Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

...rany, to ja?? :o ......zaniemówiłam na jakieś 30 minut......i spóźnię się do pracy :wink:

arima napisał(a):
malawaszka napisał(a):

ja tych fot nie pokazuje mojemu TZ :lol: :lol: :lol: :evilbat:

Ja tysz :lol: :lol: :lol:

haha....zastanawiam się czy ja mam swojemu pokazać :wink: :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No ja nie mogę.... :o :angel: :D :angel: Cola jest sexy, że szok ! A Wind boskim fotografem !

Jeszcze kilka takich sesji, a przyjadę do Ciebie choćby okazją :o :lol: :lol: :wink: Taka osoba jak Ty nawet i we mnie pewnie potrafiłaby wydobyć luz (bo aparaty to ja głównie lubię będąc od strony wizjerka :wink: )

Posted

Jak Cola na chwilę przed postem Wind pojawiła się w tym temacie to moje podejrzenie od razu padły na jej osobę... :lol: No i rzeczywiście!!

Geniaaaalnie Wind, geniaaaalnie Cola! :angel: :D

Więcej zdjęć poproszę... :wink:

Posted

Witajcie o poranku ;)

Ciesze, sie ze ta probka fot sie podoba :-) Mam nadzieje, ze Cola w koncu rozpoznala na nich siebie :lol:

Panula,

Jakimiz sciezkami Cie tu zwiodlo? ;) Jesli juz sesja bobasa, to tylko z jego piekna Mama :-) Wiec biore Was oboje.
BTW juz od dawna marzy mi sie nostalgiczna sesyjka o macierzynstwie ... tylko modeli brak :(

Manu,

Czy potrafie wydobyc luz to juz tylko pytac sie modelek ;) No to kiedy wsiadasz w ta okazje? ;)

aga,

Nie zapomina sie takich modelek jak Ty. Tym bardziej, ze dwa razy przegnalam Cie przez krzaczory i mamy z tego bardzo fajne sesyjki :D

Czas zrzucic z aparatu kolejne foty Coli :D

Posted

[quote name='Wind']aga,

Nie zapomina sie takich modelek jak Ty. Tym bardziej, ze dwa razy przegnalam Cie przez krzaczory i mamy z tego bardzo fajne sesyjki :D
Oj taaaaak! Troszke mi cieplo wtedy bylo... Zwlaszcza pod sciana :lol: Ale chetnie przekonam sie jak temeraturka panuje w studio? :wink: Ale nie bede Ci zawracala poki co glowy! Ferjuj sobie spokojnie!
Wielkie gratulacje za sesyjki! Wszystkie przejrzalam i jestem pod duzym wrazeniem! Nie wierzylam, ze bedziesz robila jeszcze lepsze foty, a jednak ta szkola jeszcze "cos" z Ciebie wyciagnela!
Czekam na kolejne foty...

Posted

Właśnie trafiłam na ten wątek i szczękę teraz muszę zbierać z podłogi.
I na dodatek nie wiem czym się bardziej zachwycać zdjęciami czy urodą modelek.

Bardzo, bardzo mi się podoba i jedno i drugie :wink:

Posted

Wind napisał:
aga,

Nie zapomina sie takich modelek jak Ty. Tym bardziej, ze dwa razy przegnalam Cie przez krzaczory i mamy z tego bardzo fajne sesyjki

Oj taaaaak! Troszke mi cieplo wtedy bylo... Zwlaszcza pod sciana Ale chetnie przekonam sie jak temeraturka panuje w studio? Ale nie bede Ci zawracala poki co glowy! Ferjuj sobie spokojnie!
Wielkie gratulacje za sesyjki! Wszystkie przejrzalam i jestem pod duzym wrazeniem! Nie wierzylam, ze bedziesz robila jeszcze lepsze foty, a jednak ta szkola jeszcze "cos" z Ciebie wyciagnela!
Czekam na kolejne foty...

Posted

Cholera post dwa razy mie sie wyslal i nie wiem dlaczego nie moge go zlikwidowac!
Mniejsza o wikszosc!

Serdecznie gratuluje sesyjki! Jednak w studio mozna sie przebrac... ja musialam to robic w krzakach :lol:
Cola, bardzo duze gratulacje!

Posted

Alez cuda....
Beacik, jak widzisz dzieciaczki w wiekszosci w swiecie, wiec i pracy mam mniej i wiecej czasu. A tutaj dobre duchy mnie chyba przygnaly ;)
I podziwiam na calego, kazda porcja dawkowana Twoich prac to cuda!
No, ale jesli serio zainteresuje Cie temet macierzynstwa i maluszek, to moj jest do dyspozycji. Zreszta pokaze Ci moja corenke, moze na naszym forum male probki??? ;) Juz dawno mialam to zrobic, jest wiec okazja ;)

Posted

Nie było mnie kilka dni, a tu same nowości.

Cola
Dobrze się spisałaś. Kolejna piękna Dogomaniaczka po sesji u Wind :)

Wind
Ponownie gratuluję świetnych fotek.
Masz rację, że każda kobieta jest piękna, szczególnie w Twoich rękach. Profesjonalny makijaż, odpowiednie światło i oczywiście talent arytstyczny oddają jeszcze większe piękno obiektu :)

Pozdrawiam.
Dziewczyny nie marudźcie, każda kiedyś swoją sesję będzie miała :), tylko ja się nigdy nie doczekam... hmm warunki jakie są , takie są 8)

Posted

KORONA,

Przejrzalas moj dysk :lol: Jeszcze czyms skapne ;)

Panula,

Juz od dawna wiadomo, ze zarowno ludzkie dziecie, jak i Twoje psie dzieciona wyjatkowej sa urody :iloveyou: Wszak Poznan wcale nie tak daleko jest od Warszawy :hmmmm: :D