ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Jestem w kontakcie z nowym domkiem, brzmi cudownie:loveu::loveu::loveu: Pani nawet dzwoniła żeby zapytać co ugotować Nelli, żeby zjadła:loveu::loveu: Pięknoto..... jutro sie widzimy.:loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 A mnie jutro cały dzień nie ma i przeczytam wiadomości dopiero w nocy :-( Mam nadzieję, że Nelly i jej Duzi od razu się w sobie zakochają... A wiesz może gdzie została wypatrzona? Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 izzie1983 napisał(a):A mnie jutro cały dzień nie ma i przeczytam wiadomości dopiero w nocy :-( Mam nadzieję, że Nelly i jej Duzi od razu się w sobie zakochają... A wiesz może gdzie została wypatrzona? Jedziemy pod Jelenią Górę:loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 O to kawał drogi (sprawdziłam na google maps :evil_lol:). Szerokiej drogi życzę! :loveu: Quote
ihabe Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='izzie1983']O to kawał drogi (sprawdziłam na google maps :evil_lol:). Szerokiej drogi życzę! :loveu: nie dziekuję:loveu: Zdamy relację po wszystkim:loveu::loveu::loveu: http://www.youtube.com/watch?v=NoT4VyjfS5w Quote
Sally (od Koanka) Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 izzie1983 napisał(a):A mnie jutro cały dzień nie ma i przeczytam wiadomości dopiero w nocy :-( Mam nadzieję, że Nelly i jej Duzi od razu się w sobie zakochają... A wiesz może gdzie została wypatrzona? Ja się właśnie zastanawiam, kiedy i czy w ogóle jutro uda mi się tu zajrzeć :shake: Ale trzymam mocno kciuki za domek. Nellinka to wspaniały piesek, więc musi się udać :p Quote
agata.g Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 ihabe super filmik :) Kiedyś zrobiłam podobny na informatyke, promujący nasze psy :) Quote
Ana_Zbyska Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Chyba na dogo jak Duzi wypatrzyli, z tego co pamiętam!:) Quote
agata.g Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Neli już w domku :) :laola: albo właśnie do niego dojeżdza :) Quote
psyt Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Suuuuper!! Trzymam za nią kciuki. Słyszałam, że Merkury też wybiera się do domku :multi: Quote
asiek.l-g Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witam serdecznie.problemy techniczne z komputerem mineły i teraz juz moge powiedziec ze Nely z kazdą godziną coraz bardziej akceptuje swój nowy domek, poznala sasiada małego rasowego kundelka, byl takze obchód terenu czyli pabliskiego parku. Teraz sobie spi na wersalce pod kocykiem no prawie obok nowego kumpla...ciagle domaga sie o głaskanie jak juz siadamy obok to koniecznościa jest choćby położenie reki na niej wtedy coraz bardziej głosniej chrapie. co jakis czas przychodzi tu do mnie pogłaskam ja i wraca do siebie, chyba sprawdza czy jestem.. zdjecia będą niebawem, JEST SUPER PSEM!!!:loveu::loveu::loveu: POZDRAWIAMY:multi: Quote
sanel Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 DZIĘKUJEMY ZA ADOPCJĘ NASZEJ MAŁEJ WIELKIEJ NELLI !!! TA DROBNIUTKA PSINKA ZASŁUGUJE NA WSZYSTKO CO NAJLEPSZE. PROSZĘ JĄ ROZPIESZCZAĆ JAK TYLKO SIĘ DA, A NAPEWNO SIĘ ODWDZIĘCZY DOZGONNĄ MIŁOŚCIĄ. ;) :Dog_run:NELLI BIEGAJ PO SWYM NOWYM DOMKU. BĘDZIEMY TĘSKNIĆ. POZDRAWIAMY SZCZĘŚLIWYCH WŁAŚCICIELI. WIEEEEEEEEEELKIE DZIĘKI !!! :laola: Quote
sanel Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ALE WYGODY, NIE TO CO ZIMNA BUDA. CIESZĘ SIĘ, ŻE ZNALAZŁA DOMEK JESZCZE PRZED ZIMĄ, BO TO TAKIE CHUCHERKO !!! :multi: Quote
asiek.l-g Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 nelly zrobiła niezły numer, mielismy isc na ostatni spacer i gdy tylko wystawiła nosek na dwór i poczuła ze wieje dosc zimny wiatr, w tepie błyskawicy tuz przy drzwiach załatwiła swe wazne potrzeby i czmychneła na góre , otworzyłam drzwi i zanurkowała pod kocykiem.. Jest kochana i skubaniec mały upatrzył sobie mojego męza, mi na kolana nie wskakuje a jemu owszem. Quote
Macho Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Moja Nelly...będę tęsknić Kruszynko... :( :loveu: Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nelly to cudowny pies, cudowna sunia:loveu::loveu: Takie psiaka to mozna na koniec świata zawieźć.:lol: Była taka grzeczna, wyczesłayśmy się siedząc sobie z tyłu, kudełki pieknie powychodziły i stała się taka śliczna. Cały czas sobie leżała i prosiła o pieszczoty o głaskanko :loveu::loveu: Zakochałam sie w niej, gdy ja ujrzałam zaraz po przyjęciu do CK, serce mi pękało jak nie doszło do adopcji u Pani Ani z Pomorza, serce mi pękało za kazdym razem jak odwiedzałam CK. Myślałam, że moja mam ją zabierze ze sobą za granicę ale nie mogła :-(:-( Taka cudna grzeczna psinka zasługiwała na super domek. No i doczekała się nasza Nelly cudnej rodziny:loveu::loveu::loveu: Pani Asia ma serce z kryształu i wiem, że Nelly już nic w życiu nie spotka złego :loveu::loveu::loveu::loveu: postój na siku... Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Nowy kumpel Nelci: u nowego Pańcia na kolankach jest cudnie Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Bardzo ciężko było mi opuszczać tę małą pieszczoszkę. Przez 3 godziny wspólnie w samochodzie pokochałam ją tak mocno. Wiem, że Asia kocha ją też bardzo bardzo mocno:loveu::loveu::loveu::loveu: Nelli kochana psinko.... pozostań tą cudną Nelly jaką zawsze byłaś:loveu::loveu: Quote
Macho Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 izzie1983 napisał(a):Ech, wzruszyłam się :loveu: Nie tylko Ty.... ;( Ale strasznie, strasznie się cieszę... :loveu: Quote
Recommended Posts