Birma Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 Aga&Czips napisał(a): Wracaj z dużżżżżą ilością zdjęć!! :D :angel: :angel: :angel: jeśli Pani jest taką samą modeleczką jak Szpilunia (a pewnie tak- bo podobno jaki Pan/i taki pies ;) ) to myślę, że zdjęć będzie maaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D ;) Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Wlasciwie dopiero wrocilam z sesji ;) Modelka wymeczona na maxa :lol: Zdjecia beda wkrotce ... Cierpliwosci .... Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 :o no to jak tyle czasu to muszą być zaje**** efekty :angel: będą dziś????? :D :P bo nie wiem czy siedziećjeszcze 8) Quote
Wind Posted February 11, 2005 Author Posted February 11, 2005 Teraz ucze sie historii sztuki na egzamin ... beda wiec w weekend ;) Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 ehhh no szkoda, ale powodzenia na egzaminie :kciuki: :fadein: Quote
Manu Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 No mnie w weekend nie będzie, więc będe musiała się uzbroić w cierpliwośc :evil: :wink: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Wind trzymam :thumbs: za gezamin ale dasz rade w koncu Dogomaniakowe nasienie ;) A teraz postaram sie powiedziec jak bylo Wind nie czytaj tu ;) Beata jest CUDOWNA ma w sobie cos takiego co odrazu zdejmuje stres normalnie rewelacja. Naprawde jest niesamowita i "praca" z nia nie wiem czy moje wygibasy to praca ;) ) to sama przyjemnosc. Ale oczywiscie dobry fotograf ma swojego asystenta 8) i tu sie klaniam Bryzie ;) czyli TZ Wind i przesylam usmieszki i rechoty jak sobie przypomne jak mnie malteretowal i rozsmieszal ;). Jest nieoceniony. EXTRA Naprawde jestem zmeczona. Wind z TZ podrzucili mnie do domku wiec ja bylam z 15 minut wczesniej. ale dzis myslalam ze nie wstane. a teraz sedno czyli pozowanie. Boshe jakie to jest meczace czuje sie jakbym rowy przekopala w calej warszawie a to i tak byl maly miki, juz wiem czemu te modelki sa takie chude ja dzis nie mam sily otworzyc lodowki ;) :lol: NIESAMOWITA PRZYGODA i BARDZO ZA NIA DZIEKUJE WIND :buzi: Quote
Patka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Dbsst i Wind :megagrin: super, że się sesja uudała!!!! Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 hahaha ja nie mowie ze sie udala bo nie widzialam zdjec ;) 8) ja mowie ze bylo extra :angel: :wink: Quote
Manu Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 A przy zdjęciach takich ...hmm 8) nie wstydziłaś się TZ-a ? :oops: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 nie bo takich zdjec hmmm nie bylo ;) nie bylo zadnej golizny przynajmnieja ja nic o tym nie wiem ;) Quote
Poświata Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 :laola: super, że się dobrze bawiłaś, teraz tylko czekamy na efekty tej zabawy :wink: . Szkoda, że ja dopiero za dwa tygodnie zobaczę :cry: . :hand: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Beatko nie bedzie Cie przez tyle czasu a nowe zdjecia mojego koffanego Dymka :placz: Manu :evilbat: :lol: a co Ty bys chciala takiego ogladac :evil: 8) :wink: Quote
Manu Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Wind zrobiłą takie świetne zdjęcia tej pomarańczowej lasce (no sama powiedz, czy nie były ?! 8) ) - i miałam nadzieję na ujrzenie podobnych z ładną dogomaniaczką w roli głównej :D Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Manu :oops: :oops: naszczescie nic sie nie dzialo bo jakby sie dzialo to moj TZ bylby na tropie jak Inspektor Piesiak ;) :lol: Quote
souris Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 dbsst napisał(a):Manu :oops: :oops: naszczescie nic sie nie dzialo bo jakby sie dzialo to moj TZ bylby na tropie jak Inspektor Piesiak ;) :lol: A kto wystąpiłby w roli Mruczysława ? My, Wind, czy jej TZ ? :hmmmm: :wink: Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 hihihi chyba wszyscy po troszku napewno mielibysmy przekichane jak Mruczyslaw ;) Quote
malawaszka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 aaa zaglądam tu z nadzieją ze juz są foty a tu gadacie i gadacie tylko :lol: debeściaku superancko że się dobrze bawiłaś :angel: Quote
adda Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Manu napisał(a):Jak to nie było ?!? :evil: Jaka rozczarowana :lol: Dbsst, no i co?????? Kiedy będą w necie???? Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 nie wiem Wind cos mowila o weekendzie :D zdjec nie widzialam wiec o nie nie pytajcie mnie 8) Quote
adda Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 dbsst napisał(a):nie wiem Wind cos mowila o weekendzie :D Ale najbliższym? :D Quote
dbsst Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 mama nadzieje bo samam umieram z ciekawosci Quote
Recommended Posts