izzie1983 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dzięki za miłe słowa Halizo, ja niestety niewiele robię ostatnio. Wcześniej robiłam trochę, teraz nie robię prawie nic :-( Zła jestem z tego powodu na siebie. Quote
haliza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 [quote name='ihabe']Moj kochany Pixelek nie miał wątku ale był z CK, może ktoś pamięta jeszcze staruszka.... Pixelek odszedł:-( To bardzo smutne:-(,wiem że nawet wiedząc że bierze się starszego pieska nie przychodzi do głowy że tak szybko trzeba będzie się z nim rozstać ,myślę że wiem coś o tym :-( Trzymaj się ihabe,życie nie stoi w miejscu idzie do przodu, a Pixelek niech biega szczęśliwy:loveu: tam gdzie go już nikt nie skrzywdzi .... Quote
haliza Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 izzie1983 napisał(a):Dzięki za miłe słowa Halizo, ja niestety niewiele robię ostatnio. Wcześniej robiłam trochę, teraz nie robię prawie nic :-( Zła jestem z tego powodu na siebie. Nieprawda nawet to że wspierasz ,jesteś przy nich myślami to też bardzo dużo, nie zawsze można poświęcić całe życie bo świat i tak rządzi się swoimi prawami i dokąd człowiek się nie zmieni to zawsze świat zmienia się po troszku:loveu: Quote
izzie1983 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :loveu::loveu::loveu: Dzięki za dobre słowa. Dziś były mi one bardzo potrzebne... Quote
Sally (od Koanka) Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 haliza napisał(a):To nieprawda robicie bardzo dużo-dajecie im SZANSĘ I NADZIEJĘ :loveu:-gdyby nie wasze zaangażowanie wiele z tych które mają domki siedziało by w schronie,wiele z tych którym zakładacie wątki nie miałoby szansy ani na przeżycie ani na dom ,oddajecie im część swojej duszy i swojego serca i tak już zostanie :loveu::loveu::loveu: Kiedyś dziewczyny mi napisały że całego świata się nie zmieni,ale można go zmienić chociaż niektórym-może kiedyś stanie się cud i człowiek się zmieni.....:-( I wzajemnie Halizo :loveu: izzie1983 napisał(a):Dzięki za miłe słowa Halizo, ja niestety niewiele robię ostatnio. Wcześniej robiłam trochę, teraz nie robię prawie nic :-( Zła jestem z tego powodu na siebie. Tak sobie myślę, że tylko ludziom, którzy robią bardzo wiele, wydaje się, że mogliby robić więcej... ;) Quote
haliza Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 izzie i sally jesteście kochanymi dziewczynami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i mówią że dobro uczynione innym wraca w dwójnasób ,i ja w to wierzę :lol: Quote
izzie1983 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Oj Ty też jesteś i wszyscy o tym wiedzą :cool1: Quote
haliza Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 A za Nellusię trzymam kciuki :thumbs:,oby wypatrzył ją ktoś jak najszybciej :turn-l: Biegnij malutka po domek,szybciutko...... Quote
Sally (od Koanka) Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 haliza napisał(a):A za Nellusię trzymam kciuki :thumbs:,oby wypatrzył ją ktoś jak najszybciej :turn-l: Biegnij malutka po domek,szybciutko...... To ja się przyłączę... Quote
izzie1983 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Inka mi właśnie powiedziała, że ona też trzyma za swoją koleżankę. :evil_lol: A psie kciuki są 2 razy więcej warte ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 To jak mój też potrzyma, to już musi się ten domek znaleźć... A jak kocie kciuki się liczą? Bo mam pięc aktualnie :diabloti: Quote
izzie1983 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Kocie chyba też, nie? :diabloti: Ale moja oprócz kciuków trzyma jeszcze wilcze pazurki :evil_lol: Quote
haliza Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Oczywiście 7 kociorów :kociak: i wilcze pazury u Karo więc Karo podwójnie :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jak tak całą ekipą trzymamy to musi się udać! :evil_lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 izzie1983 napisał(a):Jak tak całą ekipą trzymamy to musi się udać! :evil_lol: To razem (o ile dobrze liczę) daje 21 :lol: Musi, musi... Quote
agat21 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 najszczersze wyrazy współczucia z powodu Pixelka :-( Quote
Sally (od Koanka) Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 A na gwarkach (to taka lokalna impreza) będziemy sprzedawać zdjęcia psiaków (jako cegełki)... Nie widziałam ich jeszcze, więc nie wiem nawet, czy jest tam Nellunia :roll: Trzymajcie kciuki, żeby duuuuużo poszło! Quote
Recommended Posts