałam 'tajemnica'? :evilbat: Jak możesz chcieć coś zataić przed Dogomaniaczkami i to w dodatku tymi, które Cię podziwiają i teraz będą liczyć dni do poniedziałku...? 8) (np. o mnie mowa :lol: )Ja już doczekać się nie mogę! :P Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie :buzi: Quote
Panula Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Adda, wszyscy Ci dodajemy tak wirtualnie otuchy!! Ja tez juz przezywam razem z Toba :lol: :lol: Bedzie dobrze!! Nie martw sie Wind to taka cudna osoba i taka zdolna!!!! ...poza tym niezwykle ciepla ...zobaczysz udzieli Ci sie!!! Czyli w poniedzialek jestesmy z Wami!!! :lol: :lol: Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Panula']Adda, wszyscy Ci dodajemy tak wirtualnie otuchy!! Ja tez juz przezywam razem z Toba :lol: :lol: Bedzie dobrze!! Oj, potrzebna ta otucha, potrzebna. Nie martw sie Wind to taka cudna osoba i taka zdolna!!!! ...poza tym niezwykle ciepla ... O Wind to ja jestem spokojna póki nie zacznę jej jęczeć :-? A jak się zdenerwuje i mnie pogna? A że jest serdeczna - to emanuje z monitora :fadein: Czyli w poniedzialek jestesmy z Wami!!! :lol: :lol: Dzięki! Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 aa Adda jak masz takie obawy to znaczy ze jestes na dobrej drodze do kariery ;) Quote
aga_ostaszewska Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Adda: :kciuki: i z niecierpliwoscia czekamy na efekty! Quote
Wind Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 adda, Nie denerwuj sie :-) Pewna jestem, ze swietnie bedziemy sie bawic :-) A skoro mamy sie bawic, to nie ma mowy, ze ktos kogos zawiedzie :-) Po prostu, potraktuj to jako mila rozrywke po ktorej pozostanie fotograficzny slad :-) Bardzo sie ciesze na nasze spotkanie :D Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 No właśnie, to tylko taka miła rozrywka, pełen looz Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 amen ;) A ja dodam ze Wind jest fenomenalna zobaczysz wyluzujesz sie w try miga szczegolnie jak bedzi miala ten wielki miekki pedzel w dloni ;) I ma cierpliwosc anielska. Pewnie nie powinnam tego mowic ale o tam. W sesji Game with Wind myslalam zew spadne ze stolu ze msiechu powagi zero godzina pozna. Nawet nie bylo reakji ponaglajacei czy jakiejkolwiek szok :o mnie by piorun trafil ale ja to ja hihihihi Adda zobaczysz bedziesz do tego teskniec jeszcze Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Dzięki dbsst, pocieszyłaś mnie 8) a co to za czarodziejski pędzel, który tak wspominacie? Quote
Wind Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 adda, Te tajemnicze pedzle, to wlasciwie nic takiego ... ot przybory wizazowe. Wszystkie sa z czerwonej kuny, ale tylko jeden jest bardzo duzy, mieciutki i przyjemny ... podobno pudrowanie nim lekko odstresowuje ;) Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Wind']adda, Te tajemnicze pedzle, to wlasciwie nic takiego ... ot przybory wizazowe. Wszystkie sa z czerwonej kuny, ale tylko jeden jest bardzo duzy, mieciutki i przyjemny ... podobno pudrowanie nim lekko odstresowuje ;) jak to nic takiego te pedzle sa niesamowite i te duze i te male ;) a ten wielki jest czad :D Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Wind napisał(a): ale tylko jeden jest bardzo duzy, mieciutki i przyjemny ... podobno pudrowanie nim lekko odstresowuje ;) To przygotuj pędzel - olbrzym :D Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hahahahahahhaha mysle ze ten duzy w zupelnosci Ci wystarczy ;) jak ja sie nie moge doczekac tych fot olallalllaa Quote
Wind Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 adda, :lol: :lol: :lol: Dla Ciebie wszystko :-) Przyjade z takim do malowania scian :roflt: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 buhahahaha to sie Adda doigralas mieTkiego pedzla hahahaha Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Wind']adda, :lol: :lol: :lol: Dla Ciebie wszystko :-) Przyjade z takim do malowania scian :roflt: Jak ma mnie odstresować, może być i do ścian :lol: Quote
Evelina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Adda, teraz biegiem na siłownię, do kosmetyczki, fryzjera, manikiurzystki, pedikiurzystki, krawcowej.... co tam jeszcze.... :hmmmm: Ani sie obejrzysz, jak przyjdzie poniedziałek :wink: Trzymam kciuki, żebyś była zadowolona z tej przygody :D Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Evelina, myślisz że to pomoże? :-? To może jeszcze uda mi się schudnąć? :D Dbsst, czy Ty się tak przygotowywałaś? :o Quote
Evelina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 adda napisał(a):Evelina, myślisz że to pomoże? :-? To może jeszcze uda mi się schudnąć? :D Dbsst, czy Ty się tak przygotowywałaś? :oO jakiej pomocy mowisz ? :o Ja chcialam jedynie zebys sie czym do poniedzialku zajela - takie odstresowanie czekania :lol: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 nie niestety :( moglam isc do fryzjera chociaz bo silownia w tak krotkim czasie tylkoby mnie zdolowala ;) kosmetyczka nie zawracaj sobie nia glowy bo Wind wszystko pudrem zakamufluje (a u mnie jest co zakrywac) paznokcie to dla sportu owszem ;) ale w mojej sesyjce malo bylo paznokcie wiec tez udalo sie ukryc ;) tylko tych wlosow sobie darowac nie moge tymbardziej ze teraz mam taka szalowa fryzure ;) a krawcowa czemu nie ;) Evelina czemu Cie nie bylo jak to bylo moje 5 minut z takimi pomyslami to bym daleko zaszla ;) :D Quote
Evelina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 dbsst napisał(a):Evelina czemu Cie nie bylo jak to bylo moje 5 minut z takimi pomyslami to bym daleko zaszla ;) :DBo mialam spozniony zaplon i nie znalazlam tego topiku na czas :oops: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 hmmmmmmmm wrrrrrr zawarczalam a teraz ide plakac ;) :D Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Evelina napisał(a):Ja chcialam jedynie zebys sie czym do poniedzialku zajela - takie odstresowanie czekania :lol: Ale przecież Wind będzia miała pędzlisko :D Quote
Evelina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='dbsst']hmmmmmmmm wrrrrrr zawarczalam a teraz ide plakac ;) :DNic sie nie martw. Wind masz pod bokiem, pewnie jeszcze niejedna sesyjka Cie czeka. 8) [quote name='adda'][quote name='Evelina']Ja chcialam jedynie zebys sie czym do poniedzialku zajela - takie odstresowanie czekania :lol: Ale przecież Wind będzia miała pędzlisko :DPedzlisko na stres ? :hmmmm: Quote
Recommended Posts