Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wind']dbsst,

Foty agi tez beda ;) Czy Wy myslicie, ze ja w archiwum mam taki porzadek, ze tylko siegam i jest :-? :lol:
Musze sie troche natrudzic, aby wyszperac to co chce, a nie to co akurat lezy w zasiegu reki i wzroku ;)
hahahaha no ja wlasnie tak mysle ze siegasz i masz ;) a przynajmniej licze na to ;)
hihihihihi

to czekam z niecierpliwoscia 8)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']mowisz ze sie wzroszyles jaaaaak slodko

Dbsst, ja na serio to pisałem. Moja kobieca strona się odezwała.... :D

Wind, wszystkie Twoje fotografie są podszyte erotyzmem. Albo to Twoje oko, albo cecha tego typu procesu twórczego. Jesuuu, albo to ja jakiś... zbolo jestem... :-? :(

Posted

Wojtek myslę ze z Toba wszystko wporządku ale chyba masz post ostatnio juz na drugim topicu to zauważam :D :wink:
Sajko super tony kobiecości w tej dziewczynie ostatnia fota niesamowicie prosta i zmysłowa :D

Posted

Dziekuje za docenienie mojej spostrzegawczości zboczenie zawodowe i współczuje postu łaczę sie w mentalnym bólu, ale juz niedługo ... :D :wink:
pozdrawiam nie przestrzegających postu :wink: :lol:

Posted

Wojtek, Patka,

Chyba troche niecnych mysli wywoluja moje foty ;) :lol: Co do tego erotyzmu to nie wiem jak jest ... ale moj TZ mowi, ze aparatem fotograficznym widze kobiety takimi, jakimi chcialyby sie zobaczyc :-)

Posted

[quote name='Patka']Dziekuje za docenienie mojej spostrzegawczości zboczenie zawodowe i współczuje postu łaczę sie w mentalnym bólu, ale juz niedługo ... :D :wink:
pozdrawiam nie przestrzegających postu :wink: :lol:

Hmm, Patka ja nie kumam o co Ci chodzi? Ludzie poszczą bo tak chcą i już. Wiele ludzi tak robi.
Hmm jakby Ci to powiedzieć... To już mój 461 post. I pościć będę dalej... :D 8)

Posted

Jeny przepiękne juz chcę ciepełka i byc otoczona takimi zmyslowymi kobietami może to zaraźliwe i przejdzie na mnie :wink:
Wojtek ja dosłownie :D piszę :wink:

Posted

dbsst: Sama moge sobie nie poradzic :lol:
Ale te fotasy naprawde sa sliczne i nie chodzi (przysiegam) o moja osobe, tylko fajne pomysly jakie miala Beatka. Ze zwyklego grafitti zrobila dzielo, a ogrodzenia... sami zreszta moze zobaczycie!