agat21 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jutro wyślę informację o malutkiej mojej koleżance, którą namiętnie namawiam na powiększenie rodziny o psa i ostatnio mi powiedziała, że może ewentualnie jakiś malutki.. wiążące to jakoś strasznie nie było, ale trzeba próbować... Quote
Sally (od Koanka) Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Izzie, co ja bym bez Ciebie zrobiła :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu: Myślałam i myślałam, jaki by tu zrobić ciekawy tytuł, co by to ludzi przyciągnął. Takie mam tylko skojarzenia z Nelly Rokitą i Nelly Furtado... Pomyślę jeszcze. Agat - wyślij koniecznie :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za zainteresowanie :loveu: Quote
izzie1983 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jasne, trzeba próbować. A nuż się uda? :-) Eee Sally nie przeceniaj mnie :lol: Malutka zdobyła po prostu szczególne miejsce w moim serduszku :loveu: Szkoda, że tylko wirtualnie :( Quote
szachrajka14 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 izzie1983 no wiesz zawsze możesz do niej przyjechac:P Quote
izzie1983 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jak będę w okolicy to na pewno zajrzę ;) Problem w tym, że nie mam tam nigdzie rodziny :( Quote
Sally (od Koanka) Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 izzie1983 napisał(a):Jasne, trzeba próbować. A nuż się uda? :-) Eee Sally nie przeceniaj mnie :lol: Malutka zdobyła po prostu szczególne miejsce w moim serduszku :loveu: Szkoda, że tylko wirtualnie :( Oho, nie bądź taka skromna :p Nellunia to jest takie stworzenie, w któym ciężko się nie zakochać :loveu: Widziałam ją ostatnio w sobotę - rzeczywiście dość dobrze dogaduje się z Kumpelkiem. Ona tak śmiesznie mruży oczy, jak się ją głaszcze :loveu: Miałąm nawet aparat, ale pogoda była kiepska i zdjęcia by nie wyszły szczególne... izzie1983 napisał(a):Jak będę w okolicy to na pewno zajrzę ;) Problem w tym, że nie mam tam nigdzie rodziny :( Zapraszam serdecznie :lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Nie chciałabym nikomu znów zawracać głowy, więc zrobiłam taki banerek. Średni, bo średni, ale zawsze... Jak ktoś umie lepsze (a pewnie nie trudno być lepszym ode mnie :) ) to proszę się nie krępować a robić i wklejać :evil_lol: Podlinkowany Quote
Sally (od Koanka) Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Agat się nie odzywa, więc chyba nic z tego... Jak tylko wystawią mi oceny i zdecyduję wreszcie, gdzie chcę iść do liceum, to będę miała więcej czasu i może w moim zwolnionym żółwim tempie naskrobię jakieś ogłoszenia... Tylko że ja znowu zapomniałam, gdzie był ten wątek z listą stron do ogłaszania, ale poszukam. Szukajcie a znajdziecie :p Quote
izzie1983 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ja jutro ogłoszenia małej zrobię. Bo tekst fajny jest i zdjęcia są :-) Wątek z listą stron ogłoszeniowych mam w subskrypcji, odkopię :evil_lol: Quote
Sally (od Koanka) Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Dziękuję Izzie :loveu: Zdjęcia piękne -Ihabe robiła :loveu::loveu::loveu: Quote
izzie1983 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jeszcze nie ma za co ;) Wkleję jutro na wątek nazwy stron gdzie są ogłoszenia to jeśli ktoś będzie chciał to uzupełni. Quote
izzie1983 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Robię ogłoszenia, podaję telefony z pierwszego postu. Jeśli masz możliwość uprzedź ich, że mogą z ogłoszeń ludzie dzwonić. Quote
izzie1983 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bono Polska ojej.pl animalia.pl petworld.pl vetmozga.pl adopcjapsa.pl mammisia.pl petsy.pl e-zwierzak.pl morusek.pl Gumtree Katowice Quote
Jasza Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam wszystkich.. Do tej pory zaglądałam najczęściej na wątek katowickiego schroniska... A na Dogo jestem od niedawna. Nelly mnie urzekła. Nie mogę jej niestety zabrać do siebie, ale ogłoszenia - jak najbardziej. I będę zaglądać. Musi jej się udać, po prostu musi.. Dzisiaj ogłaszam na alegratce. Quote
ihabe Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Do mnie Pani dziś napisała w odpowiedzi na allegro jakie jej zrobiłam: Pokochaj maleńką Nelly szukającą człowieka (644180512) - Aukcje internetowe Allegro Dzień dobry, chciałabym się dowiedzieć,czy już jest ktoś zainteresowany maleńką Nelly?? Czy umiałaby żyć z drugim pieskiem, też suczką, 4-letnią?? Czy istniałaby możliwość przewiezienia jej na północ Polski?? Jeśli tak,to na jakich warunkach?? Z góry dziękuję za odpowiedź Z poważaniem Teraz wszystko w rękach CK a transport sie zorganizuje:loveu: Quote
Jasza Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ogłosiłam ja też na www.katowiczak.pl Pozwoliłam sobie w ogłoszeniach umieścić tekst z pierwszej strony, bo jest powalający... Trzymam kciuki żeby jej się udało... Musi, no musi się udać... Quote
izzie1983 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ihabe cudowne wieści. Byłoby dobrze, jakby się okazało, że jest to możliwe. Ja w razie czego dokładam do transportu. Może odpisz tej Pani, że pogadasz z osobami bezpośrednio związanymi z Nelly? Pozdrawiam. Quote
ihabe Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Odpisałam i Pani juz drugi raz napisała:loveu: przy okazji proszę bądźcie z nami na tym wątku również: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kat-ofiara-jak-daleko-siega-ludzkie-okrucienstwo-skatowany-psiak-blaga-o-pomoc-139327/#post12408727 Quote
Sally (od Koanka) Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Świetne wieści Dziękuję ogromnie za ogłoszenia :loveu: Jak coś - Nelly sprawdzona do kotów. Nie jest agresywna, tak jakby nie zwracała na nie uwagi :p Quote
Sally (od Koanka) Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Nadal w schronisku... Nie wiem, co z tym domkiem... Quote
Recommended Posts