Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
Adda i jak sie czujesz powiedz plizzzzzzzzz
jak szafa przewertowana czy jeszcze nie

Czuję się poddenerwowana, a to jeszcze kilka dni :o Obym tylko nie stchórzyła :roll: To znaczy nie, nie stchórzę, bo obowiązkowa jestem i pójdę, ale straaasznie się boję, że zawiodę Wind.
A szafę to ja przewertowałam przy przeprowadzce (znaczy powywalałam dużo rzeczy) i niczewo niet :(

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dalma&Maja']Wind, DOPIERO w poniedziałek? :roll: :wink: Dalma, :nono:

Adda, czy ja słyszałam 'tajemnica'? :evilbat: Jak możesz chcieć coś zataić przed Dogomaniaczkami i to w dodatku tymi, które Cię podziwiają i teraz będą liczyć dni do poniedziałku...? 8) (np. o mnie mowa :lol: )Ja już doczekać się nie mogę! :P
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie :buzi:

Posted

Adda, wszyscy Ci dodajemy tak wirtualnie otuchy!! Ja tez juz przezywam razem z Toba :lol: :lol: Bedzie dobrze!! Nie martw sie Wind to taka cudna osoba i taka zdolna!!!! ...poza tym niezwykle ciepla ...zobaczysz udzieli Ci sie!!!
Czyli w poniedzialek jestesmy z Wami!!! :lol: :lol:

Posted

[quote name='Panula']Adda, wszyscy Ci dodajemy tak wirtualnie otuchy!! Ja tez juz przezywam razem z Toba :lol: :lol: Bedzie dobrze!! Oj, potrzebna ta otucha, potrzebna.

Nie martw sie Wind to taka cudna osoba i taka zdolna!!!! ...poza tym niezwykle ciepla ...
O Wind to ja jestem spokojna póki nie zacznę jej jęczeć :-? A jak się zdenerwuje i mnie pogna? A że jest serdeczna - to emanuje z monitora :fadein:
Czyli w poniedzialek jestesmy z Wami!!! :lol: :lol:
Dzięki!

Posted

adda,

Nie denerwuj sie :-) Pewna jestem, ze swietnie bedziemy sie bawic :-) A skoro mamy sie bawic, to nie ma mowy, ze ktos kogos zawiedzie :-) Po prostu, potraktuj to jako mila rozrywke po ktorej pozostanie fotograficzny slad :-)
Bardzo sie ciesze na nasze spotkanie :D

Posted

amen ;)

A ja dodam ze Wind jest fenomenalna zobaczysz wyluzujesz sie w try miga szczegolnie jak bedzi miala ten wielki miekki pedzel w dloni ;)

I ma cierpliwosc anielska. Pewnie nie powinnam tego mowic ale o tam. W sesji Game with Wind myslalam zew spadne ze stolu ze msiechu powagi zero godzina pozna. Nawet nie bylo reakji ponaglajacei czy jakiejkolwiek szok :o mnie by piorun trafil ale ja to ja hihihihi

Adda zobaczysz bedziesz do tego teskniec jeszcze

Posted

adda,

Te tajemnicze pedzle, to wlasciwie nic takiego ... ot przybory wizazowe. Wszystkie sa z czerwonej kuny, ale tylko jeden jest bardzo duzy, mieciutki i przyjemny ... podobno pudrowanie nim lekko odstresowuje ;)

Posted

[quote name='Wind']adda,

Te tajemnicze pedzle, to wlasciwie nic takiego ... ot przybory wizazowe. Wszystkie sa z czerwonej kuny, ale tylko jeden jest bardzo duzy, mieciutki i przyjemny ... podobno pudrowanie nim lekko odstresowuje ;)

jak to nic takiego te pedzle sa niesamowite i te duze i te male ;) a ten wielki jest czad :D

Posted

Wind napisał(a):
ale tylko jeden jest bardzo duzy, mieciutki i przyjemny ... podobno pudrowanie nim lekko odstresowuje ;)
To przygotuj pędzel - olbrzym :D

Posted

[quote name='Wind']adda,
:lol: :lol: :lol:
Dla Ciebie wszystko :-) Przyjade z takim do malowania scian :roflt: Jak ma mnie odstresować, może być i do ścian :lol:

Posted

Adda, teraz biegiem na siłownię, do kosmetyczki, fryzjera, manikiurzystki, pedikiurzystki, krawcowej.... co tam jeszcze.... :hmmmm:
Ani sie obejrzysz, jak przyjdzie poniedziałek :wink:
Trzymam kciuki, żebyś była zadowolona z tej przygody :D

Posted

adda napisał(a):
Evelina, myślisz że to pomoże? :-? To może jeszcze uda mi się schudnąć? :D
Dbsst, czy Ty się tak przygotowywałaś? :o
O jakiej pomocy mowisz ? :o
Ja chcialam jedynie zebys sie czym do poniedzialku zajela - takie odstresowanie czekania :lol:

Posted

nie niestety :( moglam isc do fryzjera chociaz bo silownia w tak krotkim czasie tylkoby mnie zdolowala ;)

kosmetyczka nie zawracaj sobie nia glowy bo Wind wszystko pudrem zakamufluje (a u mnie jest co zakrywac)

paznokcie to dla sportu owszem ;) ale w mojej sesyjce malo bylo paznokcie wiec tez udalo sie ukryc ;)

tylko tych wlosow sobie darowac nie moge tymbardziej ze teraz mam taka szalowa fryzure ;)

a krawcowa czemu nie ;)

Evelina czemu Cie nie bylo jak to bylo moje 5 minut z takimi pomyslami to bym daleko zaszla ;) :D

Posted

dbsst napisał(a):
Evelina czemu Cie nie bylo jak to bylo moje 5 minut z takimi pomyslami to bym daleko zaszla ;) :D
Bo mialam spozniony zaplon i nie znalazlam tego topiku na czas :oops:

Posted

Evelina napisał(a):
Ja chcialam jedynie zebys sie czym do poniedzialku zajela - takie odstresowanie czekania :lol:
Ale przecież Wind będzia miała pędzlisko :D

Posted

[quote name='dbsst']hmmmmmmmm wrrrrrr zawarczalam a teraz ide plakac ;) :DNic sie nie martw.
Wind masz pod bokiem, pewnie jeszcze niejedna sesyjka Cie czeka. 8)

[quote name='adda'][quote name='Evelina']Ja chcialam jedynie zebys sie czym do poniedzialku zajela - takie odstresowanie czekania :lol: Ale przecież Wind będzia miała pędzlisko :DPedzlisko na stres ? :hmmmm: