Cola Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 ...rany, to ja?? :o ......zaniemówiłam na jakieś 30 minut......i spóźnię się do pracy :wink: arima napisał(a):malawaszka napisał(a): ja tych fot nie pokazuje mojemu TZ :lol: :lol: :lol: :evilbat: Ja tysz :lol: :lol: :lol: haha....zastanawiam się czy ja mam swojemu pokazać :wink: :lol: Quote
Manu Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 No ja nie mogę.... :o :angel: :D :angel: Cola jest sexy, że szok ! A Wind boskim fotografem ! Jeszcze kilka takich sesji, a przyjadę do Ciebie choćby okazją :o :lol: :lol: :wink: Taka osoba jak Ty nawet i we mnie pewnie potrafiłaby wydobyć luz (bo aparaty to ja głównie lubię będąc od strony wizjerka :wink: ) Quote
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Nic dodac nic ujac... :modla: Ogromne gratulacje dla Was dziewczyny! Modelka spisala sie na medal, a i pani fotograf tez chyba nie proznowala! :lol: Quote
Wojtek Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Cola, łał, fiu, fiu :D A jednak to prawda, że dziewczyny ciągnie do drążka... :wink: 8) Quote
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Wojtek napisał(a):A jednak to prawda, że dziewczyny ciągnie do drążka... :wink: 8) Wojtek znowy psoicisz :lol: Quote
Dalma&Maja Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jak Cola na chwilę przed postem Wind pojawiła się w tym temacie to moje podejrzenie od razu padły na jej osobę... :lol: No i rzeczywiście!! Geniaaaalnie Wind, geniaaaalnie Cola! :angel: :D Więcej zdjęć poproszę... :wink: Quote
Panula Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Cola, Beatka - nie mam slow!!!! Boskie!!! Quote
Wind Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 Witajcie o poranku ;) Ciesze, sie ze ta probka fot sie podoba :-) Mam nadzieje, ze Cola w koncu rozpoznala na nich siebie :lol: Panula, Jakimiz sciezkami Cie tu zwiodlo? ;) Jesli juz sesja bobasa, to tylko z jego piekna Mama :-) Wiec biore Was oboje. BTW juz od dawna marzy mi sie nostalgiczna sesyjka o macierzynstwie ... tylko modeli brak :( Manu, Czy potrafie wydobyc luz to juz tylko pytac sie modelek ;) No to kiedy wsiadasz w ta okazje? ;) aga, Nie zapomina sie takich modelek jak Ty. Tym bardziej, ze dwa razy przegnalam Cie przez krzaczory i mamy z tego bardzo fajne sesyjki :D Czas zrzucic z aparatu kolejne foty Coli :D Quote
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Wind']aga, Nie zapomina sie takich modelek jak Ty. Tym bardziej, ze dwa razy przegnalam Cie przez krzaczory i mamy z tego bardzo fajne sesyjki :D Oj taaaaak! Troszke mi cieplo wtedy bylo... Zwlaszcza pod sciana :lol: Ale chetnie przekonam sie jak temeraturka panuje w studio? :wink: Ale nie bede Ci zawracala poki co glowy! Ferjuj sobie spokojnie! Wielkie gratulacje za sesyjki! Wszystkie przejrzalam i jestem pod duzym wrazeniem! Nie wierzylam, ze bedziesz robila jeszcze lepsze foty, a jednak ta szkola jeszcze "cos" z Ciebie wyciagnela! Czekam na kolejne foty... Quote
Yorkies Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Beatko, zdjęcia jak zwykle rewelacja.... mam nadzieję że i ja się takich doczekam w przyszłości... 8) Quote
Dalma&Maja Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Wind, im więcej zdjęć dajesz, tymbardziej ja chciałabym się znaleźć na miejscu tej modelki... :lol: No i gdzie te fotkiiii? :D :angel: :wink: Quote
Wind Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 No to zmieniamy klimaty, wyciszamy muzyke, zamykamy okna przed wiatrem ... I mruczymy ... mmmmm .... mmmm ... Dessert Wine 1 Dessert Wine 2 Dessert Wine 3 Dessert Wine 4 Quote
Apiska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ulalala nieźle :D Bardzo ładne fotki :) Quote
alimak Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Właśnie trafiłam na ten wątek i szczękę teraz muszę zbierać z podłogi. I na dodatek nie wiem czym się bardziej zachwycać zdjęciami czy urodą modelek. Bardzo, bardzo mi się podoba i jedno i drugie :wink: Quote
Yorkies Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ojej ale piękne.... nie mogę się napatrzec na te twoje małe dzieła sztuki Beatko, no i oczywiście gratuluję modelce :wink: :D Quote
Dalma&Maja Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Świetne! :P :) Jest jeszcze coś? :D Quote
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Wind napisał: aga, Nie zapomina sie takich modelek jak Ty. Tym bardziej, ze dwa razy przegnalam Cie przez krzaczory i mamy z tego bardzo fajne sesyjki Oj taaaaak! Troszke mi cieplo wtedy bylo... Zwlaszcza pod sciana Ale chetnie przekonam sie jak temeraturka panuje w studio? Ale nie bede Ci zawracala poki co glowy! Ferjuj sobie spokojnie! Wielkie gratulacje za sesyjki! Wszystkie przejrzalam i jestem pod duzym wrazeniem! Nie wierzylam, ze bedziesz robila jeszcze lepsze foty, a jednak ta szkola jeszcze "cos" z Ciebie wyciagnela! Czekam na kolejne foty... Quote
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Cholera post dwa razy mie sie wyslal i nie wiem dlaczego nie moge go zlikwidowac! Mniejsza o wikszosc! Serdecznie gratuluje sesyjki! Jednak w studio mozna sie przebrac... ja musialam to robic w krzakach :lol: Cola, bardzo duze gratulacje! Quote
Panula Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Alez cuda.... Beacik, jak widzisz dzieciaczki w wiekszosci w swiecie, wiec i pracy mam mniej i wiecej czasu. A tutaj dobre duchy mnie chyba przygnaly ;) I podziwiam na calego, kazda porcja dawkowana Twoich prac to cuda! No, ale jesli serio zainteresuje Cie temet macierzynstwa i maluszek, to moj jest do dyspozycji. Zreszta pokaze Ci moja corenke, moze na naszym forum male probki??? ;) Juz dawno mialam to zrobic, jest wiec okazja ;) Quote
KORONA Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Śliczne fotki :angel: :angel: A więcej nie ma??? :angel: Na pewno są jeszcze zachomikowane... Tylko Wind Nam dawkuje 8) Quote
adda Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 KORONA napisał(a):Śliczne fotki :angel: :angel: A Ty tu nie gadaj tylko do Wind leć :evil: Quote
Miga Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Nie było mnie kilka dni, a tu same nowości. Cola Dobrze się spisałaś. Kolejna piękna Dogomaniaczka po sesji u Wind :) Wind Ponownie gratuluję świetnych fotek. Masz rację, że każda kobieta jest piękna, szczególnie w Twoich rękach. Profesjonalny makijaż, odpowiednie światło i oczywiście talent arytstyczny oddają jeszcze większe piękno obiektu :) Pozdrawiam. Dziewczyny nie marudźcie, każda kiedyś swoją sesję będzie miała :), tylko ja się nigdy nie doczekam... hmm warunki jakie są , takie są 8) Quote
Dalma&Maja Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Właśnie Korona! Ustaw się następna w kolejce :lol: Quote
Wind Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 KORONA, Przejrzalas moj dysk :lol: Jeszcze czyms skapne ;) Panula, Juz od dawna wiadomo, ze zarowno ludzkie dziecie, jak i Twoje psie dzieciona wyjatkowej sa urody :iloveyou: Wszak Poznan wcale nie tak daleko jest od Warszawy :hmmmm: :D Quote
Recommended Posts