dbsst Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 to ta ktora jest na pierwszej stronce czy gdzies jest kosa powiem ze chyba ta mnie najbardziej zachecila to moja ulubiona fota Wind nie wiele ich widzialam :( Beatko ja marudze ;) Quote
tanita Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 aga ja też już widziałam. Oj niebezpieczna z Ciebie kobieta :evilbat: 8) :wink: Quote
Dalma&Maja Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Myślę, że to Panula ze swoim Dziecięciem będzie miała tą sesję robioną... :angel: :wink: Czy się mylę? 8) Quote
Wind Posted February 21, 2005 Author Posted February 21, 2005 aga, Cos moze i wstawie ... ale gdy w koncu przyjade do Wawy :-) Teraz korzystam z kompa mamy na ktorym nie mam odpowiednich danych ;) Poza tym spadlo na mnie mnostwo cztania i eksperymentowania ;) Dostalam wymarzona lampe do aparatu, ktora ma tyle opcji ustawiania ze duzo wody uplynie zanim ja dokladnie opanuje :-) Poza tym czeka mnie kolejna pilna, fotograficzna czynnosc. A mianowicie testowanie w roznych sklepach obiektywu, aby zakupic najostrzejszy model :-) Jak wiec ktos zobaczy nawiedzona blondi, miotajaca sie ze statywem po sklepie foto, to bede ja :lol: Quote
adda Posted February 21, 2005 Posted February 21, 2005 Wind napisał(a):Jak wiec ktos zobaczy nawiedzona blondi, miotajaca sie ze statywem po sklepie foto, to bede ja :lol: :roflt: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 hihihihi to widze ze ciezka praca przed Toba i dobrze a ja tak sobie cichutko pomysle ciekawe kto teraz bedzie maczone Wind do powiedz Quote
Dalma&Maja Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 ja napisał(a):Myślę, że to Panula ze swoim Dziecięciem będzie miała tą sesję robioną... Hm... Wind nie powiedziała TAK, ale nie powiedziała też NIE... 8) Czekam więc dalej :lol: Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Dalma&Maja napisał(a):ja napisał(a):Myślę, że to Panula ze swoim Dziecięciem będzie miała tą sesję robioną... Hm... Wind nie powiedziała TAK, ale nie powiedziała też NIE... 8) Czekam więc dalej :lol: hahahahaha dobre Quote
Cola Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 hihi.....Jeśli chodzi o temat macierzyństwa. Jak będę w ciąży (w co wątpię), to będę się zgłaszała do Wind na zdjęcia co miesiąć. Hihi... Wind będzie zbierała materiał przez 9 miechów (ciekawe czy by wytrzymała do efektu końcowego :wink: ) :lol: Quote
Wind Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Cola, Trzymam Cie za slowo :evilbat: :lol: Quote
Cola Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Nie ma sprawy :evilbat: Na pewno się zgłoszę :) Quote
Agga Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 Cola napisał(a):hihi.....Jeśli chodzi o temat macierzyństwa. Jak będę w ciąży (w co wątpię), to będę się zgłaszała do Wind na zdjęcia co miesiąć. Hihi... Wind będzie zbierała materiał przez 9 miechów (ciekawe czy by wytrzymała do efektu końcowego :wink: ) :lol: całkiem dobry pomsył... 8) Quote
Wind Posted February 22, 2005 Author Posted February 22, 2005 Agga Skarbie, a Ty tez chcesz cos zadeklarowac? 8) :D Quote
dbsst Posted February 22, 2005 Posted February 22, 2005 ja napewno kce jak bede miala kiedys brzuszek to nalmaluje sobie na nim oczka i ust i nosek zeby moj maly czlowieczek patrzyla na swiat od pierwszych chwil zeby go nic nie zaskoczylo ;) no i do cioci Beatki bedziemy na sesyjki wpadac czy to sie Jej podoba czy nie ;) :lol: Quote
tajdzi Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 zeby moj maly czlowieczek patrzyla na swiat To ja widzę kochana, że ty już sobie dziewczynkę zaplanowałaś :wink: 8) Quote
Birma Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 dbsst, a może chcesz się z nami czymś podzielić.. :P ;) ;D Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Birma napisał(a):dbsst, a może chcesz się z nami czymś podzielić.. :P ;) ;D hihihi za 3 lata sie podziele ;) tajdzi to fakt dziewczyna pierwsza mile widziana ;) Quote
Wojtek Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 dbsst napisał(a):ja napewno kce jak bede miala kiedys brzuszek to nalmaluje sobie na nim oczka i ust i nosek zeby moj maly czlowieczek patrzyla na swiat od pierwszych chwil zeby go nic nie zaskoczylo Przepraszam, że się wtrącam w ten bobaskowy temat, ale muszę to powiedzieć... Chlip, chlip... normalnie się wzruszyłem... Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 mowisz ze sie wzroszyles jaaaaak slodko ;) Quote
Dalma&Maja Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Hm... instynkt macierzyński... boooosko... :wink: Quote
Agga Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Wind napisał(a):Agga Skarbie, a Ty tez chcesz cos zadeklarowac? 8) :D yyyyyyyyyy tak... 8) Jak bede sie spodziewac dzidzi prosze o sesje... :lol: Quote
Wind Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 Cos za bardzo przegadany ten temat :-? ;) :D Dla odmiany wrzuce foty drugiej Dogomaniaczki, ktora dala sie obfocic ;) Tym razem Sajko, wraz ze swoimi psami Barim i Dragulcem. Sesja plenerowa zrobiona w sierpniu 2004r. :-) Quote
aga_ostaszewska Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 Sajko gora! Kurcze, jednak te jej fotki sa bardzo kobiece! A maly Dragulec... sama slodycz! :lol: Quote
dbsst Posted February 23, 2005 Posted February 23, 2005 ehhhhhhhhhhh wzdychne z utesknieniem suuuuper aga a Twoje foty 8) Quote
Wind Posted February 23, 2005 Author Posted February 23, 2005 dbsst, Foty agi tez beda ;) Czy Wy myslicie, ze ja w archiwum mam taki porzadek, ze tylko siegam i jest :-? :lol: Musze sie troche natrudzic, aby wyszperac to co chce, a nie to co akurat lezy w zasiegu reki i wzroku ;) Quote
Recommended Posts