Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

3 paxdziernika 2009 roku odmieniła nasze zycia kiedy z nami zamieszkała...dała nam cudowne trzy lata i 40 dni ...wczoraj 12 listopada odeszła zmieniając nasze zycie, straszna pustka , ból i tesknota..rak watroby prawdopodobnie z przezutami, słabe serduszko sprawiło ze Nelunia, Nasza Miss Dogo Lato 2011 postanowila odejść.,..aby jej juz dłuzej nie meczyc nie próbowac sztucznie podtrzymywac, pozwolilismy jej zasnac na rekach swojego pancia, którego tak ukochała ...

cała noc plakalam, i dalej placze ...dzisjaj ja pochowamy ze wszystkimi skarbami jakie uzbierała przez ten czas. Spij malutka.

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest mi bardzo przykro. Bardzo lubiłam Nelly i cieszyłam się, że znalazła taki cudowny dom u Państwa.

Łączę się w bólu, my 17.10 o godzinie 23:25 uśpiliśmy naszą Inkę, która była z nami prawie 18 lat. Nadal czuję się jak by mnie ktoś rozrywał powolutku na strzępy...

Posted

odeszła o 21.10 jej Pancio trzymał ja na rekach, a ja wylam obok.

lekarz oszacował jej wiek na 15-16 lat, nie moge strasznie sie zrzylismy z tym psem , bylismy jej oczami, czuwalismy nad nia, pilnowalismy jak oka w głowie aby nic zlego sie nie stało bo przeciez glucha i niewidoma...nie było mowy o jakis imprezach, długich wyjsciach bo neli by sie stresowala bo by teskniła...bylismy jednoscią, a teraz taka pustka ..ale było widac ze juz po odejsciu jej kumpla Fuksia /w tym roku w lutym/ zmieniła sie , słabła...ale była czułam obok łózka jej chrapanie, oddech..nie wiedzialm ze bedzie mi tak ciezko jak odejdzie..ciagle płyna łzy..

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

moja myszko kochana ..cieżko pogodzic sie z Twoim odejściem...w miejscu gdzie teraz spisz obok swojego kolegi Fuksia, obok mojego pierwszego znalezionego psa Czarka i psa ze schroniska Nerona posadzimy dzisjaj pnącą róże.. .to jest taki skrawek podwórka u moich rodziców gdzie nikomu nie wolno wchodzic... Bardzo czesto Cie myszko wspominam, Twoja subtelność i to jak mnie gryzlas i plułas na mnie kiedy Cie czesałam, przypominam sobie nasza wielka radosc kiedy wyrwałas kolejny dzień życia dla siebie.

• 3 months later...
Posted

to juz 9 miesięcy jak Ciebie z nami nie ma Kochana ...bardzo czesto Ciebie wspominamy, typu pamiętasz jak Neli zaczepiała łapką? albo pamietasz jak Neli lizała po nosie...Neluniu moja ty Miss Dogo, kocham Cie

• 2 months later...
  • 5 months later...