dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 tajdzi napisał(a):np "choć, pięknotko, zrobię ci zdjątko" :lol: :wink: nic prostrzego wlepiasz najlepiej tu zdjecie Wind Cie oglada i mowi do Ciebie cos w tym stylu ;) Wojtek hahaha nie mam juz chyba wiecej mam z lampka moze kiedys wstawie ;) Quote
tajdzi Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No własnie cały problem, że ja siem nie nadajem :oops: :roll: ale bym kciała :lol: Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 oj sie nie nadajesz niech oceni to fachura :D Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Korona, No to jak? Szybciutko sie decyduj, bo na jutro jest studio, a przed sesja obie bedziemy mialy mnostwo przygotowan. Quote
kingula Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Wind, robisz po prostu BOSKIE zdjecia :angel: :angel: :angel: Modelki tez sa super :D Dbsst, naprawde mozesz byc z siebie dumna, mie moge sie wprost napatrzec :angel: Wind jesli zrobisz mi takiego " class="ipsImage" alt=""> koczka to oddaje sie w Twoje rece... :P Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 jaaaaaaaaaaaaaa Korona zaczynam sie denerwowac Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 kingula, Koczkow nie robie :lol: Robie zdjecia, a przed nimi charakteryzacje twarzy zgodnie z wlasna wizja :lol: Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 KORONA gdyby ja miała taka mozliwosc chyba bym sie odrazu zdecydowała...chciałabym miec takie zdjecia....ze tez tak daleko musze mieszkac :cry: Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Jak KORONA sie w najblizszych godzinach nie odezwie to ... :( To na gwalt :lol: szukam kolejnej "modeliny" :-) Czasu do przygotowan coraz mniej :(, a Dominika wie ile privow wymienilysmy z koncepcjami, motywami i uzgodnieniami :-) Agga, A ten slub to kiedy? ;) I Wy tak juz bardzo na powaznie? :-) Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 hahaha Modeliny Bombeliny szykowac sie i foty wklejac ;) ojaaaa tych pw to bylo milion a pomyslow miliard ;) Koronaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 dbsst, Plytka z fotami juz do Ciebie wyszla 8) Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind']Jak KORONA sie w najblizszych godzinach nie odezwie to ... :( To na gwalt :lol: szukam kolejnej "modeliny" :-) Czasu do przygotowan coraz mniej :(, a Dominika wie ile privow wymienilysmy z koncepcjami, motywami i uzgodnieniami :-) wind przepraszam to ty szukasz modelek na sesje czy na gwałt... :lol: :o [quote name='Wind'] Agga, A ten slub to kiedy? ;) I Wy tak juz bardzo na powaznie? :-) yyyyyyyy ze tak powiem...ze jeszcze nie mamy az tak planow na przód posunietych... :lol: Ale nigdy nic nie wiadomo co nam do głowy strzeli... :angel: Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Agga napisał(a):wind przepraszam to ty szukasz modelek na sesje czy na gwałt... :lol: :o No i sie wydalo :lol: :lol: :lol: A co do Waszych planow, to myslalam ze juz jakas konkretna date macie ;) Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Wind napisał(a):Agga napisał(a):wind przepraszam to ty szukasz modelek na sesje czy na gwałt... :lol: :o No i sie wydalo :lol: :lol: :lol: A co do Waszych planow, to myslalam ze juz jakas konkretna date macie ;) wind ja odrazu wiedziałam co sie kryje za tymi sesjami.... Ale mimo tego ze odkadłąm twoje plany pisze sie na sesje...sama lub z Pay... :lol: on mnie obroni jak cos... :lol: No wiesz plany to my mamy, tylko jeszcze kasa potrzebna zeby je zrealizowac...pozyjemy zobaczymy... Quote
Wind Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Agga, Tak czy siak trzymam kciuki za powodzenie Waszych marzen :-) W prezencie slubnym macie u mnie sesje :D :D :D Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind']dbsst, Plytka z fotami juz do Ciebie wyszla 8) :buzi: a z tym gwaltem ehhh zboczeniasy Wy nio nio bo modelki wystrachacie ;) Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 [quote name='Wind']Agga, Tak czy siak trzymam kciuki za powodzenie Waszych marzen :-) W prezencie slubnym macie u mnie sesje :D :D :D DZIEKUJEMY!!!!!! :calus: Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 dbsst napisał(a): a z tym gwaltem ehhh zboczeniasy Wy nio nio bo modelki wystrachacie ;) ale ona sama pisała ze na gwałt potrzebuje... 8) :roll: Quote
Dalma&Maja Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Wkleję fotki, chociaż szans i tak nie mam żadnych... :roll: http://img26.exs.cx/img26/7738/skanuj00015jg.jpg http://img26.exs.cx/img26/483/skanuj00030vy.jpg Te są niestety niezbyt aktualne (patrz wyżej :wink: ) A to z roku 2004 :D http://img209.exs.cx/img209/8543/olgaprzerobka7ou.jpg Ja nie mam na co liczyć, ale jak już mamy na forum artystkę Wind to po prostu spytam o jej zdanie na mój temat...? :wink: Dalma :oops: Quote
mrowka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 O jejku Korona tez bedzie :angel: :angel chyba? KORONA gdzie Ty sie podziewasz?! Szybko odzwywaj sie do naszej Wind :angel: Ale ja Wam zazdroszcze... :oops: :oops: Quote
Recommended Posts