Ka-Vanga Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 jostra napisał(a):Jeszcze znalazłam: "długa sucha szyja" :lol: Jostra u sznaucerow to dosc czeste okreslenie, bo to ich zaleta przeciez, nie :wink: :evilbat: . Quote
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Fuka']bardzo ładne ciało Ty, a może to o Tobie??? :P :evilbat: Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='jostra'][quote name='Fuka']bardzo ładne ciało Ty, a może to o Tobie??? :P :evilbat: hahahahaha dobre!!! Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :o chyba jednak nie :lol: :roflt: chociaz właściwie czemu nie, po tym jak sędzia szukał jaj u suki i grzebał jej w pochwie przez kilka minut, po to żeby w końcu - z wielkim żalem wyrzucić sukę z ringu bo jest wnętrem.... nic mnie nie zdziwi :oops: Po wyjaśnieniu, że to suka - dokończył oceny i dał jej CACIB.... Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 oj nie!!!jak sie nazywal sedzia?:))))bo to juz komedia na maxa:)))tak byl pijany czy jak??? :o :o :o Quote
flashka-g Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 "suka za dobrze przygotowana" "suka za perfekcyjnie pokazana"->> lokata 3/3;] "dobra głowa,silnie osadzona na karku,brak szyji";] to ciekawe na czym sie trzyma;p Quote
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 flashka-g napisał(a):"suka za dobrze przygotowana" "suka za perfekcyjnie pokazana"->> lokata 3/3;] Nastepnym razem musisz sobie znaleźć kogoś kto Ci wystawi suczkę :P :evilbat: Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):oj nie!!!jak sie nazywal sedzia?:))))bo to juz komedia na maxa:)))tak byl pijany czy jak??? :o :o :o to mój ulubieniec - pan Myszkowski, bardzo żałowałam, że nie miałam kamery, albo aparatu chociaz :bigcry: A najlepsze było to, ze przez cały czas tych badań - Esterka stała jak wmurowana, a Gośka :megagrin: miała problemy z utrzymaniem szczęki na miejscu - nas po prostu zatkało i własnym oczom nie wierzyłyśmy... Ja naiwnie na początku myslałam, że on p oprostu chce sprawdzić czy suka nie ma cieczki, ale trwało to i trwało - z wielkim skupieniem gmerał i gmerał.... Tak czy owak chyba nigdy w życiu się tak nie uśmiałam. To chyba była najlepsza moja wystawa na jakiej byłam :D Quote
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 chociaż suczka może coś z tego miała :evilbat: :cunao: :mdrmed: :laugh2_2: Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 jostra napisał(a):chociaż suczka może coś z tego miała :evilbat: :cunao: :mdrmed: :laugh2_2: tyle tylko, ze ona nie miała cieczki..... :cunao: Quote
Basenji Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Fuka napisał(a):jostra napisał(a):chociaż suczka może coś z tego miała :evilbat: :cunao: :mdrmed: :laugh2_2: tyle tylko, ze ona nie miała cieczki..... :cunao: Może sędzia tak właśnie lubi :D Zdrówko Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 wlasnie,moze sedzia mial cos z tego:)))ale jaja:)))) Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 rzecz w tym, że jaj nie było :cunao: :evil_lol: :cunao: :lol!: Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 KOMEDIA:))a chociaz mu bylo glupio czy jak?:))) Quote
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 no to nieźle, tak bez jaj :cunao: zoofilia??? :evilbat: :P Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 orsini napisał(a):KOMEDIA:))a chociaz mu bylo glupio czy jak?:))) chyba mu było, mysle, że musiało (biedaczek nosi teraz dźwieczną ksywkę piz...grzebek :lol:), tyle naszego, bo rasę dał psu - w końcu miał jaja :roflt: :sweetCyb: Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='orsini'] Fuka ja chce takiego psa!!! BiG LADY? czemu nie, ale rzecz w tym, że na zachodzie można nieźle w dupę z nimi dostać, nawet jak sie ma ładnego. Big Lady w DOrtmundzie pokazała zarabistą suczkę w młodziezy i była ostatnia, momo, że powinna wygrac, ale kolor miała nieodpowiedni... Rzecz w tym, że we wzorcu są, ale w Anglii ich nie ma i nigdy nie było. Oni twierdzą, ze to mieszanka ze sznaucerem i wielu sedziow jako kundle spuszcza je na drzewo... Znam tylko jednego angielsiego sedziego, ktory w Europie potrafił docenić czaruchy Big Lady... Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 ja nie wiem czyje to cudo,ale wlasnie sznaucerowate,albo inaczej lubie sznaucery podobne do tego:))))bo w sumie sznaucer europejski nie powinien tak wygladac:)))ale mi sie podoba!no i kolor fajowy:)) Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Inna rzecz, ze faktycznie czarne naogól ustępuja jakościa. Rude zresztą też rzadziej są naprawde ładne. Najłatwiej o ładnego grizzle - chociaż maśc mało atrakcyjna. Ale rzecz w tym, ze jak nie hodujesz na kolor - to masz większe możliwości dobrania ładnych psow i efekty lepsze. Czarnuchy chyba tylko u Big Lady zdarzają sie ładne, ale ona wlała bardzo dużo niezłych angielskich psów. Quote
jostra Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Babeczki nie na temat :chainsaw: :evil_lol: orsini, prosze o jakieś gorące kawałki z ocen Twoich dziewczynek ;) Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 nie wiem jak wyglada grizzli:)))ale takiego to ja bym chciala miec:)))jak na focie!skubany super! Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 kolezanka mi przyslala,bo sie zastanawialysmy co amerykance domieszali do sznaucerow-bo musieli cos domieszac:)))i to pasuje:))tylko malo klakow na lapkach,ale to pewnie poprawil kerry blue:))) jostra-ale ja nie mam kwiatkow-bo jezdzilam do logicznych sedziow :lol: jak ktos jest znany,z tego,ze glab to nie jechalam:))) Quote
Fuka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 jostra napisał(a):Babeczki nie na temat :chainsaw: :evil_lol: orsini, prosze o jakieś gorące kawałki z ocen Twoich dziewczynek ;) wiesz tak naprawdę wielkanocne poszukiwania mojego ulubionego sedziego tez nie byly na temat, bo w koncu po wyjaśnieniu kwestii płci - informacja o dyswalifikacji z powodu braku jaj - nie znalazła sie w karcie oceny :roll: Quote
Recommended Posts