Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izzie1983 napisał(a):
Narobią nadziei a potem milkną :-(

hej nie oceniaj tak pochopnie...kazdy ma prawo zapytac o pieska...nie kazdy ma warunki (jakiekolwiek) zeby przygarnac....

Posted

izzie1983 napisał(a):
Masz rację, chodziło mi tylko o brak informacji zwrotnej. Nic więcej.

spoko spoko:) chcialabym zeby mala ktos zabral...ona mi z glowy wyjsc nie moze:(((

Posted

Niestety nie zawsze wystarczą chęci aby móc zrealizować swoje marzenia.
Właśnie w tym przypadku tak jest. Jest Pani, Zakochana w Nelli ale nie ma zgody męża aby wziąć drugiego psiaka i to starszego. Mąż nie jest tyranem , ma swoje powody, więc musimy go zrozumieć. Pani jednak się nie poddaje i cały czas próbuje namówić i przekonać męża. Ale czy jej się to uda? Zwłaszcza, że jest bardzo daleko gdyż chyba tam gdzie Tralalalala.
Gdyby była stąd wzięłaby ją na tymczas i mąż by zobaczył i może zaakceptował i pokochał:loveu:
Niedługo przyjeżdza moja mama, wspomina mi o piesku, pokażę jej Nelli i może Nelli znajdzie wreszcie domek.:loveu:

Posted

[quote name='Sally (od Koanka)']Dziękuję Ihabe za te informacje, ja wolałam nic nie pisać, żeby nikogo nie wprowadzić w błąd. Ale teraz mamy jasnośc, to pozostaje nam dalej szukać i trzymać kciuki.

szukamy i ogłaszamy!!! :loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Niestety nie zawsze wystarczą chęci aby móc zrealizować swoje marzenia.
Właśnie w tym przypadku tak jest. Jest Pani, Zakochana w Nelli ale nie ma zgody męża aby wziąć drugiego psiaka i to starszego. Mąż nie jest tyranem , ma swoje powody, więc musimy go zrozumieć. Pani jednak się nie poddaje i cały czas próbuje namówić i przekonać męża. Ale czy jej się to uda? Zwłaszcza, że jest bardzo daleko gdyż chyba tam gdzie Tralalalala.
Gdyby była stąd wzięłaby ją na tymczas i mąż by zobaczył i może zaakceptował i pokochał:loveu:
Niedługo przyjeżdza moja mama, wspomina mi o piesku, pokażę jej Nelli i może Nelli znajdzie wreszcie domek.:loveu:

:))))) ;( co zrobic....
jest kochana noooo

Posted

No i nic. Żadnych dobrych ani złych wiadomości - no oprócz tej, że Nelly jest nadal bez domku :-(
Nadal tak z rozkoszą mruży oczy, jak się ją głaszcze i z niemniejszym zapałem i energią poszczekuje sobie zza boksowych krat... Jest niesamowita :loveu:

Posted

Nie miałam aparatu :eviltong: Poza tym, moim staruszkiem i bez pomocy (kogoś, kto by ją potrzymał) nie byłoby ładniejszych zdjęć...
W pierwszy psot wrzuciłam też, gdzie miała już ogłoszenia. Nie sprawdzałam, czy są nadal aktualne, ale zawsze lepiej robić w większej ilości miejsc... Mam nadzieję, ze będzie to przydatna informacja. Mam wakacje, więc powinnam się jakoś zorganizować i zrobić maleńkiej też trochę ogłoszeń, ale niczego nie gwarantuję :evil_lol: