taubi Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Zdjęcia z dzisiejszego wyłapywania Despera zakończone sukcesem a to wszystko trwało 5minut :multi: Quote
taubi Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Zdjęcia z dzisiejszego wyłapywania Despera zakończone sukcesem a to wszystko trwało 5minut :multi: Quote
mtf zalesie Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 czy ktos bedzie dzwonil do gminy aby przypomniec ze to ich obowiazek placic za zlapanie bezdomnych zwierzat /w mojej 1000zl nawet/ Quote
taubi Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jutro zadzwonimy do gminy... Od dzisiaj maŁy nazywa siĘ dzielny despero :) i ma ok. 1 roku. Potrzeba sporo funduszy na leczenie malca bo trochĘ bĘdzie musiaŁ posiedzieĆ :( Quote
Kajtus Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Mysle,ze mozna ustalic z gminą aby oplacala koszt leczenia. Zresztą, sami mowili ze lekarz u nich mial go leczyc.;) brr, straszne te kleszcze, widac:shake: Quote
terra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Biedaczek, wcale nie dzikusek:lol: Czy wet coś mówił co mu dolega i skąd te wyłysienia? Quote
zenobiusz flores Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To jest nadzwyczaj inteligentny piesek..... no po prostu nadzwyczaj........moze by do jakiegos programu telewizyjnego by wskoczyl.:cool3: Quote
Kostek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 dopiero wrocilam od naszego Dzielnego Malego Despera:loveu: to jest cud chlopak,po lecznicy chodzil za mna krok w krok,jak stawalam w miejscu siadal przede mna i patrzyl prosto w oczy:loveu: tyle ile wiadomo na dzisiaj jesli chodzi o zdrowko to: -maly nie ma babeszji -nie ma tez anemii -wysylienia nie wygladaja na nuzyce ani swierzb -mozliwe iz jest to spowodowane tarczyca... jutro jeszcze raz badamy krew i tutaj poleci tez krew na T4(tj tarczyce) maly zostal juz odpchlony odrobaczony,wyczyscilismy uszka,wyjelismy kleszcze ogolnie on nie jest w stanie agonii ale jesli wylysienia sa spowodowane chora tarczyca to leczenia potrwa ok 6 tygodni... jutro dzwonie do Pana z gminy jesli chodzi o finanse jedyne co moge teraz powiedziec to to ze sam pobyt Dzielnego Malego Despero za kazdy dzien wynosi 20zl...pobedzie tam minimum 7 dni wiec na sam pobyt potrzebujemy 140zl bede Wam Kochani w miare mozliwosci codziennie pisac co u niego,jutro wieczorem dam znac jak wyszly wyniki krwi i czy wylysienia to tarczyca czy cos gorszego:shake: teraz Niunio zasnal dostal od cioci kocyczek piciu, przed snem wyszlismy na spacerek :multi: on jest C U D O W N Y ! ! ! Quote
Kostek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Kachad z racji tego iz mam dobra lecznice blisko swojego miejsca zamieszkania Despero nie pojechal do Elwetu jest w lecznicy na Goclawiu nr konta na jaki mozna wplacac pieniazki na jego leczenie Fundacja Azylu pod Psim Aniołem, Warszawa, ul. Kosodrzewiny 7/9 Rachunek bankowy: 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 [FONT=Arial Black]z dopiskiem: leczenie Despero[/FONT] (Kochani bardzo Was prosze nie zapominajcie o dopisku) BEDZIEMY WDZIECZNI ZA WSZELKA POMOC:loveu::loveu::loveu: zaraz wystawie dla malucha allegro Quote
Kostek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 wszystkie ciocie chyba spia:cool3: allegro naszego Malucha:loveu: Szczeniak,łysy jak grzywacz, nie rasowy, pomoc (650955670) - Aukcje internetowe Allegro Quote
majqa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Widziałam, widziałam, czesząc przed chwilą allegro. Piorunem uwinęłyście się z aukcją. :lol: Quote
Kostek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 allegro po czesci bylo gotowe czekalismy tylko na psiaka;) Quote
ewka8 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Dziewczyny zobaczcie co tam sie dzieje, piszcie i protestujcie, rzeznia w majestacie prawa http://www.dogomania.pl/forum/f402/psy-koty-w-potrzebie-paluch-oboz-koncentracyjny-138865/index5.html#post12376498 Quote
kachad Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Kostek dziś na pewno wyślę pieniążki. Pisałam już do TOZ-u w sprawie interwencji w gminie dotyczącej pokrycia kosztów leczenia Despero. Jestem pod wieeeelkim wrażeniem. Dziewczyny jesteście cuuuuuudowne. Quote
terra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wieści bardzo budujące. Będzie diagnoza, będzie można wyleczyć. Piesek młody, mądry , kocha człowieka to i szybciutko znajdzie domek.:lol: Cioteczki, jesteście super:loveu: Quote
Kostek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nasz Dzielny Mały Despero w górę:loveu: po poludniu go odwiedze wiec zdam Wam relacje zastanawiam sie nad tym allegro,moze inaczej je zatytulowac?dopiero 35 wejsc bylo:-( macie jakis pomysl? Quote
Jagienka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Może większa rozpacz potrzebna... coś na zasadzie " Na ratunek! Łagodny szczeniak w potrzebie! Pomoc w leczeniu!" czy coś takiego... hasłami jakie ludzie mogą wpisywać. Na bank nikt nie wpisze "łysy" albo "nierasowy"... tak mi się wydaje... :oops: Dzisiaj wyślę pieniążki :) Quote
Kostek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 dlatego wpisalam nie rasowy;) ide pozmieniac:evil_lol: za kazde pieniazki jestesmy wdzieczni-jestescie Kochani dzisiaj porobimy nowe foteczki jak juz sie nasz Despero wyspi w spokoju Quote
terra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A może coś takiego: 'Szczeniak jak chiński grzywacz, pomóż uratować' Banerki dla Dzielnego Małego Despero: Bazarek dla psiaka: http://www.dogomania.pl/forum/f99/na-sportowo-super-tanio-na-leczenie-lysego-szczeniaczka-z-lasu-do-8-06-a-138935/#post12377495 Quote
Jagienka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wyskrobałam 100 zł na Desperka... Poszło już :) Quote
Recommended Posts