Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mtf zalesie napisał(a):
czy pomogl mu hycel gminny-niech schowa zwloki ..moge dolozyc do sekcji

Kolega twierdzi, że słyszał taką informację w zeszłym tygodniu - to by się nie zgadzało, bo ja go osobiście widziałam z tatą w niedzielę i w poniedziałek tata sam wracając z działki też go widział. Możliwe, że nie chodzi o tego samego psa i łysolek jest cały i zdrowy:shake:

Posted

mój Boże tyle ludzkich serc biedaczek poruszył a tu jakiś sk****** go załatwił:-(co za ludzie,co za ludzie.......... brak mi słów :-(

Posted

Tak juz jest , że gdy dużo osób interesuje sie psem i trwa to zbyt długo pies ginie. Tak zastrzelili myśliwi labkę, krórą probowalismy odlowić.
Jeżeli psa od kilku dni nie ma to jest prawie pewne , że go ktos sprzatnąl.
Mam tylko nadzieję , że odpowie za to !!!

Posted

kachad napisał(a):
mój Boże tyle ludzkich serc biedaczek poruszył a tu jakiś sk****** go załatwił:-(co za ludzie,co za ludzie.......... brak mi słów :-(

Możliwe, że pies sam wbiegł pod auto, bo z tego co mówił tata to w poniedziałek obszczekiwał samochody. Jednak kolega słyszał o śmierci psiaka w zeszył tygodniu, a on był widziany 3 dni temu, więc czas się nie zgadza i możliwe, że to nie ten pies.

Posted

jedziemy w niedziele czy ktos chce nam pomoc w lapaniu Łysolka?

dziewczyny czy moge wystawic mu allegro cegielkowe aby miec jakiekolwiek zaplecze finansowe?

Posted

Kostek napisał(a):
jedziemy w niedziele czy ktos chce nam pomoc w lapaniu Łysolka?

dziewczyny czy moge wystawic mu allegro cegielkowe aby miec jakiekolwiek zaplecze finansowe?

Ale jego juz tam podobno nie ma:-(

Posted

Gmina go na pewno nie zabrała, bo ten gość z gminy co się miał tym zająć poszedł na urlop. Jedyna nadzieja, że Guciek jeszcze tam podjedzie. Pisałam na forach szkół Białobrzeskich ale jakoś bez odzewu:shake:

Posted

Teraz nie mam auta, ale jak jutro pogoda będzie OK to podjadę rowerem (dziś pada:shake:) i sprawdzę, ewentualnie może ktoś z klasy wracał autobusem tamtą drogą i się przyjrzał - jak będę wiedzieć cokolwiek to dam znać.

Posted

Guciek napisał(a):
Dziś psa nie było niestety:shake: Tata mówił, że w poniedziałek wracając z działki jeszcze go widział. Możliwe, że pies poszedł "na zwiady":shake:

Możliwe że odszedł na chwilę, Guciek obiecała jutro sprawdzić dokładnie.
Trzymajmy kciuki żeby się znalazł, poruszył tyle osób, żal gdyby rzeczywiście hycel mu "pomógł" :shake:

Posted

Trzymam kciuki, by się znalazł. Prawda jest i taka, że coś mogło go skłonić do zmiany miejsca. Mój Boże, żeby poza widoczną chorobą cokolwiek można było o nim więcej powiedzieć, czy może dołączyć do innych zwierzaków (mam tu na myśli nie chorobę, a zachowanie/ charakter - zadziora, czy spokojny) być może komuś pomogłoby to podjąć decyzję o wzięciu go. Biedna kruszyna. :-(

Posted

Więcej osób z NK zaczyna szukać pieka:multi: ale są też tacy co mają pretensje, że nie ratujemy głodujących dzieci w Afryce :roll:

Posted

kachad napisał(a):
Więcej osób z NK zaczyna szukać pieka:multi: ale są też tacy co mają pretensje, że nie ratujemy głodujących dzieci w Afryce :roll:

A to akurat jeden z tych, co myślą, że są fajni bo chodzą do mat-fizu, nie ma się co nim przejmować:cool1: Zamiast marnować czas przed klawiaturą mógłby sam pomóc jakiemuś zwierzakowi - ale łatwiej mu tylko komentować i marudzić, że piszemy akurat tam, a nie tu czy na PW. Cóż, wszak żyjemy na polskiej wsi:diabloti: (owszem, są wyjątki, ale jest ich zdecydowanie mniej..). Nie omieszkam spytać się osobiście o ilość dzieci z Afryki, które wspomógł bezpośrednio:evil_lol:

Posted

Guciek byłaś?
:-( czy to na prawde możliwe, że go odstrzelili czy otruli?:-(
Jak ten Fordon mógł tak kłamać, że go złapią, wyleczą..... :-(

Posted

Dzięki, rozumiem, że ja swoim działaniem "zabiłam" pieska? To dlaczego mnie wcześniej nie "uświadomiłeś"? Pozwoliła bym mu spokojnie umierać przez kilka miesięcy:angryy: