Laima Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Faktycznie widać po oczach, że to wyjątkowy pies. Trzymam za nią kciuki! Quote
Sally (od Koanka) Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Laima napisał(a):Faktycznie widać po oczach, że to wyjątkowy pies. Trzymam za nią kciuki! Taaak, jest coś w tych jej oczach... Kolejne kciuki do trzymania, więc musi się udać... Myślę by odnowić allegro, bo tamte to się już przeterminowało :shake: Quote
agat21 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):A na gwarkach (to taka lokalna impreza) będziemy sprzedawać zdjęcia psiaków (jako cegełki)... Nie widziałam ich jeszcze, więc nie wiem nawet, czy jest tam Nellunia :roll: Trzymajcie kciuki, żeby duuuuużo poszło! I jak się udała impreza? Dużo cegiełek poszło? Quote
Sally (od Koanka) Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Mam dwie informacje - dobrą i złą. Dobra jest taka, że na gwarkach uzbierało się całkiem sporo. A zła jest taka, że mamy sytuację krytyczną. I mówię całkiem poważnie (niestety) - istnieje realna groźba, że zlikwidują nasze schronisko. Sprawa jest dość skomplikowana i jeszcze do końca nie wyjaśniona (dlatego mówię tylko o groźbie), ale w każdym wypadku, cokolwiek się stanie - MUSIMY WYADOPTOWAĆ jak najwięcej zwierząt. Dlatego bardzo, bardzo was proszę o wszelkie ogłoszenia i wszelką pomoc w znajdywaniu domu. Idę udziubać jakiś znośny banerek... Quote
Laima Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Sally, to dotyczy też kotów z Cichego Kąta?? Quote
Sally (od Koanka) Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Jeśli chodzi o koty na kociarni - z pewnością. Jak to wygląda z tymczasowiczami - nie wiem, trzeba spytać kogoś innego :oops: Quote
Laima Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Nikon z mojego podpisu to CK kot. O żesz.... Tymczasowicom na pewno nic się nie stanie, ale co z resztą? :-o Jeśli mogę pytać - czy chodzi o względy finansowe? Quote
Sally (od Koanka) Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nie tylko, problem jest znacznie trudniejszy :-( A pod opieką CK jest 47 psów... Jak tylko będą jakieś informacje bardziej oficjalne na pewno napiszę. Bo na razie, to wszystko jest takie niepewne... Quote
Sally (od Koanka) Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Nic znośnego mi nie wychodzi. Będę jeszcze kombinować, ale nie obrażę się, jeśli mnie ktoś ubiegnie :evil_lol: Quote
Laima Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Podnoszę!! Ja banerów niestety nie potrafię robić. Może Isadora7? Ona robi genialne banerki i allegra. Quote
Sally (od Koanka) Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Laima']Podnoszę!! Ja banerów niestety nie potrafię robić. Może Isadora7? Ona robi genialne banerki i allegra. Robi genialne, ale już ją tyle razy prosiłam, że mi aż głupio :oops: Quote
Selenga Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nie wiem czy dobrze zrozumiałam , bo banerek w podpisie Sally widzę :) ale skoro wołacie o banerki to bardzo proszę: podlinkowane Quote
Sally (od Koanka) Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dziekuję bardzo :loveu: Chodziło mi o to, żeby zrobić jakiś banerek nawiązujący do zaistniałej sytuacji. Teraz musimy pilnie szukać domku. Naprawdę pilnie :Help_2: Quote
Selenga Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 ok, to przygotuję odpowiedni banerek Quote
Selenga Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 To jeszcze 2 banerki dla Nelly i jeszcze jeden ogólny, może się przyda Quote
Sally (od Koanka) Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dzięki :loveu::loveu::loveu: Na pewno się przyda Quote
Laima Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 |POdnoszę - potrzebna pomoc dla zwierząt Cichego Kąta. Quote
mtf zalesie Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 jestem w szoku z powodu mozliwosci likwidacji schroniska bo jesli dobrze kojarze to dla nich wplacilam duza sume na system monitoringu po serii wlamam /jak wiele osob i zebrano duza kwote/ a teraz to wszystko pojdzie na marne.poprawcie mnie jesli sie myle a chcialabym Quote
Sally (od Koanka) Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Tak, to u nas były te włamania... I wtedy dogomaniacy nam baaaardzo, ale to baaardzo pomogli. Teraz znów musimy prosić was o pomoc, ale nieco inną, bo nie finansową a ogłoszeniową... I wierzę, że i tym razem nie zawiedziecie :loveu: Quote
Laima Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Czy ktoś może mi wyłożyć jak krowie na rowie, jak się wkleja do podpisu banerek (obrazek z odnośnikiem)? Dziękuję! Chcę wstawić baner CK. Quote
agata.g Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Neli hop !!! zapraszam również ma wątek CK Toma i Jerrego - http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-tom-jerry-czekaja-na-nowa-lepsza-bajke-146923/ Quote
Sally (od Koanka) Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Laima napisał(a):Czy ktoś może mi wyłożyć jak krowie na rowie, jak się wkleja do podpisu banerek (obrazek z odnośnikiem)? Dziękuję! Chcę wstawić baner CK. Kopiujesz baner, wchodzisz w panel użytkownika, klikasz w edytuj sygnaturę, tam w odpowiednie pole wklejasz baner i zapisujesz. Dziękujemy :loveu: Quote
Laima Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Sally (od Koanka) napisał(a):Kopiujesz baner, wchodzisz w panel użytkownika, klikasz w edytuj sygnaturę, tam w odpowiednie pole wklejasz baner i zapisujesz. Dziękujemy :loveu: Przepraszam za c.d. OFF, ale nic z tego. Prawym przyciskiem myszy, dalej daję mu kopiuj obrazek, adres obrazka, adres odnośnika... i nic. :mad: Quote
Recommended Posts