Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nie było fotek Ajaksa...Nadrabiamy zaległości - zrobiliśmy aktualizację stronki wolontariatu i medar dodał kilka fotek do albumu naszego bohatera . Na kilku widać jak Ajanio ostatnio jada - książę zażyczył sobie podawanie śniadania i kolacji do łóżeczka ( tego w którym akurat się mości), no i niemądra pańcia spełnia zachcianki sierściucha ( ale niech mu się nie wydaje, że tak będzie zawsze )

Posted

[quote name='medar']Dawno nie było fotek Ajaksa...Nadrabiamy zaległości - zrobiliśmy aktualizację stronki wolontariatu i medar dodał kilka fotek do albumu naszego bohatera . Na kilku widać jak Ajanio ostatnio jada - książę zażyczył sobie podawanie śniadania i kolacji do łóżeczka ( tego w którym akurat się mości), no i niemądra pańcia spełnia zachcianki sierściucha ( ale niech mu się nie wydaje, że tak będzie zawsze )

ŁOMATKO ;-))))))......

To ja już nic nie powiem tylko Was uściskam najmocniej, a wszystkim przypomnę jak było całkiem niedawno...

Posted

Cudny jest!!!!! I jak widzę nadal lubi jeść na siedząco:loveu: Co ma się chłopak kołysac nad miską;) Wygląda fantastycznie, piękna, błyszcząca sierść i ta godność w postawie..... Kocham tego psa:loveu:

Posted

Niesamowite co może zrobić troska i miłość..:multi:
Ajaks wyglada przecudnie, a jaki szczęśliwy!!Brawo dla Was kochani.
To szczęście z niego bije blaskiem!!

A jak z jego"glutem"??

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj zaprezentujemy Ajaksiowe uzębienie ( to dla tych, którzy uważają, że istnieje możliwość siłowej negocjacji w walce o posłanie :-)

;

A tutaj jako wampirek ..?????

Troszkę jestem jednak szczerbolek, więc teraz nie pozostaje mi nic, jak się trochę zawstydzić swoją szczerością:

;

A ja Wam powiem, że nie mogę już patrzeć na te bezeceństwa !! Jak tu z tym żyć?? - zdegustowany swoimi ludziami - Misio co miał szczekać po niemiecku.....

Posted

No padné! Wspaniale fotki dentystyczne. Z tego co pamiétam, Ajaniu nie ma wcale przednich zébów miédzy klami, a na tej pierwszej fotce wygláda jakby mial te górne. No i te kly sá dlugosci ponadprzeciétnej- chyba nadrabiajá za brak siekaczy!

Posted

No i zaczęły się schody...Od jakiegoś czasu Ajaksiowi ciekła brzydka wydzielina z noska i z pycha - lepka, zielonkawa. Ponieważ wcześniej brał antybiotyk po operacji, wydzielina zniknęła i był spokój, ale niestety krótko. Musieliśmy odczekać miesiąc po zakończeniu antybiotykoterapii i w zeszłym tygodniu pobraliśmy wymazy na posiew. No i wychodowało się: Staphylococcus intermedius oraz Streptococcus z gr.G. Szczęście w nieszczęściu, że z antybiogramu wynika, że te bakcyle są wrażliwe na wiele leków. Od jutra zaczynamy szpikować Ajaksa Amoksiklavem, osłonowo Lacidofilem i miejscowo Neomycyną. Na dokładkę do wszystkiego znowu Ajasiowi zaczynają się ( na razie delikatnie) "paprać" uszy i już mi wetka powiedziała, że pewnie ich stan się pogorszy po tępieniu bakcyli . Na razie do uszu Ajaksio ma zapisany Clotrimazol w płynie.

Posted

Nawet nie chcę myśleć, co by było, gdyby Ajaks nadal przebywał w Boguszycach... Kogo by obchodziło, czy mu coś cieknie i co on czuje...

Czas, który jest z Wami nadaje sens jego życiu...

Oby to paskudne świństwo jak najszybciej odpusciło!