Gofi Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Jeju to jest śliczne :o :o Wind gratuluje talentu! dbsst te fotki są świetne! Quote
Dalma&Maja Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Dsst, Ajka, świetne zdjęcia. :) Wind, rzeczywiście wiele nudą, zróbże coś... :wink: Nawet starsze fotki chętnie obejrzę, wszystkie, po prostu wszystkie zdjęcia Twojego autorstwa. :D Czekam... 8) :lol: Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 Hejka :-) Nie wiedzialam, ze tutaj takie poruszenie ;) Nie zawsze robie zdjacia takie jak chce :( i czasami musze robic takie jakie wymagane sa akurat na zajeciach ... Za chwile, zamiast do studia ide do lazienki ;) realizowac temat: ukryty wymiar :lol: tylko bez zbereznych skojarzen prosze :cunao::cunao::cunao::cunao: Bede "zamrazac" krople wody w rozniastych ukladach, a potem robic z nich wolne interpretacje 8) , a moze jakies montaze ... Wisi nade mna tez temat "ukryta gra przedmiotow" .... buuuu ... nie lubie zdjec, na ktorych nie ma nikogo zywego :-? Za tydzien lub dwa bede fotografowac fajny projekt i pewnie go pokaze. Niektorych komercyjnych fot, nie wolno mi jednak pokazywac ... sa wlasnoscia Klienta i znajda sie w obiegu "w swoim czasie". A moze dla odmiany znajdzie sie jakas Dogomaniaczka/Dogomaniak ze swoja polowica, ktorzy chca miec pare fajnych zdjec? Chetnie Ich zaprosze do studia 8) Quote
Basenji Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Szkoda, że miszkam tak daleko, bo pewnie bym się skusił :lol: Zdrówko Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 dbsst napisał(a):no prosze ZAKOCHANI do WIND dbsst, taka wymagajac to ja nie jestem 8) Wystarczy jak bedzie pare laczyla namietnosc :lol: BTW Bryza dziekuje za foty :D Baaardzo sie spodobaly :-) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hihihi ja to wiem jak sie podlizac ;) oj dobra ZNAMIETNIALI do WIND ;) :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Body painting super! Wind: My niestety na parę do foto chyba sie nie nadajemy, bo... wyglądalibysmy jak Flip i Flab. Maciek wysoki i chuda, a ja ... :lol: Ale jakbyś nikogo nie znalazła, to My jestesmy chetni :wink: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Wind gadalam z moim TZ i on powiedzial ze chetnie ale za dwa miechy :evil: zdziwil mnie i milo zaskoczyl wiec jakbys za dwa miechy poszukiwala pary pokemonow to my sie piszemy ;) Quote
malawaszka Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 a co? przez te dwa miechy będzie się odchydał czy przytywał, a może na siłownię poleci?? :lol: :wink: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hahaha mysle ze nad zakolami chce popracowac ;) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 no bonie wiem o co innego moze mu chodzic gorszy jest jak baba :evil: Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hihi....facet = duuuuuże dziecko chyba nie będzie sobie włosów doklejał...tylko drabinkę ćwiczył :lol: Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 nie wiem bo On dla mnie jest baaaaaardzo okej a jakies jazdy robi no coz Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 dbsst, Hmmm ... powiedz Lubemu, ze wszystko co trzeba moge mu dorobic w PS ;) Do wyboru do koloru: kedziorki blond jak u kupidyna, lub dlugie i gladkie jak z epoki dzieci-kwiatow, albo moze krotkie i wyzelowane jak u wspolczesnego japiszona ... up to you 8) No co jest z tymi Parami? Nikt nie jest chetny na juz? :-? :( Quote
Cola Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Tak na gwałt parę to ciężko znaleźć :wink: Chyba, że dbsst namówi swojego TZ :) Quote
dbsst Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 ja sobie mysle ze Adda jest chetna ale ma leki takie jak i ja milam przed podjeciem decyzji ;) on sie nie zgadza :( Quote
aga_ostaszewska Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 No co jest z tymi Parami? Nikt nie jest chetny na juz? My sie zgłaszaliśmy, ale... nikt nie zauważył :wink: [quote name='aga_ostaszewska']Wind: My niestety na parę do foto chyba sie nie nadajemy, bo... wyglądalibysmy jak Flip i Flab. Maciek wysoki i chuda, a ja ... :lol: Ale jakbyś nikogo nie znalazła, to My jestesmy chetni :wink: Quote
Wind Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 aga, Sorry ... qrcze niby fotograf ze mne a taki slepy :lol: :lol: :lol: Jak to wysoki i chudy? Skrobnij mi maila jak to z Wami tak na prawde jest i czy Twoj TZ pokaze tors ... bo mam wizje z silnym torsem oplatajacym Ukochana :-) Czekam niecierpliwie! :-) Quote
Cola Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Kobitki dostałyśmy piękną różyczkę :) baskomaniak , Basenji dziękuję Quote
KORONA Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Dziękuję :modla: Życzę Wszystkim kobitkom pogody ducha i samych szczęśliwych dni :calus: Żeby Wind robiła dalej takie piękne fotki i żeby każda kobieta widziała siebie taką, jaką chce się zobaczyć :) Quote
Patka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Wielki dzięki dziewczyny wszystkiego naj od moich panów :D Quote
Recommended Posts