Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga&Czips napisał(a):

Wracaj z dużżżżżą ilością zdjęć!! :D :angel: :angel: :angel:

jeśli Pani jest taką samą modeleczką jak Szpilunia (a pewnie tak- bo podobno jaki Pan/i taki pies ;) ) to myślę, że zdjęć będzie maaaaaaasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D ;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wind trzymam :thumbs: za gezamin ale dasz rade w koncu Dogomaniakowe nasienie ;)

A teraz postaram sie powiedziec jak bylo Wind nie czytaj tu ;)

Beata jest CUDOWNA ma w sobie cos takiego co odrazu zdejmuje stres normalnie rewelacja.
Naprawde jest niesamowita i "praca" z nia nie wiem czy moje wygibasy to praca ;) ) to sama przyjemnosc.
Ale oczywiscie dobry fotograf ma swojego asystenta 8) i tu sie klaniam Bryzie ;) czyli TZ Wind i przesylam usmieszki i rechoty jak sobie przypomne jak mnie malteretowal i rozsmieszal ;). Jest nieoceniony. EXTRA
Naprawde jestem zmeczona. Wind z TZ podrzucili mnie do domku wiec ja bylam z 15 minut wczesniej. ale dzis myslalam ze nie wstane.

a teraz sedno czyli pozowanie. Boshe jakie to jest meczace czuje sie jakbym rowy przekopala w calej warszawie a to i tak byl maly miki, juz wiem czemu te modelki sa takie chude ja dzis nie mam sily otworzyc lodowki ;) :lol:

NIESAMOWITA PRZYGODA i BARDZO ZA NIA DZIEKUJE WIND :buzi:

Posted

Beatko nie bedzie Cie przez tyle czasu a nowe zdjecia mojego koffanego Dymka :placz:

Manu :evilbat: :lol: a co Ty bys chciala takiego ogladac :evil: 8) :wink:

Posted

Wind zrobiłą takie świetne zdjęcia tej pomarańczowej lasce (no sama powiedz, czy nie były ?! 8) ) - i miałam nadzieję na ujrzenie podobnych z ładną dogomaniaczką w roli głównej :D

Posted

dbsst napisał(a):
Manu :oops: :oops: naszczescie nic sie nie dzialo bo jakby sie dzialo to moj TZ bylby na tropie jak Inspektor Piesiak ;) :lol:

A kto wystąpiłby w roli Mruczysława ? My, Wind, czy jej TZ ? :hmmmm: :wink: