Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cóz moge powiedziec więcej niż to ze Nelka jest psem doskonałym,dzisjaj wszystkich zabiła swoją radością z turlania sie w lesie w liściach, nikt jej nie przerywał tej zabawy ktora trwała z conajmniej 20 minut, ( bezcenna chwila by zobaczyc cos takiego) a tak wogóle to najwiecej spi no i najwiekszym jej plusem jest sygnalizowanie konieczności wyjścia wtedy goni na ogrodek i za 5 minut juz jest pod drzwiam
pozdrowienia dla wszystkich!!!!!:loveu::loveu::loveu: NELLA

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla dogomaniaka bezcenną chwilą jest jak czyta takie wiadomości :loveu::loveu::loveu:
Nelciu kochana, cudowna kruszynko, dbaj o swoich Państwa:loveu::loveu:

Posted

Asiu, mam nadzieję, że to nie jedzenie związane jest, tak jak Ci napsiałam, ze zmianą miejsca. W schronisku jadła wzytsko w zasadzie, nawet czasami nienajlepszą suchą karmę..Będzie dobrze.
Martwi mnie tylko to, co napsiałaś o jej nóżkach. Kiedy będą wyniki bad.krwi?

Posted

asiek.l-g napisał(a):
no bo jak tu nie kochac tego małego wielkiego mego Szcześcia, i jeszcze ten jej gest łapką przypominajacy o "haloo czas na głaskanie" rozbraja człowieka.:multi:
Pozdrawiamy.

Och wiecie co ? Asieńka teraz się zamartwia, że Nelli nie chce jeść:-(
Powiedzcie jej , że to normalne w takich przypadklach i żeby się przestała martwić, bo mnie nie słucha:mad::mad:

A ten gest jest cudowny, przez cała drogę w autku tak właśnie robiła i teraz mi serce pęka:-(
Ale gdyby chociaż poołowa psiaków na dogo znalazła takich ludzi mjak Asia i jej mąż to spałabym spokojnie, nie budząc się w nocy z płaczem.

Posted

Cudowna!!:loveu::loveu::loveu:Najsłodsza i przeurocza:loveu:
Neli, Kumpel, Twój kolega z kojca, prosił Cię pozdrowić i życzyć wszystkiego najlepszego i żebyś za niego tryzmała kciuki, żeby też i jemu się wkrótce poszczęściło..

Posted

nadal je porcje jak dla gołąbka, ale spoko daje jej czas, poranne drętwienie nóżek mineło, juz wczoraj to sie nie pojawiło i dzisjaj tez nie, pierwszą myslą po przebudzeniu było jak neli wstanie ale udało sie bez problemu i bez jej płaczu.dostaje wiaminki i podczas głaskania masujemy łapki, a w sobote jedzemy do lekarza i zobaczymy co powie, wyniki krwi mysle ze nie sa złe bo jakby cos sie działo to objecał ze zadzwoni.

a tak pozatym to Nelka jest coraz radośniejsza, ciagle marda ogonkiem i coraz zadziej zaczepia łapka, bo wie ze w kazdej wolnej chwili ktos obok niej siada i głaszcze.ulubioną zabawką jest małe pudełko na nitce biega za nim jak kotek i szczeka na nie i gryzie. pierwsze dni obojetne jej było kto wchodzi do domu nie reagowała a wczoraj ...sie postawiła i sasiada wystraszyła swoim nagłym szczekaniem i musiał sie wycofac na korytarz.

Neli pozdrawia wszystkich i trzyma pazurki za swego kumpla by mu sie także udało i znalazł super domek, my tez trzymamy kciuki by niebawem ktos Go dostrzegł i zabrał do siebie.

niebawem porcja ładnych zdjec:multi:

Posted

och Asiu, ale super wiadomości:loveu::loveu::loveu:
Normalnie serce pęka z radości:loveu::loveu: Człowiek tak bardzo pragnął dla niej takiego szczęścia i spełniło się:loveu::loveu::loveu:

CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!!

Posted

witam. Nelly ma sie dobrze, szybko sie odnalazla w nowym domu pilnuje go i nie powala nikomu ot tak sobie wejśc, ładnie chodzi bez smyczy, nieoddala sie, jedynie jak zobaczy przejeżdzający samochód czerwony dostaje szału chce biec za nim i szczeka nerwowo. prolemy z nózkami mineły , dostaje cały czas kompleks witamin i minerałów no i ma ogromny apetyt co dostanie to zje, a tak sie zamartwiałam ze nie chce jeść:multi: a tu prosze od dwóch dni dziczyzna wsuwa aż miło :multi:. no i jest ogromnym pieszczochem, podbiła serce mojego męża, taty wskakuje im na kolana przytula sie i delektuje sie głaskaniem.
a jak tam kolega nely sa jakies wiesci o domku dla niego?
Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

Kumpel już nie jest sam teraz dzieli czas i kojec z naszą Teri nie ma problemu z dogadywaniem u nich tylko zastanawiam sie który z nich pójdzie pierwszy do domku bo narazie to ich koledzy z kojców znajdowali domy a oni zostawali.

• 4 weeks later...