Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stratoos napisał(a):
No to jeszcze kilka fotek:

Z ulubioną kością:

Ciekawe, co znajdę wyżej? :)

Na balkonie

Pięknie pachnie ten kwiatek

cudne ; - p

chciałam cię ostrzec bo ostatnio na naszaklasa.pl ktoś ukradł ci zdjęcia i założył ci konto ; - c :placz:

ale nie bój sie - mojej Mice 2 razy ukradli .

Posted

Alba1986 napisał(a):
Timek to świetny psiak;) Genialne fotki;) Widać, że jest bardzo ruchliwy:eviltong:

Dzięki :loveu:

Kustraa. napisał(a):
cudne ; - p

chciałam cię ostrzec bo ostatnio na naszaklasa.pl ktoś ukradł ci zdjęcia i założył ci konto ; - c :placz:

ale nie bój sie - mojej Mice 2 razy ukradli .

Dzięki :loveu: Nie bardzo rozumiem o co chodzi :) Ja na swoim profilu mam jego zdjęcia ;)

Mqrtynq napisał(a):
Heej . :hand:

Heeeeej :hand:

Posted

Timek ma w sobie coś z teriera:p Jest ruchliwy i najwyraźniej wszędzie go pełno:eviltong: Skąś to znam, bo moja sunia mimo, że już swoje latka ma;) dokazuje niczym szczeniak:evil_lol:

Posted

Jak oglądam Twoje zdjęcia to stwierdzam, że chyba jesteśmy sąsiadami :multi:
Ja mam trójkę potffforków: jedna psiakopodobna i dwa (on i ona) kociopochodne. Pozdrowionka :kociak::kociak::Dog_run:

Posted

[quote name='karkakarka']http://i32.tinypic.com/24vqvll.jpg
A tu zdjęcie z serii "hop-siup" :evil_lol:

:evil_lol: i będzie jeszcze więcej tych zdjeć :cool3:

[quote name='Alba1986']Timek ma w sobie coś z teriera:p Jest ruchliwy i najwyraźniej wszędzie go pełno:eviltong: Skąś to znam, bo moja sunia mimo, że już swoje latka ma;) dokazuje niczym szczeniak

Widziałam, widziałam :cool3: Ale to fajnie, przynajmniej się nie nudzisz :evil_lol:

[quote name='Grosziwo']Ja Ci dam wioska :angryy:

A co, Wodzisław to może metropolia? :evil_lol:

[quote name='Ania :)']http://i32.tinypic.com/24vqvll.jpg nie no :evil_lol: skoczek z niego jak się patrzy :loveu:

Dzięki :loveu:

[quote name='Grosziwo']Jak oglądam Twoje zdjęcia to stwierdzam, że chyba jesteśmy sąsiadami :multi:
Ja mam trójkę potffforków: jedna psiakopodobna i dwa (on i ona) kociopochodne. Pozdrowionka :kociak::kociak::Dog_run:

To musimy się spotkać :multi: Ja nie kojarzę, musiałabym zdjęcia zobaczyć :evil_lol:

[quote name='groszek83']Cześć:multi:

Heeeej :hand: :multi:

I kolejne skoczkow zdjecia :evil_lol: Ale nie martwcie sie, już mi się kończą :evil_lol: