orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no to masz problem z drapaniem w takim razie, bo to nie pchly. Moze wykap ja w jakims spec.szamponiku dla wrazliwej skory lagodzacym swiad?nie wiem,nie mam pojecia,moze gruczoly,ale jak jej wycisnac,jak to male cus sie bedzie darlo i wilo w nieboglosy Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 z tym to nie problem - problem je znaleźć u czegoś tak małego! Przecież ona ma gruczoł, jak główka od szpilki !!!! A swoją drogą jutro zrobię jej kompleksowe badanie - pod kontem pcheł też, tylko załatwię sobie skądś lupę:):P Ocho, ktoś się drze, że głodny - histeryczka !!!! Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 niech je:))skoro chce:)))super!!!ciesze sie ze w koncu chce jesc :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 nie macie śniegu????? :o my zasypani po pachy :lol: noo to karmić karmić i tuczyć :lol: :wink: Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 madziara poprostu ja glodzisz to sie drze,nie? :lol: :lol: :lol: Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Ma suche, ale już poczuła zapach rosołku i się drze - bo woli od suchego :P Histeryczka i już. Cierpliwości trzeba się nauczyć. W końcu zeżarła i to i to :) Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no to super! my niestety mamy snieg,ale nie po pachy :angel: :angel: Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 A ja żałuję. Jak jest mróz, to zdrowsza pogoda. Poza tym z miłą chęcią porobiłabym zdjęcia małej na śniegu, a nie będę jej przecież w rozmokłą ciapę pchała :( Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Orsini, ważna sprawa :) Moja klientka od strzyżenia chciałaby sznaucerkę dla towarzystwa dla swojej. Masz suczki? Jak tak, to za ile? Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 mam psa:))suka byla jedna i zostaje u mnie. Pies jest zajefajny i chcialabym,zeby na wystawki trafil. Cena?srednia krajowa:))))bez szalenstw jakis Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 shade :( dałam znać, zobaczymy. ale suka i pies? trochę nie fajno :( Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 hmmm... i ma być do domku do rozpieszczania, więc odpada :P Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 od tego sa klatki:)))zeby je rozdzielac w razie czego:)))))moje nauczone i siedza w klatkach:)))zaraz Ci go wkleje to sama zobaczysz:))) Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 sama zobacz:))))ze jest superancki:))a wczoraj go wykapalismy jeszcze i przystrzyglismy i SZOK :)))) Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 nie to czarny leb,wiktor juz bez uszu jest:))))i nie jest na sprzedaz Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 [quote name='orsini'] to jest bydle wystawowe :) sam z siebie tak stoi?? Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no cos tam sobie zobaczyl to i stoi. Gdyby byl suka w ogole bym nie miala problemu-zostaly by 2,a tak?2 psy z tego samego skojarzenia nie sa mi potrzebne:(((bo wybrac mi ciezko bylo:((( Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 wierzę. i wcale się nie dziwię cholera, sama mam chrapkę na niego :) Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 hehehe może być i piąty, tylko nie wiem jak to reszta rodzinki przeżyje :P:P:P Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 a jak czarnego łba oszpeciłaś? tzn imieniem? może Wacek? hahaha :P:P:P:P:P:P:P Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 czarny leb to jest jego imie,a w papierach ma Walt Disney:))) Quote
Madziara Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Dla mnie bomba :) Przypiszczam, że jak dorośnie to "zrobi" Myszkę Mickey i Kaczora Donalda :P:P:P:P:P Quote
Recommended Posts