Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jutro wyślę informację o malutkiej mojej koleżance, którą namiętnie namawiam na powiększenie rodziny o psa i ostatnio mi powiedziała, że może ewentualnie jakiś malutki.. wiążące to jakoś strasznie nie było, ale trzeba próbować...

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izzie, co ja bym bez Ciebie zrobiła :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :loveu:
Myślałam i myślałam, jaki by tu zrobić ciekawy tytuł, co by to ludzi przyciągnął. Takie mam tylko skojarzenia z Nelly Rokitą i Nelly Furtado... Pomyślę jeszcze.
Agat - wyślij koniecznie :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za zainteresowanie :loveu:

Posted

Jasne, trzeba próbować. A nuż się uda? :-)

Eee Sally nie przeceniaj mnie :lol: Malutka zdobyła po prostu szczególne miejsce w moim serduszku :loveu: Szkoda, że tylko wirtualnie :(

Posted

izzie1983 napisał(a):
Jasne, trzeba próbować. A nuż się uda? :-)

Eee Sally nie przeceniaj mnie :lol: Malutka zdobyła po prostu szczególne miejsce w moim serduszku :loveu: Szkoda, że tylko wirtualnie :(

Oho, nie bądź taka skromna :p
Nellunia to jest takie stworzenie, w któym ciężko się nie zakochać :loveu: Widziałam ją ostatnio w sobotę - rzeczywiście dość dobrze dogaduje się z Kumpelkiem. Ona tak śmiesznie mruży oczy, jak się ją głaszcze :loveu:
Miałąm nawet aparat, ale pogoda była kiepska i zdjęcia by nie wyszły szczególne...

izzie1983 napisał(a):
Jak będę w okolicy to na pewno zajrzę ;) Problem w tym, że nie mam tam nigdzie rodziny :(

Zapraszam serdecznie :lol:

Posted

Nie chciałabym nikomu znów zawracać głowy, więc zrobiłam taki banerek. Średni, bo średni, ale zawsze... Jak ktoś umie lepsze (a pewnie nie trudno być lepszym ode mnie :) ) to proszę się nie krępować a robić i wklejać :evil_lol:
Podlinkowany

Posted

Agat się nie odzywa, więc chyba nic z tego...
Jak tylko wystawią mi oceny i zdecyduję wreszcie, gdzie chcę iść do liceum, to będę miała więcej czasu i może w moim zwolnionym żółwim tempie naskrobię jakieś ogłoszenia... Tylko że ja znowu zapomniałam, gdzie był ten wątek z listą stron do ogłaszania, ale poszukam. Szukajcie a znajdziecie :p

Posted

Witam wszystkich..
Do tej pory zaglądałam najczęściej na wątek katowickiego schroniska...
A na Dogo jestem od niedawna.
Nelly mnie urzekła. Nie mogę jej niestety zabrać do siebie, ale ogłoszenia - jak najbardziej.
I będę zaglądać.
Musi jej się udać, po prostu musi..
Dzisiaj ogłaszam na alegratce.

Posted

Do mnie Pani dziś napisała w odpowiedzi na allegro jakie jej zrobiłam:

Pokochaj maleńką Nelly szukającą człowieka (644180512) - Aukcje internetowe Allegro

Dzień dobry,
chciałabym się dowiedzieć,czy już jest ktoś zainteresowany maleńką Nelly?? Czy umiałaby żyć z drugim pieskiem, też suczką, 4-letnią?? Czy istniałaby możliwość przewiezienia jej na północ Polski?? Jeśli tak,to na jakich warunkach??
Z góry dziękuję za odpowiedź
Z poważaniem

Teraz wszystko w rękach CK a transport sie zorganizuje:loveu:

Posted

Ihabe cudowne wieści. Byłoby dobrze, jakby się okazało, że jest to możliwe. Ja w razie czego dokładam do transportu. Może odpisz tej Pani, że pogadasz z osobami bezpośrednio związanymi z Nelly? Pozdrawiam.

• 2 weeks later...