dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 [quote name='Wind']dbsst, Foty agi tez beda ;) Czy Wy myslicie, ze ja w archiwum mam taki porzadek, ze tylko siegam i jest :-? :lol: Musze sie troche natrudzic, aby wyszperac to co chce, a nie to co akurat lezy w zasiegu reki i wzroku ;) hahahaha no ja wlasnie tak mysle ze siegasz i masz ;) a przynajmniej licze na to ;) hihihihihi to czekam z niecierpliwoscia 8) Quote
Wojtek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='dbsst']mowisz ze sie wzroszyles jaaaaak slodko Dbsst, ja na serio to pisałem. Moja kobieca strona się odezwała.... :D Wind, wszystkie Twoje fotografie są podszyte erotyzmem. Albo to Twoje oko, albo cecha tego typu procesu twórczego. Jesuuu, albo to ja jakiś... zbolo jestem... :-? :( Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wojtek myslę ze z Toba wszystko wporządku ale chyba masz post ostatnio juz na drugim topicu to zauważam :D :wink: Sajko super tony kobiecości w tej dziewczynie ostatnia fota niesamowicie prosta i zmysłowa :D Quote
Wojtek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Kochana spostrzegawcza Patko, Karnawał za nami, post mamy to i poszczę... :-? 8) Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Dziekuje za docenienie mojej spostrzegawczości zboczenie zawodowe i współczuje postu łaczę sie w mentalnym bólu, ale juz niedługo ... :D :wink: pozdrawiam nie przestrzegających postu :wink: :lol: Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Wojtek, Patka, Chyba troche niecnych mysli wywoluja moje foty ;) :lol: Co do tego erotyzmu to nie wiem jak jest ... ale moj TZ mowi, ze aparatem fotograficznym widze kobiety takimi, jakimi chcialyby sie zobaczyc :-) Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wind chyba najwidoczniej Twój TZ ma rację ja tez lubie takie zmysłowe kobiety :klacz: :loveu: Takie powinny własnie byc!! :D pozdrowionka Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wy tu gadu gadu a mnie ciekawosc zjada ;) Quote
Wojtek Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 [quote name='Patka']Dziekuje za docenienie mojej spostrzegawczości zboczenie zawodowe i współczuje postu łaczę sie w mentalnym bólu, ale juz niedługo ... :D :wink: pozdrawiam nie przestrzegających postu :wink: :lol: Hmm, Patka ja nie kumam o co Ci chodzi? Ludzie poszczą bo tak chcą i już. Wiele ludzi tak robi. Hmm jakby Ci to powiedzieć... To już mój 461 post. I pościć będę dalej... :D 8) Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 :o Wojtek prezcyzja jak w szwajcarskim zegarku ;) hihihihihihi Quote
Basenji Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Fotki są świetne, chociaż ja osobiście mniej eksponowałbym psiaki :wink: Zdrówko Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Skoro wniosek jest aby bylo mniej psow, to coz ... ;) Oto aga_ostaszewska :-) Quote
Patka Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Jeny przepiękne juz chcę ciepełka i byc otoczona takimi zmyslowymi kobietami może to zaraźliwe i przejdzie na mnie :wink: Wojtek ja dosłownie :D piszę :wink: Quote
Dalma&Maja Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wind, Sajko i Aga - gratuluje tak udanych sesji :angel: I starym zwyczajem proszę o więcej, znacznie więcej! :P Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Dalma&Maja, A skad ja wiecej mam brac? ;) :) Maja ... fajne imie 8) Quote
Dalma&Maja Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wind kochana, tworzyć, tworzyć te cudeńka dalej :lol: Słodziasta ta Majusia :wink: Quote
aga_ostaszewska Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wind: A mozesz cos wrzucic z grafitti? :oops: Uwielbiam te foty!! Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 ahhhhhh cudo aga mniam foty mniam Wind mniam nawet nei bede sie wysilac na orginalny post bo nie umiem nic napisac lotnego w tym momencie ;) Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 aga, Hmmm .... A ich na poczatku topiku nie bylo? Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wind wtrace sie nie nie bylo :evilbat: :D Quote
aga_ostaszewska Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 Wind: Wydaje mi sie, ze sledzilam topik od poczatku i chyba ich nie bylo. Byla chyba fotka z 1/2 mojej buzki :wink: Przepraszam, ze marudze :lol: Quote
dbsst Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 aga napieraj napieraj ;) hahaha widze ze ja w ogole nie wychowana jestem ;) Quote
aga_ostaszewska Posted February 24, 2005 Posted February 24, 2005 dbsst: Sama moge sobie nie poradzic :lol: Ale te fotasy naprawde sa sliczne i nie chodzi (przysiegam) o moja osobe, tylko fajne pomysly jakie miala Beatka. Ze zwyklego grafitti zrobila dzielo, a ogrodzenia... sami zreszta moze zobaczycie! Quote
Wind Posted February 24, 2005 Author Posted February 24, 2005 Aguniu, no to juz sie poprawiam ;) Quote
Recommended Posts