Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Debeściaro biegnij na sesyjkę i to prędko......Potem będziemy mieli co oglądać :) może Szpilunie jeszcze wkręcisz?? :wink:

Wind śliczne fotki...Ty to masz talent :klacz:

Posted

jeeee dbsst ale Ci zazdroszczę :lol: :lol: :lol:

Ja też częściowo jej zazdroszczę...ale i współczuję. Takie pozowanie jest czasami naprawdę strasznie męczące (wiem co piszę)

Posted

Agnes,

Fotografuje i zawodowo i dla przyjemnosci :-)
Z konmi raczej nie mam doswiadczenia, nie liczac krotkiej sesji zaklinania koni przez pewna milosniczke i szkoleniowca ... psow ;) Zdjecia wyszly fajne, ale zalowalam, ze dosc szybko zapadal zmrok nie dajac mi szansy na ciekawsze ujecia bez zbednego pospiechu ...
Zdecydowanie lepiej idzie mi z psami ;)

Posted

A moze dbsst umowilaby sie ze mna na sesje w studio (Warszwa)?

Ja poprobuje z nowa twarza (stylizacja i zdjecia) a dbsst bedzie miala nowe foty, he? :-) Nie gryze ;)

Oto probki z mojego portfolio:
1,
2,
3

niesamowite sa te foty wow a nawet WOW i to Twoje w sensie Ty robisz takie magiczne rzeczy jaa wypas

tylko ze ja wstydliwa i sie totalnie nie nadaje

a cala reszta co mi tu krzyczy ma po miniusku ;)

czy ma wymieniac po imionkach :evilbat:

Wind przesliczne zdjecia naprawde jestem w szoku extra
Posted

nie no slowo ja jestem mocna tylko w gebie i to przez kompa na stare lata wstydliwa sie zrobilam ;)

qrna czemu nikt mi nigdy niewierzy

gadalam z moim TZ i tez mnie zabil smiechem wrr ;)

Wind moge jeszcze troszke pomyslec :-?

Posted

wind fotki sa fantastyczne...czy masz gdzies wiecej swoich zdjec? jakas stronka czy cosik?
Ja z kolei wole fotografowac konie niz psy ;) z psami nie baldzo mi wychodza dobre zdjecia :roll:

Posted

tajdzi,

W tematyce slubnej mam chyba najwieksze doswiadczenie. Wiele zlecen to suknie slubne do katalogow i gazet ;)

Agnes,

Strona dopiero sie pisze. Czesc moich fotek jest porozrzucanych po stronach modelek (jako czesc portfolio). Nie moglam tutaj pokazac wszystkich, poniewaz duza ich czesc to ... akty ;)