Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laima napisał(a):
Faktycznie widać po oczach, że to wyjątkowy pies.
Trzymam za nią kciuki!

Taaak, jest coś w tych jej oczach...
Kolejne kciuki do trzymania, więc musi się udać... Myślę by odnowić allegro, bo tamte to się już przeterminowało :shake:

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
A na gwarkach (to taka lokalna impreza) będziemy sprzedawać zdjęcia psiaków (jako cegełki)... Nie widziałam ich jeszcze, więc nie wiem nawet, czy jest tam Nellunia :roll:
Trzymajcie kciuki, żeby duuuuużo poszło!

I jak się udała impreza? Dużo cegiełek poszło?

Posted

Mam dwie informacje - dobrą i złą.
Dobra jest taka, że na gwarkach uzbierało się całkiem sporo.
A zła jest taka, że mamy sytuację krytyczną. I mówię całkiem poważnie (niestety) - istnieje realna groźba, że zlikwidują nasze schronisko. Sprawa jest dość skomplikowana i jeszcze do końca nie wyjaśniona (dlatego mówię tylko o groźbie), ale w każdym wypadku, cokolwiek się stanie - MUSIMY WYADOPTOWAĆ jak najwięcej zwierząt. Dlatego bardzo, bardzo was proszę o wszelkie ogłoszenia i wszelką pomoc w znajdywaniu domu. Idę udziubać jakiś znośny banerek...

Posted

Nikon z mojego podpisu to CK kot. O żesz.... Tymczasowicom na pewno nic się nie stanie, ale co z resztą? :-o
Jeśli mogę pytać - czy chodzi o względy finansowe?

Posted

jestem w szoku z powodu mozliwosci likwidacji schroniska bo jesli dobrze kojarze to dla nich wplacilam duza sume na system monitoringu po serii wlamam /jak wiele osob i zebrano duza kwote/ a teraz to wszystko pojdzie na marne.poprawcie mnie jesli sie myle a chcialabym

Posted

Laima napisał(a):
Czy ktoś może mi wyłożyć jak krowie na rowie, jak się wkleja do podpisu banerek (obrazek z odnośnikiem)? Dziękuję!
Chcę wstawić baner CK.

Kopiujesz baner, wchodzisz w panel użytkownika, klikasz w edytuj sygnaturę, tam w odpowiednie pole wklejasz baner i zapisujesz. Dziękujemy :loveu:

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
Kopiujesz baner, wchodzisz w panel użytkownika, klikasz w edytuj sygnaturę, tam w odpowiednie pole wklejasz baner i zapisujesz. Dziękujemy :loveu:

Przepraszam za c.d. OFF, ale nic z tego. Prawym przyciskiem myszy, dalej daję mu kopiuj obrazek, adres obrazka, adres odnośnika... i nic. :mad: