ciacho Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 ftoki są naprawdę genialne Wind ma wielki talent do fotografwania a dbsst do modelowania (czy jak to się nazywa) Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Wind napisał(a):Dominika, Rany, juz mi sie kolejne pomysly tlocza w glowie :lol: to sssssssssuuuuuuuuuuuuuuupppppppeeeeeeeeerrrrrrr wykorzystuj to pokis plodna :D :angel: extra juz sie nie moge doczekac ujzenia tych pomyslow :angel: :angel: dziewczyny nie dawajcie czekac Wind :D Quote
mrowka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='Wind']dbsst, Hmmm ... jak "upoluje" :evilbat: :D jeszcze jakas Dogomaniaczke to wstawie ;) Odczuwam glod fotografowania, wiec pewnie wkrotce zaczne obmyslac kolejna sesje 8) :o juz? :o Wind, gdzie Ty sie nauczylas tak pieknie zdjecia robic? :D Quote
Wind Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 mrowka, Eeee ... caly czas sie ucze i ucze i ucze. I konca nie widac :-) Najwazniejsze to fotografowac, probowac, eksperymentowac, szukac pomyslow i twarzy, ktore pasuja do danego projektu :-) Quote
mrowka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Eh, ja jak zaczne cos fotografowac i cos mi zacznie nie wychodzic to.. :oops: :wink: A jakos brak mi pomyslow :roll: chociaz raz zrobilam zdjecia ktore mi sie spodobaly (ale pewnie tylko mi :lol: ). Chcialabym kiedys robic podobne choc tropszke zdjecia do Twoich i do innych fotografow. No ale jakos do nauki fotografowania mi sie nie spieszy :wink: :lol: Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 mrowka ja w Ciebie wierze najwazniejsze chciec i nie oceniaj tej foty tylko ja tu dawaj my ocenimy :D Quote
mrowka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 yyyyy juz jej nie mam :roll: :lol: :lol: debesciaku-modeleczko wlasnie najwazniejsze chciec, ja chce ale co dalej? Dalej nalezaloby robic i tu zaczynaja sie schody :evilbat: Ale dziekuje ;) Wind czekam na zdjecia!! Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 mrowka napisał(a):yyyyy juz jej nie mam :roll: :lol: :lol: debesciaku-modeleczko wlasnie najwazniejsze chciec, ja chce ale co dalej? Dalej nalezaloby robic i tu zaczynaja sie schody :evilbat: Ale dziekuje ;) Wind czekam na zdjecia!! to rob mialam kiedys kolezanke ktora miala stary aparat i nie miala studia a robila super foty i sie uczyla i teraz nie wiem co sie z nia dzieje ale jak zostala przy fotach to jest dobra pewnie ;) a pomysly ehhhhhhhhhhh jak zaczniesz robic to beda sie sypac a narazie moze podgladaj ;) Quote
Magdalena1 Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 jejku jejku,Beatko,jesteś dla mnie nie doścignionym wzorem :oops: aaaach,mogę patrzeć na te cudne obrazy,które tworzysz godzinami (fajnie,że Ciebie mamy na yorkach za moda :wink: mamy się czym chwalić 8) ) Dominika Twoje foty są bajeczne,jesteś tak piękną dziewczyną o suuper urodzie,że Twój TZ powinien Cię nosić na rękach i chodzic dumny jak paw :wink: 8) też bym kciała mieć kiedyś taką sesję :oops: ale nikt takiego paszkwila nie weźmie,nie będzie ryzykował :wink: Quote
Wind Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 Oj Madziu, Przeciez pisalam, ze kazda kobieta jest piekna! Fakt, jedne bardziej lubi obiektyw inne mniej. Ale i tak najwazniejsza jest plastycznosc (wyuczona nie tylko wrodzona) przed aparatem, troche talentu aktorskiego, troche dobrej woli i luz :D Quote
Wind Posted February 12, 2005 Author Posted February 12, 2005 dbsst, Dzieki za zaproszenie :-) Mam nadzieje, ze bedzie owocnie :-) ;) Quote
KORONA Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Dlaczego ja zawsze znajduje fany topik jak juz 20 stron jest zapisane?? :placz: :placz: Miałam wyjść z małą Halucynacją na siku, ale tak się zajęłam oglądaniem tych cudnych zdjęć, że tylko sprzątanie podłogi mi zostało :-? Wind, Twoje zdjęcia powalają :angel: To jest niesamowite co potrafisz zrobić!! Ukłony dla dbsst. Jesteś śliczna!!! Wind, a czy sesja doga z yorkiem jest jeszcze aktualna?? Quote
anetta Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 :eek2: Dbsst....to naprawde Ty.... :o Fiu fiu fiu :Fade-col: A Ty nie masz ciemnych oczu :hmmmm: czy masz? :lol: To jest po prostu GENIALNE!!!! Quote
Wind Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 KORONA, Sesja Twojego pieknego doga z moja sucz jak najbardziej aktualna :-) Poczekajmy, az trawka sie zazieleni i zrobimy niezle shots :-) Juz sie ciesze na to spotkanie :-) anetta, To fotograf odpowiednim ustawieniem swiatla wydobywa z modelki to co chce :-) Jesli chce aby jej oczy byly ciemniejsze, jasniejsze, ostre lub zamglone to wystarczy uzyc odpowiednich umiejetnosc w operowaniu swiatlem, katem pochylenia glowy, ciala, czy aparatu :-) Dominika to wie doskonale, bo jak slyszala "test shots" to prawie robilo Jej sie slabo :lol: I jeszcze jedno. Mam nadzieje, ze nie myslicie, iz przez te pare godzin robilysmy tylko zdjecia tzw. "gotowce". Te pare godzin to dostosowywanie swiatla do modelki, obserwacja jak sie porusza, jaka ma mimike, jak ukladaja jej sie miesnie pod wplywem ruchu, czy konkretnych poz. A wszystko to przerywane bylo kolejnymi poprawkami makijazu, wlosow, ubrania, tla itp :-) Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Wind nie przypominaj kulisow hihihihii ;) szczegolnie niesfornych wlosow ;) ale wszystko nawet to mialo swoj urok Quote
KORONA Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Wind']KORONA, Sesja Twojego pieknego doga z moja sucz jak najbardziej aktualna :-) Poczekajmy, az trawka sie zazieleni i zrobimy niezle shots :-) Juz sie ciesze na to spotkanie :-) :angel: :angel: Wspaniale!!!! [quote name='Wind']I jeszcze jedno. Mam nadzieje, ze nie myslicie, iz przez te pare godzin robilysmy tylko zdjecia tzw. "gotowce". Te pare godzin to dostosowywanie swiatla do modelki, obserwacja jak sie porusza, jaka ma mimike, jak ukladaja jej sie miesnie pod wplywem ruchu, czy konkretnych poz. A wszystko to przerywane bylo kolejnymi poprawkami makijazu, wlosow, ubrania, tla itp :-) Podziwiam Twoją pracę Wind... Bardzo chciałabym robić choć w połowie tak piękne zdjęcia :) Quote
Asia_Focus Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Debest, cudne :wink: straaaaaaaaaaaaaaaaasznie zazdroszczę, żałuję, ze nie jestem z wawy :wink: Quote
KORONA Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Asia&Focus napisał(a):Debest, cudne :wink: straaaaaaaaaaaaaaaaasznie zazdroszczę, żałuję, ze nie jestem z wawy :wink: Żeby nie było, że ja nie zazdroszcze!! A pewnie że zazdroszcze :oops: Quote
Asia_Focus Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Monika :lol: mamy prawo, w koncu jest czego :wink: :D Quote
Manu Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 :o O Matko jedyna !... :o WIND, dbsst - powalacie na kolana człowieka normalnie ! :o :angel: :angel: :angel: [quote name='Wind'] No to kto nastepny? ;) ...nie no, żartowałam :( Bo:[quote name='Wind'] Ale i tak najwazniejsza jest plastycznosc (wyuczona nie tylko wrodzona) przed aparatem, troche talentu aktorskiego, (...) i luz...tego mi brak :cry: Quote
Agga Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Wind']dbsst, Hmmm ... jak "upoluje" :evilbat: :D jeszcze jakas Dogomaniaczke to wstawie ;) Odczuwam glod fotografowania, wiec pewnie wkrotce zaczne obmyslac kolejna sesje 8) Normalnie ciocia wind zostanie kiedy porwana na nasz slub.... :lol: :lol: 8) uuuuu to bedzie sesja....juz widze jak wind poszaleje... :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted February 13, 2005 Author Posted February 13, 2005 Qrcze Dziewczyny ja zupelnie serio pisalam "ktora nastepna" :D 8) Jesli jakas Dogomaniaczka czuje, ze lubi oko obiektywu, lubi robic "miny i pozy", do tego ma fantazje i to cos w twarzy to zapraszam. Ja nie gryze, prawda debesciaku? ;) BTW gdy zobaczylam fotki dbsst w Galerii Dogomanikow, wiedzialam ze ta dziewczyna dobrze sie czuje pozujac ... tak, tak dbsst ... :D Quote
Recommended Posts