Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dalma,

Bez komlepksow prosze :D Przeca pisalam, ze kazda Dogomaniaczka piekna jest! :) :) I Ty tez! :)

Mialam jednak nadzieje, ze po ciemnoblond dbsst, obfoce albo jakas blondynke, albo jakas kruczoczarna brunetke :-)
Tak dla kontrastu i uskuteczniania moich wizji. :)

Posted

Patka napisał(a):
Dbsst Ty znasz moje foty(potwierdź) ja ani blond ani czarna ... i z Torunia :wink: :D
Super czekam na owoce nowych sesji :D

w przyszly weekend moj TZ wyjezdza chata bedzie pusta znaczy bede ja i Szpila (pies obronny broni swego snu zaciecie) wiec smielao pokaz sie Wind jesli wpadniesz jej w oko to z noclegiem nie ma problemu :D

Kingula ale czego Ty sie boisz 8)

Wind ja sie na Twoim topiku panosze :oops:
soooooooooooooooooory ale to silniejsze odemnie ;)

Posted

[quote name='Wind']Dalma,

Bez komlepksow prosze :D Przeca pisalam, ze kazda Dogomaniaczka piekna jest! :) :) I Ty tez! :)

Jak każda to i ja? 8)

Mialam jednak nadzieje, ze po ciemnoblond dbsst, obfoce albo jakas blondynke, albo jakas kruczoczarna brunetke :-)
Tak dla kontrastu i uskuteczniania moich wizji. :)

Nie martw się Wind, przeca mnie obfacać nie musisz, nawet bym tego nie zaproponowała... :roll:

Posted

dbsst,

Dzieki za propagande :lol: :lol: :lol:
Zopomnialam jeszcze dopisac, ze modelka musi byc pelnoletnia! Nie chodzi tutaj o charakter zdjec, bo sa grzeczne i mile, ale chodzi o to, ze zapraszajac osobe nieletnia do studia nalezy miec pisemna zgode jej rodzicow.

Szukam nadal :-) Koncepcja mi sie klaruje ... bedzie bardzo glamour 8) Dlatego modelka tez musi czuc glamour :) Sesja bedzie trudna, ale efekt moze byc cool :lol:

Posted

Wind, ale robisz apetyt :P

Dbsst- juz Ty chyba najlepiej powinnas wiedziec czego :D Tez mialas niezlego stresa 8) :D
Mialam kiedys taka sesje fot. ale to bylo ladne pare lat temu, teraz czlowiek sie starzeje i staje chyba mniej spontaniczny :roll:

Posted

Dalma,

A to wszystko przez to, ze dbsst lubi aparaty fotograficzne, a aparaty fotograficzne za Nia przepadaja :-) To doprawdy malo spotykana korelacja :D

Posted

Wind :wink:
Ja np. lubię aparaty fotograficzne, ale czy one lubią mnie... właśnie i tu się moga zacząć schody... :fadein: :lol:

Byłoby prawdziwą rozkoszą patrzeć na kolejną serię zdjęć naszej Dbsst. :)