Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ta ktora jest na pierwszej stronce czy gdzies jest kosa powiem ze chyba ta mnie najbardziej zachecila to moja ulubiona fota Wind

nie wiele ich widzialam :(

Beatko ja marudze ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

aga,

Cos moze i wstawie ... ale gdy w koncu przyjade do Wawy :-) Teraz korzystam z kompa mamy na ktorym nie mam odpowiednich danych ;)
Poza tym spadlo na mnie mnostwo cztania i eksperymentowania ;) Dostalam wymarzona lampe do aparatu, ktora ma tyle opcji ustawiania ze duzo wody uplynie zanim ja dokladnie opanuje :-)
Poza tym czeka mnie kolejna pilna, fotograficzna czynnosc. A mianowicie testowanie w roznych sklepach obiektywu, aby zakupic najostrzejszy model :-) Jak wiec ktos zobaczy nawiedzona blondi, miotajaca sie ze statywem po sklepie foto, to bede ja :lol:

Posted

Dalma&Maja napisał(a):
ja napisał(a):
Myślę, że to Panula ze swoim Dziecięciem będzie miała tą sesję robioną...

Hm... Wind nie powiedziała TAK, ale nie powiedziała też NIE... 8)

Czekam więc dalej :lol:

hahahahaha dobre

Posted

hihi.....Jeśli chodzi o temat macierzyństwa. Jak będę w ciąży (w co wątpię), to będę się zgłaszała do Wind na zdjęcia co miesiąć. Hihi... Wind będzie zbierała materiał przez 9 miechów (ciekawe czy by wytrzymała do efektu końcowego :wink: ) :lol:

Posted

Cola napisał(a):
hihi.....Jeśli chodzi o temat macierzyństwa. Jak będę w ciąży (w co wątpię), to będę się zgłaszała do Wind na zdjęcia co miesiąć. Hihi... Wind będzie zbierała materiał przez 9 miechów (ciekawe czy by wytrzymała do efektu końcowego :wink: ) :lol:

całkiem dobry pomsył... 8)

Posted

ja napewno kce

jak bede miala kiedys brzuszek to nalmaluje sobie na nim oczka i ust i nosek zeby moj maly czlowieczek patrzyla na swiat od pierwszych chwil zeby go nic nie zaskoczylo ;)

no i do cioci Beatki bedziemy na sesyjki wpadac czy to sie Jej podoba czy nie ;) :lol:

Posted

Birma napisał(a):
dbsst,
a może chcesz się z nami czymś podzielić.. :P ;) ;D

hihihi za 3 lata sie podziele ;)

tajdzi to fakt dziewczyna pierwsza mile widziana ;)

Posted

dbsst napisał(a):
ja napewno kce

jak bede miala kiedys brzuszek to nalmaluje sobie na nim oczka i ust i nosek zeby moj maly czlowieczek patrzyla na swiat od pierwszych chwil zeby go nic nie zaskoczylo

Przepraszam, że się wtrącam w ten bobaskowy temat, ale muszę to powiedzieć...
Chlip, chlip... normalnie się wzruszyłem...

Posted

Cos za bardzo przegadany ten temat :-? ;) :D

Dla odmiany wrzuce foty drugiej Dogomaniaczki, ktora dala sie obfocic ;)
Tym razem Sajko, wraz ze swoimi psami Barim i Dragulcem.
Sesja plenerowa zrobiona w sierpniu 2004r. :-)

Posted

dbsst,

Foty agi tez beda ;) Czy Wy myslicie, ze ja w archiwum mam taki porzadek, ze tylko siegam i jest :-? :lol:
Musze sie troche natrudzic, aby wyszperac to co chce, a nie to co akurat lezy w zasiegu reki i wzroku ;)