Spinca Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 gorska napisał(a):Oj ,dziewczyny jesteście tak wspaniałe, ze nie w sposób tego określić. Serdeczne pozdrowienia dla Was wszystkich a za małą cały czas trzymamy kciuki. Wiem ,ze będzie dobrze- z takimi cioteczkami!!!! Pzreczytałam na FC o transporcie dla tej biduli, tylko tam napisano, że chodzi o Jelenią Górę- Śrem, a tu jak widzę Zielona Góra-Śrem ( gdyby była J.G. to jakis kawałke dałbym radę podwieżć ( mieszkam 30 km od J.G)). Jeszcze raz pozdrawiam ;) Chodzi na pewno o transport Zielona Góra - Śrem. W pierwszej wersji Tayga miała dostarczyć małą z Gubina do Zielonej, ale widzę, że ciężko tam pracuje z TZ nad wycieczką do Śremu. Gdyby nie wypracowała wycieczki brakuje nam kawałka Zielona Góra - Śrem (ok 130 km). Ja też Cię pozdrawiam i czekam na ostateczną decyzję w sprawie tamtej suni, wiesz ;) Quote
tayga Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Obawiam się, że będą trudności ze Śremem :shake: Wczoraj jedno nasze auto zmieniło właściciela, a moje w remoncie. Jak już nikt się nie znajdzie to pozostaje nadzieja, że się chłopaki wyrobią ze zmianą silnika i całej reszty. A jak nie to będę zmuszać znajomych do wyjazdu. Sunia dotrze do tego Śremu z moją pomocą lub bez! Do Zielonej Góry nie ma żadnego problemu, w każdą niedzielę koleżanka tam córkę do szkoły odwozi, więc jakbym ja nie miała samochodu to ją poproszę. Quote
Basia i Barni Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 malaria napisał(a):i jakie wieści? no właśnie , Aga daj wiesci na transportowym , ja tez dziś wiozłam sunię z częstochowy do Katowic ,a miałam trase do Wrocławia , ale znalazła się osoba co jechała w ta samą stronę i udało się , moja suńcia jest w DT :lol: tutaj tez się musi udać :loveu: Quote
Spinca Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ciotki, szukajcie, bo dla mnie dodatkowe 260 km przy tej odległości to naprawdę sporo. Quote
tayga Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Szukam i szukam... Na zreanimowanie mojego autka do niedzieli są marne szanse. Właśnie obdzwoniłam wszystkich znajomych. Intensywnie myślą. Quote
tayga Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 MAM TRANSPORT!!!!!!:multi::multi::multi: Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, jedzie do Szczecina w niedzielę. Całkiem jej nie po drodze, ale trudno. Nadrobi drogi i może być w Śremie... tylko teraz zgranie czasu. Jej pasuje 12-13, nie wcześniej, ale może być troszkę póżniej. Quote
Basia i Barni Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 tayga napisał(a):MAM TRANSPORT!!!!!!:multi::multi::multi: Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, jedzie do Szczecina w niedzielę. Całkiem jej nie po drodze, ale trudno. Nadrobi drogi i może być w Śremie... tylko teraz zgranie czasu. Jej pasuje 12-13, nie wcześniej, ale może być troszkę póżniej. no to cudownie , jak pasuje wszystkim ? Quote
tayga Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jeszcze nie wiem czy pasuje, ale wierzę, że w czasie jakoś się dziewczyny zgrają. Żałuję troszkę, że nie zobaczę się ze spincą, ale trudno. Ważne ze psinka będzie bezpiecznie dowieziona. Quote
Spinca Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 tayga napisał(a):MAM TRANSPORT!!!!!!:multi::multi::multi: Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, jedzie do Szczecina w niedzielę. Całkiem jej nie po drodze, ale trudno. Nadrobi drogi i może być w Śremie... tylko teraz zgranie czasu. Jej pasuje 12-13, nie wcześniej, ale może być troszkę póżniej. Fantastycznie :) mi pasuje jak najwcześniej, bo do Warszawy przez Łódź jeszcze kawał drogi, więc czekam na Koleżankę w Śremie 12-13 Quote
Spinca Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 tayga napisał(a):Jeszcze nie wiem czy pasuje, ale wierzę, że w czasie jakoś się dziewczyny zgrają. Żałuję troszkę, że nie zobaczę się ze spincą, ale trudno. Ważne ze psinka będzie bezpiecznie dowieziona. Ja też żałuję, ale teraz najważniejsza suńka :) Daj proszę, Tayga, Koleżance numer telefonu do mnie, a i mi wyślij Jej na PW Quote
Basia i Barni Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 cudownie :multi::multi:ale superowo, mała niunia troszkę pojeździ :loveu: Quote
tayga Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Telefony rozdane;) Spinca może usuń wątek z transportowego? Quote
donacja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Super, że się udało! Trzymam kciuki za udaną podróż! Quote
Spinca Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 tayga napisał(a):Telefony rozdane;) Spinca może usuń wątek z transportowego? Usunąć nie umiem, dopisałam w tytule, ze nieaktualne Quote
Spinca Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Basia i Barni napisał(a):Kiedy to cudo jedzie ?:lol: Cudo jedzie w niedzielę :) Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Spinca napisał(a):Cudo jedzie w niedzielę :) no to za pomyslny transport na tace dam w kościele :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 Spinca napisał(a):Baśka! Na schron daj jakiś lepiej ;) Zapewnisz nam w ten sposób super podróż ;) wiedziałam,że to napiszecie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie dostaną nic w kościele , nawet tam nie chodze :roll: Quote
Spinca Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Basia i Barni napisał(a):no to za pomyslny transport na tace dam w kościele :diabloti: Baśka! Na schron daj jakiś lepiej ;) Zapewnisz nam w ten sposób super podróż ;) Quote
tayga Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Basia!!! Malarię trzeba będzie chyba wspomóc, tak myślę ;) Już kombinuję jakby tu może się dorzucić do utrzymania suni. Quote
Spinca Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 tayga napisał(a):Basia!!! Malarię trzeba będzie chyba wspomóc, tak myślę ;) Już kombinuję jakby tu może się dorzucić do utrzymania suni. Za utrzymanie suni u malarii jest odpowiedzialna Fundacja DrLucy. Jeśli macie życzenie możecie wspomóc Fundację. Chętnym prześlę numer konta na PW Quote
Spinca Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Basia i Barni napisał(a):czyli ta fundacja opłACI leczenie Małej ?:crazyeye:byłoby super. Wszelkie koszty związane z sunią opłaca Fundacja zgodnie z ustaleniami mojej Pani Prezeski. Ale za powiększanie biustu i lifting nie płacimy! Żeby była jasność ;) Quote
malaria Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Spinca napisał(a): Ale za powiększanie biustu i lifting nie płacimy! Żeby była jasność ;) no to może chociaż odsysanie tłuszczu :eviltong: Quote
Recommended Posts