Ulka18 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Trzeba by dac znac na watku transportowym, moze ktos bedzie jechal. Super, ze sunia bedzie w DT u dogomaniaczki :multi: Quote
malaria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Spinca oberwiesz :mad: nie dość, że powiedziałaś "mała sunia" :laugh2_2: to nawet nie wspomniałaś, że to "kolik" :iloveyou: Quote
Spinca Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 malaria napisał(a):Spinca oberwiesz :mad: nie dość, że powiedziałaś "mała sunia" :laugh2_2: to nawet nie wspomniałaś, że to "kolik" :iloveyou: Zobacz jaka malutka :) Bij mocno tylko weź, dam się obić z każdej strony ;) Quote
tayga Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Podczas dzisiejszej podróży do lekarza: Psinka dostaje leki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Zdecydowanie lepiej sie porusza. Dziąsła już nie są opuchnięte i wrócił normalny różowiutki kolorek. Została odrobaczona dzisiaj. A ta dziwna platąnina na jej szyi to obroża przeciwkleszczowa. Kupiłam coś takiego nieśmierdzącego. Chciałam Frontline, ale wet stwierdził, że na razie by jej nie kropił po tym goleniu. Quote
malaria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Ja już nawet miałam prosić aby przyjechała w obroży. Kleszczy od groma a ona bez sierści. Frontline na 2 psiaki mi podziałał ale 3-ci z krótką sierścią ciągle znosił więc przeszliśmy na obrożę. Quote
Spinca Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 malaria napisał(a):Czekam na Ciebie bidulinko :) :loveu: i bez komentarza Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 ale śliczna psinka :loveu: frontline mógłby podraznic jeszcze pozostałosci po tych kleszczorach :angryy:, cieszę sie ,że ma sie lepiej :loveu: Quote
tayga Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Patrząc na te ostatnie fotki i na swój avatar zdałam sobie sprawę, że sunia jest ubrana w prywatną obrożę mojej Nali ;) O wiele za dużą, ale innej nie miałam. Na wyjazd sprawię jej nową. Psinka powinna mieć imię. Quote
Spinca Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 tayga napisał(a):Patrząc na te ostatnie fotki i na swój avatar zdałam sobie sprawę, że sunia jest ubrana w prywatną obrożę mojej Nali ;) O wiele za dużą, ale innej nie miałam. Na wyjazd sprawię jej nową. Psinka powinna mieć imię. No to Tobie się należy pierwszeństwo w sprawie imienia :) Może Tajga ;) Quote
tayga Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nigdy bym na to nie wpadła! Dziękuję:multi: Od dzisiaj tak Ją nazywam :) Quote
Spinca Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 tayga napisał(a):Nigdy bym na to nie wpadła! Dziękuję:multi: Od dzisiaj tak Ją nazywam :) No to pięknie :) Quote
malaria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Tajga jest śliczne, ale mnie się strasznie z kaukazem kojarzy Może Miecia (której spojrzenie obezwładnia) :mdrmed: Quote
Basia i Barni Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 albo super oryginalnie Kola :evil_lol: Quote
malaria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Basia i Barni napisał(a):albo super oryginalnie Kola :evil_lol: ale nie Koka :lol: Quote
tayga Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Proszę się przypadkiem nie pokłócić. Imie jest nieistotne w tej chwili. To tak jak z dzieckiem... jak nie zobaczysz to nie wiesz czy imię pasuje. malaria zobaczy to sama coś wymyśli ;) Quote
malaria Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 [quote name='tayga']malaria zobaczy to sama coś wymyśli ;) :multi: dziękuję ale już teraz ogłaszam konkurs (nagrodą jest zostanie trzecią matką chrzestną - bo pierwszą i drugą jest Tayga i Spinca) konkurs polega na znalezieniu Imienia dla naszej owczarki szkockiej zasady konkursu: 1 sunia jest dystyngowaną collie - no tu idealnie pasuje Sophie 2 sunia jest 10-letnią damą 3 sunia jest po przejściach 4 sunia jest aktualnie "łysawa" :lol: i udaje "wyrośniętego foksterierka" 5 potencjalna 40-sto kilku letnia "Pani Wiola" i potencjalna "Pani Miecia" ma natychmiast się zakochać w naszej suni i walczyć do upadłego w castingu na dom dla naszej "kolijki" niniejszym otwieram konkurs na imię dla "kolijki po przejściach"* *konkurs trwa od teraz, aż do wyłonienia przez jury (czyli mnie) zwycięzcy :diabloti: :bigcool: Quote
Spinca Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Basia i Barni napisał(a):Cleo - od kleopatry :loveu: Jednej Cleo robiłam allegro niedawno i poszła do domu :) Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Spinca napisał(a):Jednej Cleo robiłam allegro niedawno i poszła do domu :) to dobrze wrózy :eviltong: Quote
donacja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 malaria napisał(a): 2 sunia jest 10-letnią damą Jeżeli jest damą-to po prostu Dama Quote
Spinca Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Ja cały czas uważam, że imię suni powinno być od Dziewczyn, które ją uratowały..... więc może Batka od Basi i Taygi Quote
donacja Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Spinca napisał(a):Ja cały czas uważam, że imię suni powinno być od Dziewczyn, które ją uratowały..... więc może Batka od Basi i Taygi Od Basi i Taygi- BaTa, ale to się głupio kojarzy. Może Bea? Quote
Basia i Barni Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Bejotka napisał(a):A może Kajla (z franc. caillou - łysa czaszka) ;) Piękna sunia. Jak odrośnie jej sierść - będą się za nią psy oglądały! :) mi się podoba :evil_lol: łysa czaszka :diabloti: Kajla ;) Quote
Recommended Posts