Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wind Może chciałabyś porobić trochę fotek reportażowych?? 18-20 marca na Torwarze będą zawody jeździeckie + różne pokazy m.in. agility w wykonaniu klubu Fort Link do programu zawodów http://www.polishprestige.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=64 ..i opis niektórych pokazów http://www.polishprestige.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=20 Quote
Evelina Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Patka']Wielki dzięki dziewczyny wszystkiego naj od moich panów :D Patka, podziekuj panom :angel: Zebys nie myslala, ze wybrzydzam, ale rozpoznaje w tym kwiat kabaczka :lol: albo innej jarzyny dyniowatej :oops: :lol: Quote
mrowka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 DZIEKUJE BARDZO :calus: Kobitki wszystkiego naj naj najlepszego!! :angel: Evelina :lol: Quote
wini Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Mrowka a moze z okazji swieta pokazesz nam fotke :roll: Quote
Wind Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Hej Panowie! Jak milo przeczytac zyczonka :-) Dziekuje bardzo i w ogole dzieki za zyczenia :-) Mam nadzieje, ze sie spelnia :-) Cola, Dzieki za namiar :-) Jesli uda mi sie do tego czasu kupic nowy obiektyw to na pewno bede. W koncu trzeba bedzie wyprobowac nowe szklo ;) Quote
Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :) To może się spotkamy :) Ja mam zamiar się tam wybrać na trzy dni....z moim starym sprzęciorem :( (do nowego to mi duuuużo brakuje) i pewnie jak to bywa wyjdzie mi tylko kilka ładnych zdjęć = zadowalających mnie ..... trza nowy kupić sprzęcik na halówki :) Quote
Wind Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Cola, Mam pytanko. Czy konie boja sie lamp blyskowych? Psy podchodza do tego raczej obojetnie, ale jak reaguja konie to ja nie wiem ... Quote
Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Konie, które startowały kilka razy w zawodach też podchodzą do tego obojętnie....a w tym przypadku będą stare wygi :lol: i sporo jeźdźców zagranicznych. Jeśli się zjawisz to zobaczysz jaka widownia jest roświetlona od lampek :lol: Quote
Wind Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Cola, Dzieki :-) W takim razie wpadne! Dostalam nowa lampe blyskowa z fajnym pomiarem swiatla i hala bedzie doskonala na jej wyprobowanie :-) Fajnie bedzie sie spotkac :-) Potem podam w ktorym bede dniu .. .:-) Quote
Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :) Już niemogę się doczekać.... :multi: (w piątek jest agility..coś dla dgm :wink: Quote
Wind Posted March 8, 2005 Author Posted March 8, 2005 Cola, To chyba zdecyduje sie na piatek :-) To sobie pofocimy :sweetCyb: Quote
Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Niom.......będzie duuuuużo fotek :) W piątek będzie sporo pokazów między konkursami :D Tylko będę musiała sobie dokupić sporo klisz :wink: Quote
Majka_Gizmo Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Debest kopara mi opadła jak Twoje zdjęcia obglądnęłam :eek2:. Jaka z Ciebie pikna kobieta :D . To dopiero chłop w domu skarb ma :wink: Wind talent to Ty masz ogromny kobieto-tylko pozazdrościć. Tylko pomażyć o takiej sesii :oops: Quote
Dalma&Maja Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ja już tracę cierpliwość... :evilbat: :lol: Kiedy odbędą się sesje Addy oraz sesja numer 2: Agi i jej TZ-ta? :wink: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Debest kopara mi opadła jak Twoje zdjęcia obglądnęłam :eek2:. Jaka z Ciebie pikna kobieta :D . To dopiero chłop w domu skarb ma :wink: Wind talent to Ty masz ogromny kobieto-tylko pozazdrościć. Tylko pomażyć o takiej sesii :oops: o Jeshu :oops: dziekuje bardzo za te slowa uznania. Maju :buzi: ja tez czekam na Adde i czekam i czekam Quote
Wind Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Adda, poniedzialek godz. 18.00 i wszystko jasne :ghost_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Wind']Adda, poniedzialek godz. 18.00 i wszystko jasne :ghost_2: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: O mamo! A ja myślałam, że zrobimy to w tajemnicy i gdyby nie wyszło... to nie pokazałabyś... no to ładny stresik :roll: Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 o jaaa juz sie doczekac nie moge :angel: :angel: :angel: :angel: :multi: :laola: :shiny: Quote
Wind Posted March 9, 2005 Author Posted March 9, 2005 Adda, W tajemnicy???? Eeeeee ... obie musimy sie zmobilizowac :lol: Quote
Weron_ciau Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Majka&Gizmo napisał(a):Debest kopara mi opadła jak Twoje zdjęcia obglądnęłam :eek2:. Jaka z Ciebie pikna kobieta :D . To dopiero chłop w domu skarb ma :wink: Wind talent to Ty masz ogromny kobieto-tylko pozazdrościć. Tylko pomażyć o takiej sesii :oops: Jakie foty ja nie wim gdzie sa :oops: pokazcie :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Weron_ciau napisał(a): Jakie foty ja nie wim gdzie sa :oops: pokazcie :lol: 8) Weron podpowiem tylko,że w tym topiku :wink: . Ja go wczoraj całego oblookałam szukając naszej debeściary :lol: Teraz czekam na Adde :D Quote
adda Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='Wind']Adda, W tajemnicy???? Eeeeee ... obie musimy sie zmobilizowac :lol: Wind, Ty jesteś profesjonalistka, to dla Ciebie to małe piwko!!! Quote
dbsst Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Adda i jak sie czujesz powiedz plizzzzzzzzz jak szafa przewertowana czy jeszcze nie ciekawe czym nas zaskoczycie Quote
Dalma&Maja Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Wind, DOPIERO w poniedziałek? :roll: :wink: Adda, czy ja słyszałam 'tajemnica'? :evilbat: Jak możesz chcieć coś zataić przed Dogomaniaczkami i to w dodatku tymi, które Cię podziwiają i teraz będą liczyć dni do poniedziałku...? 8) (np. o mnie mowa :lol: ) Ja już doczekać się nie mogę! :P Quote
Recommended Posts