Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patka']Wielki dzięki dziewczyny wszystkiego naj od moich panów :D

Patka, podziekuj panom :angel:
Zebys nie myslala, ze wybrzydzam, ale rozpoznaje w tym kwiat kabaczka :lol: albo innej jarzyny dyniowatej :oops: :lol:

Posted

Hej Panowie!

Jak milo przeczytac zyczonka :-) Dziekuje bardzo i w ogole dzieki za zyczenia :-) Mam nadzieje, ze sie spelnia :-)

Cola,

Dzieki za namiar :-) Jesli uda mi sie do tego czasu kupic nowy obiektyw to na pewno bede. W koncu trzeba bedzie wyprobowac nowe szklo ;)

Posted

:) To może się spotkamy :) Ja mam zamiar się tam wybrać na trzy dni....z moim starym sprzęciorem :( (do nowego to mi duuuużo brakuje) i pewnie jak to bywa wyjdzie mi tylko kilka ładnych zdjęć = zadowalających mnie ..... trza nowy kupić sprzęcik na halówki :)

Posted

Cola,

Mam pytanko. Czy konie boja sie lamp blyskowych? Psy podchodza do tego raczej obojetnie, ale jak reaguja konie to ja nie wiem ...

Posted

Konie, które startowały kilka razy w zawodach też podchodzą do tego obojętnie....a w tym przypadku będą stare wygi :lol: i sporo jeźdźców zagranicznych. Jeśli się zjawisz to zobaczysz jaka widownia jest roświetlona od lampek :lol:

Posted

Cola,

Dzieki :-) W takim razie wpadne! Dostalam nowa lampe blyskowa z fajnym pomiarem swiatla i hala bedzie doskonala na jej wyprobowanie :-)
Fajnie bedzie sie spotkac :-) Potem podam w ktorym bede dniu .. .:-)

Posted

Niom.......będzie duuuuużo fotek :) W piątek będzie sporo pokazów między konkursami :D Tylko będę musiała sobie dokupić sporo klisz :wink:

Posted

Debest kopara mi opadła jak Twoje zdjęcia obglądnęłam :eek2:. Jaka z Ciebie pikna kobieta :D . To dopiero chłop w domu skarb ma :wink:
Wind talent to Ty masz ogromny kobieto-tylko pozazdrościć.
Tylko pomażyć o takiej sesii :oops:

Posted

Majka&Gizmo napisał(a):
Debest kopara mi opadła jak Twoje zdjęcia obglądnęłam :eek2:. Jaka z Ciebie pikna kobieta :D . To dopiero chłop w domu skarb ma :wink:

o Jeshu :oops: dziekuje bardzo za te slowa uznania. Maju :buzi:

ja tez czekam na Adde i czekam i czekam

Posted

[quote name='Wind']Adda,
poniedzialek godz. 18.00 i wszystko jasne
:ghost_2:
:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
O mamo! A ja myślałam, że zrobimy to w tajemnicy i gdyby nie wyszło... to nie pokazałabyś... no to ładny stresik :roll:

Posted

Majka&Gizmo napisał(a):

Jakie foty ja nie wim gdzie sa :oops: pokazcie :lol:

Posted

Weron_ciau napisał(a):
Jakie foty ja nie wim gdzie sa :oops: pokazcie :lol:

8) Weron podpowiem tylko,że w tym topiku :wink: . Ja go wczoraj całego oblookałam szukając naszej debeściary :lol:
Teraz czekam na Adde :D

Posted

[quote name='Wind']Adda,
W tajemnicy???? Eeeeee ... obie musimy sie zmobilizowac :lol: Wind, Ty jesteś profesjonalistka, to dla Ciebie to małe piwko!!!

Posted

Wind, DOPIERO w poniedziałek? :roll: :wink:

Adda, czy ja słyszałam 'tajemnica'? :evilbat: Jak możesz chcieć coś zataić przed Dogomaniaczkami i to w dodatku tymi, które Cię podziwiają i teraz będą liczyć dni do poniedziałku...? 8) (np. o mnie mowa :lol: )

Ja już doczekać się nie mogę! :P