Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jesu Marian, jaka dbsst jest ładna, cholercia, nie tylko ładna ale też z charakterem.
I jak mi ktoś jeszcze powie,że dziewczyna nie może być ładna i mądra, to będę miała dowód w postaci zdjęć i postów dbsst oraz samej dbsst! :D

dbsst dbaj o siebie, bo jesteś żywym dowodem :lol:

Śliczne zdjęcia ślicznej,ciekawej młodej kobiety. Te przy sztalugach podobają mi się najbardziej!

Posted

zdjecia sa rewelacyjne, modelka oczywiscie tez!! :lol: ale zastanawia mnie jedno...tyle tu zdjec jest autorstwa Wind, tematyka ciagle inne - z owocem, przy sztalugach itp... a domyslam sie, ze jest ich duzo duzo wiecej - takie glupie pytanie...skad brac pomysly na takie zdjecia :oops: nie wiem czy to lata praktyki, czy troche "fantazji"?

Posted

Agnes,

Z pomyslam jest tak, ze po prostu trzeba je miec. Ja staram sie dopasowac pomysl do konkretnej osoby :-) Co wiecej, im blizej sesji tym pomyslow wiecej ;) Bardzo przy tym pomaga, dostep do roznego typu "gadzetow". Czasami jeden drobiazg "robi" cala sesje.

arima,

Makijazyk do sesji zawsze sama robie ... no chyba ze moja przyjaciolka wizazystka ma wolny wieczor i moze wpasc na sesje, to wtedy jej oddaje ta czynnosc :-)

Posted

Fotki super :kciuki: :kciuki::kciuki:

Dziewczyny pamietajcie, wszystkie jestesmy ladne :wink:
Trzeba tylko to dostrzec, na przyklad dzieki takim fotografiom jakie robi Wind :D

Posted

Wind jest niesamowita i niesamowicie maluje i niesamowicie wie czego chce i w dyskretny sposob zyskuje to

Ajka Twoje slowa czytalam kilka jak nie kilkanascie razy i powiem tak nie wiem jak mam za nie dziekowac, niesamowicie mnie podbudowaly, i niesamowicie sa mile jak nie zajebiste (mod rob co kcesz ;) )

Dziewczyne WSZYSTKIM WAM ZYCZE takich przygod. z taka osoba jak Wind :buzi: i Jej niezastapiony niesamowity TZ ktory dla mnie bedzie na zawsze Bryza :buzi:

Strasznie sie ciesze ze zdjecia i moelka a raczej moderator (tak myslalam jak sie nazwac bo modelka to za duzo ;) )sie podobaja:D
nie skromnie powiem ze i ja mam kilka "ulubionych" bo WSZYSTKIE sa CUDOWNE

DZIEKUJE BEATKO, DZIEKUJE MAREK, DZEKUJE DOGOMANIACY,

Posted

[quote name='Wind']

arima,

Makijazyk do sesji zawsze sama robie ... no chyba ze moja przyjaciolka wizazystka ma wolny wieczor i moze wpasc na sesje, to wtedy jej oddaje ta czynnosc :-)
Wind jesteś genialna!!!!!!

Posted

Oh my God :o ! Wind jakie Ty przeslicze fotki robisz!!!!!Nie da się słowami opisać, jak śliczne one Ci wyszły!!! Dbsst Ty to powinnaś być modelką :o !!!

Posted

W imieniu wlasnym i Modelki dziekuje za mile slowa :D

Doprawdy, sesja byla bardzo fajna, zupelnie na luzie, a nasza debest przed obiektywem czula sie jak ryba w wodzie. Chociaz pierwsze slowa jakie od Niej uslyszalam, gdy weszla do studia to, ze ma treme :lol: :lol: :lol:
Tremy nie dostrzeglam, a jedynie swietna dziewczyne, pelna wdzieku i bardzo otwarta na moje sugestie :-) Co wiecej, debesciak zadanie domowe odrobila wiec praca byla lekka, latwa i przyjemna :-)
Ktos tu napisal, ze u Dominiki charakter idzie w parze z uroda. Swiete slowa Mili Moi, swiete slowa :-)

No to kto nastepny? ;)

Posted

KaRa,

Tak, robie tez komercyjne do gazet, katalogow, portfolia modelek i wiele innych ;) Tak jak juz gdzies pisalam, nie robie tylko street shots i reportazu wojennego ;)