asiek.l-g Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 cóz moge powiedziec więcej niż to ze Nelka jest psem doskonałym,dzisjaj wszystkich zabiła swoją radością z turlania sie w lesie w liściach, nikt jej nie przerywał tej zabawy ktora trwała z conajmniej 20 minut, ( bezcenna chwila by zobaczyc cos takiego) a tak wogóle to najwiecej spi no i najwiekszym jej plusem jest sygnalizowanie konieczności wyjścia wtedy goni na ogrodek i za 5 minut juz jest pod drzwiam pozdrowienia dla wszystkich!!!!!:loveu::loveu::loveu: NELLA Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 dla dogomaniaka bezcenną chwilą jest jak czyta takie wiadomości :loveu::loveu::loveu: Nelciu kochana, cudowna kruszynko, dbaj o swoich Państwa:loveu::loveu: Quote
haliza Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bądż szczęśliwa Nelciu ,już masz domek i kochanych opiekunów :sweetCyb::B-fly: Quote
Isiak Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Trochę nie było mnie na dogo, a tu TAKIE wieści :loveu: Wszystkiego dobrego Nelly w nowym domku! I dziekuję domkowi za pokochanie Nelly! :loveu: Quote
asiek.l-g Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 no bo jak tu nie kochac tego małego wielkiego mego Szcześcia, i jeszcze ten jej gest łapką przypominajacy o "haloo czas na głaskanie" rozbraja człowieka.:multi: Pozdrawiamy. Quote
Ana_Zbyska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Asiu, mam nadzieję, że to nie jedzenie związane jest, tak jak Ci napsiałam, ze zmianą miejsca. W schronisku jadła wzytsko w zasadzie, nawet czasami nienajlepszą suchą karmę..Będzie dobrze. Martwi mnie tylko to, co napsiałaś o jej nóżkach. Kiedy będą wyniki bad.krwi? Quote
ihabe Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 asiek.l-g napisał(a):no bo jak tu nie kochac tego małego wielkiego mego Szcześcia, i jeszcze ten jej gest łapką przypominajacy o "haloo czas na głaskanie" rozbraja człowieka.:multi: Pozdrawiamy. Och wiecie co ? Asieńka teraz się zamartwia, że Nelli nie chce jeść:-( Powiedzcie jej , że to normalne w takich przypadklach i żeby się przestała martwić, bo mnie nie słucha:mad::mad: A ten gest jest cudowny, przez cała drogę w autku tak właśnie robiła i teraz mi serce pęka:-( Ale gdyby chociaż poołowa psiaków na dogo znalazła takich ludzi mjak Asia i jej mąż to spałabym spokojnie, nie budząc się w nocy z płaczem. Quote
ihabe Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 czyz Ona nie jest cudowna? taka piękna z postawionymi uszkami:loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cudowna!!:loveu::loveu::loveu:Najsłodsza i przeurocza:loveu: Neli, Kumpel, Twój kolega z kojca, prosił Cię pozdrowić i życzyć wszystkiego najlepszego i żebyś za niego tryzmała kciuki, żeby też i jemu się wkrótce poszczęściło.. Quote
ihabe Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 kurcze ale ten czas leci...ciekawe jak tam Nelcia, czy apetyt wrócił:loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Też jestem ciekawa jak tam Nellątko. Jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi, ale tego się nigdy nie dowiem - co sobie Nellunia w tym swoim malutkim łebku teraz myśli. :loveu: Quote
asiek.l-g Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 nadal je porcje jak dla gołąbka, ale spoko daje jej czas, poranne drętwienie nóżek mineło, juz wczoraj to sie nie pojawiło i dzisjaj tez nie, pierwszą myslą po przebudzeniu było jak neli wstanie ale udało sie bez problemu i bez jej płaczu.dostaje wiaminki i podczas głaskania masujemy łapki, a w sobote jedzemy do lekarza i zobaczymy co powie, wyniki krwi mysle ze nie sa złe bo jakby cos sie działo to objecał ze zadzwoni. a tak pozatym to Nelka jest coraz radośniejsza, ciagle marda ogonkiem i coraz zadziej zaczepia łapka, bo wie ze w kazdej wolnej chwili ktos obok niej siada i głaszcze.ulubioną zabawką jest małe pudełko na nitce biega za nim jak kotek i szczeka na nie i gryzie. pierwsze dni obojetne jej było kto wchodzi do domu nie reagowała a wczoraj ...sie postawiła i sasiada wystraszyła swoim nagłym szczekaniem i musiał sie wycofac na korytarz. Neli pozdrawia wszystkich i trzyma pazurki za swego kumpla by mu sie także udało i znalazł super domek, my tez trzymamy kciuki by niebawem ktos Go dostrzegł i zabrał do siebie. niebawem porcja ładnych zdjec:multi: Quote
izzie1983 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Żeby wszystkie psy z PwP tak trafiały :loveu::loveu::loveu: Czekam na zdjęcia. Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 och Asiu, ale super wiadomości:loveu::loveu::loveu: Normalnie serce pęka z radości:loveu::loveu: Człowiek tak bardzo pragnął dla niej takiego szczęścia i spełniło się:loveu::loveu::loveu: CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!! Quote
ihabe Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 zapraszam Was na watek Sisi http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardynka-sisi-pilnie-szukamy-domu-ck-likwidacja-148292/#post13107893 Quote
lika1771 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 W celu powiększenia zdjęc trzeba na nie kliknac ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Urocza :loveu::loveu::loveu: Pozwolę sobie na mały offtop wątek CKCzoka: http://www.dogomania.pl/forum/f28/slodszy-niz-czekolada-czoko-pilnie-ogloszenia-grozba-likwidacji-ck-148509/#post13126618 Quote
Laima Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Bardzo się cieszę, że Nelly ma dom. To teraz życzę Nelly i jej Ludziom wielu szczęśliwych lat razem. Quote
asiek.l-g Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 witam. Nelly ma sie dobrze, szybko sie odnalazla w nowym domu pilnuje go i nie powala nikomu ot tak sobie wejśc, ładnie chodzi bez smyczy, nieoddala sie, jedynie jak zobaczy przejeżdzający samochód czerwony dostaje szału chce biec za nim i szczeka nerwowo. prolemy z nózkami mineły , dostaje cały czas kompleks witamin i minerałów no i ma ogromny apetyt co dostanie to zje, a tak sie zamartwiałam ze nie chce jeść:multi: a tu prosze od dwóch dni dziczyzna wsuwa aż miło :multi:. no i jest ogromnym pieszczochem, podbiła serce mojego męża, taty wskakuje im na kolana przytula sie i delektuje sie głaskaniem. a jak tam kolega nely sa jakies wiesci o domku dla niego? Pozdrawiamy serdecznie. Quote
Sally (od Koanka) Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Świetne wieści :loveu: A Kumpelek pewnie nadal czeka w schronisku, teraz już całkiem sam :-( Mam nadzieję, że i jego spotka taki piękny los jak Nellinkę Quote
ihabe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Oby i Kumpel spotkał taka Asieńkę i jej domek na drodze:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Laima Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cieszę się, że Nelly trafiła do ciepłego domu. Doczekała się. :loveu: Quote
szachrajka14 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kumpel już nie jest sam teraz dzieli czas i kojec z naszą Teri nie ma problemu z dogadywaniem u nich tylko zastanawiam sie który z nich pójdzie pierwszy do domku bo narazie to ich koledzy z kojców znajdowali domy a oni zostawali. Quote
szachrajka14 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 mamy 9 miejsce damy rade na 5?? pomóżcie potrzebne pieniądze na budowe schroniska Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Quote
Recommended Posts