Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ihabe']Moj kochany Pixelek nie miał wątku ale był z CK, może ktoś pamięta jeszcze staruszka....

Pixelek odszedł:-(

To bardzo smutne:-(,wiem że nawet wiedząc że bierze się starszego pieska nie przychodzi do głowy że tak szybko trzeba będzie się z nim rozstać ,myślę że wiem coś o tym :-(
Trzymaj się ihabe,życie nie stoi w miejscu idzie do przodu, a Pixelek niech biega szczęśliwy:loveu: tam gdzie go już nikt nie skrzywdzi ....

Posted

izzie1983 napisał(a):
Dzięki za miłe słowa Halizo, ja niestety niewiele robię ostatnio. Wcześniej robiłam trochę, teraz nie robię prawie nic :-( Zła jestem z tego powodu na siebie.

Nieprawda nawet to że wspierasz ,jesteś przy nich myślami to też bardzo dużo, nie zawsze można poświęcić całe życie bo świat i tak rządzi się swoimi prawami i dokąd człowiek się nie zmieni to zawsze świat zmienia się po troszku:loveu:

Posted

haliza napisał(a):
To nieprawda robicie bardzo dużo-dajecie im SZANSĘ I NADZIEJĘ :loveu:-gdyby nie wasze zaangażowanie wiele z tych które mają domki siedziało by w schronie,wiele z tych którym zakładacie wątki nie miałoby szansy ani na przeżycie ani na dom ,oddajecie im część swojej duszy i swojego serca i tak już zostanie :loveu::loveu::loveu:
Kiedyś dziewczyny mi napisały że całego świata się nie zmieni,ale można go zmienić chociaż niektórym-może kiedyś stanie się cud i człowiek się zmieni.....:-(

I wzajemnie Halizo :loveu:

izzie1983 napisał(a):
Dzięki za miłe słowa Halizo, ja niestety niewiele robię ostatnio. Wcześniej robiłam trochę, teraz nie robię prawie nic :-( Zła jestem z tego powodu na siebie.

Tak sobie myślę, że tylko ludziom, którzy robią bardzo wiele, wydaje się, że mogliby robić więcej... ;)

Posted

izzie i sally jesteście kochanymi dziewczynami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i mówią że dobro uczynione innym wraca w dwójnasób ,i ja w to wierzę :lol:

• 2 weeks later...