Wind Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A moze dbsst umowilaby sie ze mna na sesje w studio (Warszwa)? Ja poprobuje z nowa twarza (stylizacja i zdjecia) a dbsst bedzie miala nowe foty, he? :-) Nie gryze ;) Oto probki z mojego portfolio: 1, 2, 3 Fotki Dogomaniaczek by Wind :-) dbsst dbsst dbsst dbsst Cola Cola Cola aga_ostaszewska aga_ostaszewska aga_ostaszewska aga_ostaszewska aga_ostaszewska Sajko Sajko Sajko mroweczka mroweczka z mezem maz mroweczki maz mroweczki maz mroweczki adda adda adda adda Panula i Amelka Panula i Amelka Panula i Amelka Panula i Amelka Panula i Amelka Panula i Amelka B&W Panula i Amelka B&W Panula i Amelka B&W Panula i Amelka Panula i Amelka Panula i Amelka Panula i Amelka Panula i Amelka Ka-Ka Quote
AgaCzips Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wind :o Suuuuper! :D Dbsst-idź idź idź :angel: :angel: :angel: Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Debeściaro biegnij na sesyjkę i to prędko......Potem będziemy mieli co oglądać :) może Szpilunie jeszcze wkręcisz?? :wink: Wind śliczne fotki...Ty to masz talent :klacz: Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jeeee dbsst ale Ci zazdroszczę :lol: :lol: :lol: Quote
Agnes Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 wind czy jestes hm zawodowym fotografem? tzn pracujesz w tym zawodzie? fotografujesz moze konie? Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jeeee dbsst ale Ci zazdroszczę :lol: :lol: :lol: Ja też częściowo jej zazdroszczę...ale i współczuję. Takie pozowanie jest czasami naprawdę strasznie męczące (wiem co piszę) Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Agnes, Fotografuje i zawodowo i dla przyjemnosci :-) Z konmi raczej nie mam doswiadczenia, nie liczac krotkiej sesji zaklinania koni przez pewna milosniczke i szkoleniowca ... psow ;) Zdjecia wyszly fajne, ale zalowalam, ze dosc szybko zapadal zmrok nie dajac mi szansy na ciekawsze ujecia bez zbednego pospiechu ... Zdecydowanie lepiej idzie mi z psami ;) Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 A moze dbsst umowilaby sie ze mna na sesje w studio (Warszwa)? Ja poprobuje z nowa twarza (stylizacja i zdjecia) a dbsst bedzie miala nowe foty, he? :-) Nie gryze ;) Oto probki z mojego portfolio: 1, 2, 3 niesamowite sa te foty wow a nawet WOW i to Twoje w sensie Ty robisz takie magiczne rzeczy jaa wypas tylko ze ja wstydliwa i sie totalnie nie nadaje a cala reszta co mi tu krzyczy ma po miniusku ;) czy ma wymieniac po imionkach :evilbat: Wind przesliczne zdjecia naprawde jestem w szoku extra Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Po minusku??????? Ja Cię chyba uduszę jak dopadnę..... :evil: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 nie minusku tylko miniusku to mniejszy minusek od minuska taki mini ;) Quote
Cola Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 to nic...nawet za ten mini minusek Cię uduszę :evilbat: Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 No coz, dbsst :( Jak nie to nie :( Chociaz robie tez zupelnie zwykle foty, zupelnie zwyklym ludziom: zwykla fota i bardzo zwykla fota i najzwyklejsza fota ;) A za te gatki, Manu pewnie da nam mocno po glowach :lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 qrna chodzi o to ze ja sie normalnie wstydze te panie sa takie sliczne superanckie sa i tak ladnie pozuja Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 dbsst napisał(a): ja sie normalnie wstydze No nie mow bo zaraz padne :cunao: :cunao: :cunao: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 nie no slowo ja jestem mocna tylko w gebie i to przez kompa na stare lata wstydliwa sie zrobilam ;) qrna czemu nikt mi nigdy niewierzy gadalam z moim TZ i tez mnie zabil smiechem wrr ;) Wind moge jeszcze troszke pomyslec :-? Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 debest masz iść i koniec :evil: i TU chcemy te foty zpbaczyć 8) Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 Pomyslec zawsze mozna ... tylko nie bardzo jest nad czym :lol: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 jak to to ja sie tak mecze udajac ze mysle hihih ;) malawaszko ja sie ciebie boje Quote
tajdzi Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Wind Jacieeee Jakbym wiedziała, to bym Ciebie poprosiła o obfotografowanie w kiecce ślubnej, a nie jakiegoś tam amatora :roll: Ehhh szkoooodaaaaaa :cry: Quote
Agnes Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 wind fotki sa fantastyczne...czy masz gdzies wiecej swoich zdjec? jakas stronka czy cosik? Ja z kolei wole fotografowac konie niz psy ;) z psami nie baldzo mi wychodza dobre zdjecia :roll: Quote
tajdzi Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Agnes, moim zdaniem wychodzą. Trochę praktyki i byłabyś na prawdę niezłym fotografem Quote
Wind Posted February 3, 2005 Author Posted February 3, 2005 tajdzi, W tematyce slubnej mam chyba najwieksze doswiadczenie. Wiele zlecen to suknie slubne do katalogow i gazet ;) Agnes, Strona dopiero sie pisze. Czesc moich fotek jest porozrzucanych po stronach modelek (jako czesc portfolio). Nie moglam tutaj pokazac wszystkich, poniewaz duza ich czesc to ... akty ;) Quote
Agnes Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 tajdzi pewnie masz racje, tylko aparacik musialabym miec lepszy :( wind rozumiem ;) ale jak juz sie strona napisze to chetnie sobie popatrzem:) Quote
malawaszka Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 debest umów się z Wind na akty :angel: :angel: :angel: Quote
dbsst Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 no jasne jeszcze czego akta hahaha dobra jestes nie ma co ;) Wind mysle i mysle i teraz mi TZ mialczy jeszcze nad uchem czy jeszcze mnie kcesz ? Quote
Recommended Posts