zuziaM Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Alez cudowny jest :loveu: !!!!!! Przepiekny :loveu: !!!!!! medar , czarok ... macie skarb prawdziwy !... jak ja swoja Isiunie :loveu: ;) !!!! Quote
Zofia.Sasza Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Ajaks to naprawdę niezwykły pies, a medar i czarok - niezwykli ludzie :loveu: Quote
medar Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Dawno nie było fotek Ajaksa...Nadrabiamy zaległości - zrobiliśmy aktualizację stronki wolontariatu i medar dodał kilka fotek do albumu naszego bohatera . Na kilku widać jak Ajanio ostatnio jada - książę zażyczył sobie podawanie śniadania i kolacji do łóżeczka ( tego w którym akurat się mości), no i niemądra pańcia spełnia zachcianki sierściucha ( ale niech mu się nie wydaje, że tak będzie zawsze ) Quote
jola_li Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='medar']Dawno nie było fotek Ajaksa...Nadrabiamy zaległości - zrobiliśmy aktualizację stronki wolontariatu i medar dodał kilka fotek do albumu naszego bohatera . Na kilku widać jak Ajanio ostatnio jada - książę zażyczył sobie podawanie śniadania i kolacji do łóżeczka ( tego w którym akurat się mości), no i niemądra pańcia spełnia zachcianki sierściucha ( ale niech mu się nie wydaje, że tak będzie zawsze ) ŁOMATKO ;-))))))...... To ja już nic nie powiem tylko Was uściskam najmocniej, a wszystkim przypomnę jak było całkiem niedawno... Quote
emilia2280 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 O kurtka. Sniadanie do lózka. Ja tez chcé! Jestem do adopcji :p Quote
a.piurek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ależ on przy Was wypiękniał, a śniadanie do łóżeczka... Cóż, dobrze, że moje ogony tego nie czytają, bo miałabym przerąbane:cool3: Quote
Isadora7 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A czy Jaśnie Pan już rząda aby mu mówić Panie Ajaks?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lilk_a Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 dwie sunie potrzebują pomocy w finansowaniu DT , zapraszam na bazarek na ten cel http://www.dogomania.pl/forum/f99/5-zl-kolorowe-sianko-na-choinke-nie-tylko-dla-szurki-miszki-do-15-xi-godz-22-00-a-172332/ Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Cudny jest!!!!! I jak widzę nadal lubi jeść na siedząco:loveu: Co ma się chłopak kołysac nad miską;) Wygląda fantastycznie, piękna, błyszcząca sierść i ta godność w postawie..... Kocham tego psa:loveu: Quote
owczarek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Niesamowite co może zrobić troska i miłość..:multi: Ajaks wyglada przecudnie, a jaki szczęśliwy!!Brawo dla Was kochani. To szczęście z niego bije blaskiem!! A jak z jego"glutem"?? Quote
Zofia.Sasza Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 No popatrzcie - i to kanapa i to kanapa, a wrażenie jakby deczko inne :evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 żarełko do łóżka, miętka kanapa - w doopie mu sie poprzewracało :multi: :evil_lol: Quote
jola_li Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 medar napisał(a):I jak tu iść spać? No chyba macie jakieś dywaniki przy łóżku ;-)???? Ewentualnie w grę wchodzi też druga zmiana ;-). Quote
Ewa i flatki Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Wygląda na to, że dywaniki im pozostały :P Zawsze ten wątek poprawia mi morale :) Quote
a.piurek Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 U mnie wizyta na tym wątku nie tylko poprawia humor ale powoduje jakąś dziwną radość Quote
Ewa Marta Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 To prawda, wchodzenie tu, to fantastyczna terapia! Aż się twarz sama śmieje:-) Quote
Zofia.Sasza Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Gorące pozdrowienia dla Ajaksa od wetów z Kosiarzy! Byłam tam wczoraj z kotyma i bardzo się o niego dopytywali! Quote
medar Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bardzo dziękujemy za pozdrowionka, wyślemy doktorom pocztóweczkę :-) Quote
medar Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dzisiaj zaprezentujemy Ajaksiowe uzębienie ( to dla tych, którzy uważają, że istnieje możliwość siłowej negocjacji w walce o posłanie :-) ; A tutaj jako wampirek ..????? Troszkę jestem jednak szczerbolek, więc teraz nie pozostaje mi nic, jak się trochę zawstydzić swoją szczerością: ; A ja Wam powiem, że nie mogę już patrzeć na te bezeceństwa !! Jak tu z tym żyć?? - zdegustowany swoimi ludziami - Misio co miał szczekać po niemiecku..... Quote
emilia2280 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No padné! Wspaniale fotki dentystyczne. Z tego co pamiétam, Ajaniu nie ma wcale przednich zébów miédzy klami, a na tej pierwszej fotce wygláda jakby mial te górne. No i te kly sá dlugosci ponadprzeciétnej- chyba nadrabiajá za brak siekaczy! Quote
Ewa i flatki Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Kurde - wyciskacz łez normalnie :P Dobrze, że to od dawna łzy szczęścia :) Quote
medar Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 No i zaczęły się schody...Od jakiegoś czasu Ajaksiowi ciekła brzydka wydzielina z noska i z pycha - lepka, zielonkawa. Ponieważ wcześniej brał antybiotyk po operacji, wydzielina zniknęła i był spokój, ale niestety krótko. Musieliśmy odczekać miesiąc po zakończeniu antybiotykoterapii i w zeszłym tygodniu pobraliśmy wymazy na posiew. No i wychodowało się: Staphylococcus intermedius oraz Streptococcus z gr.G. Szczęście w nieszczęściu, że z antybiogramu wynika, że te bakcyle są wrażliwe na wiele leków. Od jutra zaczynamy szpikować Ajaksa Amoksiklavem, osłonowo Lacidofilem i miejscowo Neomycyną. Na dokładkę do wszystkiego znowu Ajasiowi zaczynają się ( na razie delikatnie) "paprać" uszy i już mi wetka powiedziała, że pewnie ich stan się pogorszy po tępieniu bakcyli . Na razie do uszu Ajaksio ma zapisany Clotrimazol w płynie. Quote
jola_li Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Nawet nie chcę myśleć, co by było, gdyby Ajaks nadal przebywał w Boguszycach... Kogo by obchodziło, czy mu coś cieknie i co on czuje... Czas, który jest z Wami nadaje sens jego życiu... Oby to paskudne świństwo jak najszybciej odpusciło! Quote
Ewa i flatki Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ożesz :( Mam nadzieję, że leki zadziałają i Ajaksik się na Swięta pożegna z chorobami ! Quote
Recommended Posts