Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gorska napisał(a):
Oj ,dziewczyny jesteście tak wspaniałe, ze nie w sposób tego określić. Serdeczne pozdrowienia dla Was wszystkich a za małą cały czas trzymamy kciuki. Wiem ,ze będzie dobrze- z takimi cioteczkami!!!! Pzreczytałam na FC o transporcie dla tej biduli, tylko tam napisano, że chodzi o Jelenią Górę- Śrem, a tu jak widzę Zielona Góra-Śrem ( gdyby była J.G. to jakis kawałke dałbym radę podwieżć ( mieszkam 30 km od J.G)). Jeszcze raz pozdrawiam ;)

Chodzi na pewno o transport Zielona Góra - Śrem. W pierwszej wersji Tayga miała dostarczyć małą z Gubina do Zielonej, ale widzę, że ciężko tam pracuje z TZ nad wycieczką do Śremu. Gdyby nie wypracowała wycieczki brakuje nam kawałka Zielona Góra - Śrem (ok 130 km).

Ja też Cię pozdrawiam i czekam na ostateczną decyzję w sprawie tamtej suni, wiesz ;)

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obawiam się, że będą trudności ze Śremem :shake:
Wczoraj jedno nasze auto zmieniło właściciela, a moje w remoncie.
Jak już nikt się nie znajdzie to pozostaje nadzieja, że się chłopaki wyrobią ze zmianą silnika i całej reszty. A jak nie to będę zmuszać znajomych do wyjazdu. Sunia dotrze do tego Śremu z moją pomocą lub bez!
Do Zielonej Góry nie ma żadnego problemu, w każdą niedzielę koleżanka tam córkę do szkoły odwozi, więc jakbym ja nie miała samochodu to ją poproszę.

Posted

malaria napisał(a):
i jakie wieści?

no właśnie , Aga daj wiesci na transportowym , ja tez dziś wiozłam sunię z częstochowy do Katowic ,a miałam trase do Wrocławia , ale znalazła się osoba co jechała w ta samą stronę i udało się , moja suńcia jest w DT :lol: tutaj tez się musi udać :loveu:

Posted

Szukam i szukam...
Na zreanimowanie mojego autka do niedzieli są marne szanse. Właśnie obdzwoniłam wszystkich znajomych. Intensywnie myślą.

Posted

MAM TRANSPORT!!!!!!:multi::multi::multi:
Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, jedzie do Szczecina w niedzielę. Całkiem jej nie po drodze, ale trudno. Nadrobi drogi i może być w Śremie... tylko teraz zgranie czasu. Jej pasuje 12-13, nie wcześniej, ale może być troszkę póżniej.

Posted

tayga napisał(a):
Właśnie zadzwoniła do mnie koleżanka, jedzie do Szczecina w niedzielę. Całkiem jej nie po drodze, ale trudno. Nadrobi drogi i może być w Śremie... tylko teraz zgranie czasu. Jej pasuje 12-13, nie wcześniej, ale może być troszkę póżniej.

no to cudownie , jak pasuje wszystkim ?

Posted

Jeszcze nie wiem czy pasuje, ale wierzę, że w czasie jakoś się dziewczyny zgrają.
Żałuję troszkę, że nie zobaczę się ze spincą, ale trudno. Ważne ze psinka będzie bezpiecznie dowieziona.

Posted

tayga napisał(a):

Fantastycznie :) mi pasuje jak najwcześniej, bo do Warszawy przez Łódź jeszcze kawał drogi, więc czekam na Koleżankę w Śremie 12-13

Posted

tayga napisał(a):
Jeszcze nie wiem czy pasuje, ale wierzę, że w czasie jakoś się dziewczyny zgrają.
Żałuję troszkę, że nie zobaczę się ze spincą, ale trudno. Ważne ze psinka będzie bezpiecznie dowieziona.

Ja też żałuję, ale teraz najważniejsza suńka :)
Daj proszę, Tayga, Koleżance numer telefonu do mnie, a i mi wyślij Jej na PW

Posted

Spinca napisał(a):
Baśka! Na schron daj jakiś lepiej ;)
Zapewnisz nam w ten sposób super podróż ;)

wiedziałam,że to napiszecie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie dostaną nic w kościele , nawet tam nie chodze :roll:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
no to za pomyslny transport na tace dam w kościele :diabloti:

Baśka! Na schron daj jakiś lepiej ;)
Zapewnisz nam w ten sposób super podróż ;)

Posted

tayga napisał(a):
Basia!!! Malarię trzeba będzie chyba wspomóc, tak myślę ;) Już kombinuję jakby tu może się dorzucić do utrzymania suni.

Za utrzymanie suni u malarii jest odpowiedzialna Fundacja DrLucy.
Jeśli macie życzenie możecie wspomóc Fundację.
Chętnym prześlę numer konta na PW

Posted

Basia i Barni napisał(a):
czyli ta fundacja opłACI leczenie Małej ?:crazyeye:byłoby super.

Wszelkie koszty związane z sunią opłaca Fundacja zgodnie z ustaleniami mojej Pani Prezeski.
Ale za powiększanie biustu i lifting nie płacimy! Żeby była jasność ;)