Basenji Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Bardzo lubię wino, zwłaszcza czerwone, ale takiego jeszcze nie próbowałem. Jest bardzo kuszące. Brawa dla autorki za artyzm fotek i wybór modelki. Czy to jakaś dogomaniaczka? Zdrówko :lol: Quote
KORONA Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Dalma&Maja napisał(a):Właśnie Korona! Ustaw się następna w kolejce :lol: Przecież stoje!! Tuptam w miejscu, już dziure w podłodze wytuptałam. Siku mi sie chce, ale dzielna jestem...trzymam i czekam :lol: 8) Quote
adda Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 KORONA napisał(a):Siku mi sie chce, ale dzielna jestem...trzymam i czekam :lol: 8) No, kochana, z pełnym pęcherzem to Ty seksownie nie wyjdziesz na fotach, nawet tych przez Wind robionych :lol: Quote
Wind Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 Kolejny raz zmieniamy klimaty ;) Cola, jest nie tylko sexowna, romantyczna i nostalgiczna ... ale rowniez potrafi byc grozna ;) Za mundurem chlopcy sznurem 1 Za mundurem chlopcy sznurem 2 Za mundurem chlopcy sznurem 3 8) 8) 8) Quote
KORONA Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 adda napisał(a):KORONA napisał(a):Siku mi sie chce, ale dzielna jestem...trzymam i czekam :lol: 8) No, kochana, z pełnym pęcherzem to Ty seksownie nie wyjdziesz na fotach, nawet tych przez Wind robionych :lol: Jasne, wyganiaj mnie :evilbat: Pójde do kibelka i nagle sie okaże, że Ty tu zawsze przede mną w kolejce stałaś :wink: Quote
mrowka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 U lala :loveu: Piekne zdjecia!! Wiecej chcemy takich!! :angel: :angel: Cola :klacz: :D Quote
tajdzi Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Wind, kochana, jakie ty piękne panie fotografujesz? A jak by Ci się trafiła lekko niewymiarowa modelka? To też cuda działasz? :lol: Quote
Wind Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 Na zakonczenie, wracamy do pierwszej stylizacji ;) Dangerous games 4 Dangerous games 5 Dangerous games 6 Quote
Wind Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 tajdzi, O pieknie nie wymiary przeswiadczaja, ale to cos i w oku i w duszy :-) Quote
Yorkies Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Znowu śliczne foty.... :D normalnie rewelacja! :wink: :D Quote
Birma Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 no no... nie było mnie zaledwie (albo AŻ 6stron) a tu o! kolejne piękne zdjęcia :P :D Gratuluję i modelce (Cola- jesteś poprostu super :multi: :thumbs: ) i oczywiście Wind :D:D:P Oby więcej takich sesji :):P Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 nie no rewelacja w pracy jak na szpilach siedzialam zeby zobaczyc reszte Cola jest strasznie zmyslowaa Wind kurna ta wie czego chce Wind ahhhhhhhhhhhhhhhhh brak mi slow Widze ze znajomosc zaowocowala bardzo namietna sesja suuuuuuuuper extra :D Quote
malawaszka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 :multi: świetne foty Cola - pokazuj TZ pokazuj - Twojemu to jak najbardzie wskazane - niech widzi jaki ma skarb w domu :D ale ja nadal podtrzymuję że mój TZ tego nie zobaczy :lol: Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 dobra ogladalam jeszcze raz :oops: super Quote
anetta Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 :eek2: o shit :eek3: Jakie my tu mamy ekstra laski na forum :o Wielkie gratulacje dla wind i Coli :klacz: :klacz: Spisalyscie sie na medal 8) Fajny ten lancuch :lol: tzn. foty z tym lancuchem :wink: Quote
KORONA Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 dbsst napisał(a):dobra ogladalam jeszcze raz :oops: super Ja juz kilka razy oglądałam :oops: PIĘKNE !!! Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Koronko przeczesz wloski i siup do Wind :D foty czas Cola :angel: Wind powienna miec nick Czarodziejka albo Wrozka :D Quote
Wojtek Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Wind napisał(a):Cola, jest nie tylko sexowna, romantyczna i nostalgiczna ... ale rowniez potrafi byc grozna Nooo, w takim wojsku to nawet ja mógłbym służyć... :D Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 hahaha pokaz fote Wojtek zobaczymy czy Cie Cola przepusci do swoich sluzb specjalnych ;) Quote
Wojtek Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 dbsst, ale ja robię u czarnych pod przykrywką dogomaniaka, więc sama rozumiesz... Po co Ci fota gościa w kominiarce :D Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 npo bo wiesz ta kominarka moze byc caaaalkiem sexy :D Quote
Wojtek Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Hmmm, dzięki dbsst, jesteś najlepsza! 8) Specjalnie dla Ciebie zorganizuję coś,... obiecuję... :D Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Wojtek napisał(a):Hmmm, dzięki dbsst, jesteś najlepsza! 8) Specjalnie dla Ciebie zorganizuję coś,... obiecuję... :D :oops: ojej mowisz ze cos special for moje czoka bedzie ;) :buzi: ale jak krecisz tube ze mnie to ja Cie dorrrrrrrrrrwe ;) i znou ogladalam piekna Cole we wspanialych fotach ehhhhhhhh Cola jeszcze nie widziala wszystkich fot hihihihi i ja smsowo troche pognabilam i teaz zaraz bedzie wyrywac sie z pracy zeby sie zobaczyc i jak to przeczyta to mi wyrwie jajaj :D Cola :buiz: Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 oki i kolejny raz ogladam Cole ehhhhhhhhhhhh Quote
Cola Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Zobaczyłam i........szczene zbierałam :wink: Oglądam fotaski od chyba godziny :lol: .....zmykam dalej je oglądać.... Dziękuję Wind :modla: Quote
Recommended Posts