Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jazz - obecnie sześciomięsiączny owczarek szkocki (collie rough). Nasze oczko w głowie :)

Tu, jak był jeszcze malutki:

Teraz jest taki:

A to zdjęcie ze szkoły:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wszystko co najpiękniejsze jest przed Wami. Ja mam drugiego collie, pierwszy bez rodowodu, obecny z zaprzyjaźnionej hodowli. Cudowne pieski, komunikatywne i wszystko co naj... Zyczę dużo wspaniałych chwil.

Posted

Dziękuję :) Do tej pory były inne psy, ostatnia sunia Fryga ze schroniska. Od 6 miesięcy mamy Jazza - to kochany pies. Wyjątkowy, choć młody jeszcze :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

tonacja napisał(a):

Lubi pływać, czy raczej zamacza tylko łapki? ;)

Zamacza się do brzuszka i lubi brodzić w wodzie. Popłynął do tej pory tylko jeden raz, z rozpędu :) Nie wiedział, że nie będzie gruntu. Jak się zorientował wybałuszył lekko oczy i pieskiem, dzielnie popłynął do brzegu :)

Posted

Bejotka napisał(a):
Zamacza się do brzuszka i lubi brodzić w wodzie. Popłynął do tej pory tylko jeden raz, z rozpędu :) Nie wiedział, że nie będzie gruntu. Jak się zorientował wybałuszył lekko oczy i pieskiem, dzielnie popłynął do brzegu :)

O! To mój szczeniak zrobił tak samo jak pierwszy raz zobaczył "wielką wodę" :cool3: kocha piasek i jak poczuł go pod łapami to tak zaczął fikać, że z rozpędu wpadł do wody i chcąc nie chcąc musiał dopłynąć do brzegu :D teraz też woli raczej czuć grunt pod łapkami :eviltong:

• 3 months later...
Posted

A dzieki Tomku!! :) Pozdrawiamy Was serdecznie!! :)
A nasz Jazz to już facet, skończył rok i teraz wygląda nieco inaczej :) Niedługo wstawię fotki.