Sally (od Koanka) Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ja mam niestety tylko bardzo niepewne informacje... Były podobno jakieś problemy i nie wiem, jaka decyzja została ostatecznie podjęta i czy została podjęta w ogóle :roll: Quote
izzie1983 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Oj szkoda. Jak byś coś kiedyś wiedziała więcej to daj proszę znać. Jak się wyleczę to zrobię jej ogłoszenia, bo na razie po pracy do łóżka się kładę :( Quote
Sally (od Koanka) Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Byłam nawet dzisiaj w schronisku i pytałam o to, ale, jak pisałam, nikt nie był pewny, więc informacje nie potwierdzone... :shake: Quote
tralalala Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 izzie1983 napisał(a):Narobią nadziei a potem milkną :-( hej nie oceniaj tak pochopnie...kazdy ma prawo zapytac o pieska...nie kazdy ma warunki (jakiekolwiek) zeby przygarnac.... Quote
tralalala Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 dobrze by bylo wiedziec czy Nelly umialaby zyc w mieszkaniu, z ludmzi ktorzy pracuja.... Quote
izzie1983 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Masz rację, chodziło mi tylko o brak informacji zwrotnej. Nic więcej. Quote
tralalala Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 izzie1983 napisał(a):Masz rację, chodziło mi tylko o brak informacji zwrotnej. Nic więcej. spoko spoko:) chcialabym zeby mala ktos zabral...ona mi z glowy wyjsc nie moze:((( Quote
ihabe Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Niestety nie zawsze wystarczą chęci aby móc zrealizować swoje marzenia. Właśnie w tym przypadku tak jest. Jest Pani, Zakochana w Nelli ale nie ma zgody męża aby wziąć drugiego psiaka i to starszego. Mąż nie jest tyranem , ma swoje powody, więc musimy go zrozumieć. Pani jednak się nie poddaje i cały czas próbuje namówić i przekonać męża. Ale czy jej się to uda? Zwłaszcza, że jest bardzo daleko gdyż chyba tam gdzie Tralalalala. Gdyby była stąd wzięłaby ją na tymczas i mąż by zobaczył i może zaakceptował i pokochał:loveu: Niedługo przyjeżdza moja mama, wspomina mi o piesku, pokażę jej Nelli i może Nelli znajdzie wreszcie domek.:loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Dziękuję Ihabe za te informacje, ja wolałam nic nie pisać, żeby nikogo nie wprowadzić w błąd. Ale teraz mamy jasnośc, to pozostaje nam dalej szukać i trzymać kciuki. Quote
ihabe Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Sally (od Koanka)']Dziękuję Ihabe za te informacje, ja wolałam nic nie pisać, żeby nikogo nie wprowadzić w błąd. Ale teraz mamy jasnośc, to pozostaje nam dalej szukać i trzymać kciuki. szukamy i ogłaszamy!!! :loveu: Quote
izzie1983 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Rozumiem teraz sytuację. Przykro mi. Jak będę mieć więcej czasu to porobię małej ogłoszenia. Quote
tralalala Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 ihabe napisał(a):Niestety nie zawsze wystarczą chęci aby móc zrealizować swoje marzenia. Właśnie w tym przypadku tak jest. Jest Pani, Zakochana w Nelli ale nie ma zgody męża aby wziąć drugiego psiaka i to starszego. Mąż nie jest tyranem , ma swoje powody, więc musimy go zrozumieć. Pani jednak się nie poddaje i cały czas próbuje namówić i przekonać męża. Ale czy jej się to uda? Zwłaszcza, że jest bardzo daleko gdyż chyba tam gdzie Tralalalala. Gdyby była stąd wzięłaby ją na tymczas i mąż by zobaczył i może zaakceptował i pokochał:loveu: Niedługo przyjeżdza moja mama, wspomina mi o piesku, pokażę jej Nelli i może Nelli znajdzie wreszcie domek.:loveu: :))))) ;( co zrobic.... jest kochana noooo Quote
Sally (od Koanka) Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Uaktualniłam odrobinkę pierwszy post - myślę, że takie wiadomości zebrane w jedym miejscu mogą być przydatne :cool3: Byłam dzisiaj u Nelluni :loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 No i nic. Żadnych dobrych ani złych wiadomości - no oprócz tej, że Nelly jest nadal bez domku :-( Nadal tak z rozkoszą mruży oczy, jak się ją głaszcze i z niemniejszym zapałem i energią poszczekuje sobie zza boksowych krat... Jest niesamowita :loveu: Quote
Sally (od Koanka) Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Nie miałam aparatu :eviltong: Poza tym, moim staruszkiem i bez pomocy (kogoś, kto by ją potrzymał) nie byłoby ładniejszych zdjęć... W pierwszy psot wrzuciłam też, gdzie miała już ogłoszenia. Nie sprawdzałam, czy są nadal aktualne, ale zawsze lepiej robić w większej ilości miejsc... Mam nadzieję, ze będzie to przydatna informacja. Mam wakacje, więc powinnam się jakoś zorganizować i zrobić maleńkiej też trochę ogłoszeń, ale niczego nie gwarantuję :evil_lol: Quote
izzie1983 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja może się jakoś w weekend zmobilizuję do ogłoszeń, ale też nic nie gwarantuję, bo w tygodniu ciężko pracuję, więc w weekendy nic się nie chce :evil_lol: Quote
siekowa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Dodałam Nelly do profilu starszych psiaków na nk Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Sally (od Koanka) Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wybacz, ja mam ostatnio taki kołowrót w pracy, że nie pamiętam jak się nazywam... Obiecuję poprawę :diabloti: Quote
Sally (od Koanka) Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Jeny, trochę mi się zwaliło na głowę i na ogłoszenia nie było czasu :oops: Zobaczę co da się zrobić. A wy nie pozwalajcie tak maleńkiej spadać :mad: Co będzie jak wyjadę?! :evil_lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Opuszczenie wątku wybaczam, ale brak banerka... nooo też wybaczę :evil_lol: Quote
Recommended Posts