CHAAKITA Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Asiunia02']DZISIAJ TYLKO WYNIKI BO JUTRO CIĄG DALSZY WYSTAWOWEGO WEEKENDU 23.05.2009 LESZNO PRESTIGE 2009 PSY Klasa młodzieży 1244. Akai Go Namitori FC - nieobecny 1245. Atsumari-Go Namitori FC - dyskwalifikacja (ugryzł sędziego) - (ten psiak jest dwa razy w katalogu) 1246. Renso-Suru Fuen Oka Roal - ocena dobra 1247. Sony Yamabushi - ocena dobra Klasa pośrednia 1248. Kakujitsu Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 1, CWC, Res. CACIB Klasa otwarta 1249. Iguchi Pa-Lis - ocena bardzo dobra, lokata III, 1250. Nikobayashi Roal - ocena doskonała, lokata I, CWC? 1251. Tenkeiteki Halne Wzgórze - ocena bardzo dobra, lokata IV 1580. Tenshi Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 2 (zapomnieli go ująć w katalogu, dostał numerek Amerykańskiego Cocker Spaniela :evil_lol:) Klasa championów 1252. Kukurymu Go Yamamoto - doskonała, lokata 1, CWC, CACIB, BOB (miałam przyjemność poczuć jego żeby w swoi udzie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:) SUKI Klasa szczeniąt 1253. Hankooshoku Halne Wzgórze - ocena wybietnie obiecująca, lokata 1, Best Puppy Klasa młodzieży 1254. Adeyaka Go Sensakura - ocena dobra 1255. Akasiha Go Sensakura - ocena dobra 1256. Aoi Kimiko Halne Wzgórze - ocena bardzo dobra, lokata IV 1257. Neko Co Ty Na to - (imienia brak w katalogu) - ocena bardzo dobra, lokata III 1258. Mała To Kasa Yeti Yeti - ocena doskonała, lokata I, Zw. Mł. (?), Best Junior 1259. MI Akasha YEti Yeti - (nieobecna ?) 1260. Seyko Yamabushi - ocena doskonała, lokata II 1261. Suki Delle Bianche Vallate - ocena dobra (przy klasie młodzieży sędzia poprosił o miarę i otrzymał ....... linijkę :eviltong::eviltong: i zapytał Panią czy ona z niego żartuje :eviltong::evil_lol: ) Klasa pośrednia 1262. Azayaka Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 2 1263. Dovi Rilaf - ocena dostateczna 1264. Kokaina Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 1, CWC, CACIB Klasa otwarta 1265. Calka Porażynianka - nieobecna 1266. Tezukuri No Hitokage Halne Wzgórze - ocena doskonała 1267. Yumenoshima No Beniko Go - oc. dobra Klasa championów 1268. Chikaka Pa-Lis - ocena doskonała, lokata 2, 1269. U-Sushi Rilaf - ocena doskonała, lokata 1, CWC, Res. CACIB ................................. Quote
donya Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 My też mamy napisane, że doskonała sierść chociaz moja mała właśnie lnieje :evil_lol: Coz z gustami sedziów - szczególnie takich co czytaja wzorzec z kartek - się nie dyskutuje :evil_lol: Za to dzisiaj w Radomiu nas docenili :lol: Quote
Agappe Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 no to już wiem czemu Dofi dostała ocene dostateczną..wygląda jak brudny, przestraszony szczeniaczek.. innych ocen wciąż nie rozumiem:shake: wspaniała fotorelacje, ale co ze zdjęciami suczek z otwartej i championów? :mad::mad: Stitch znowu nie ufocileś Beniko???:mad::mad::mad: Quote
Mori No Kodomo Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Agappe napisał(a):no to już wiem czemu Dofi dostała ocene dostateczną..wygląda jak brudny, przestraszony szczeniaczek.. innych ocen wciąż nie rozumiem:shake: wspaniała fotorelacje, ale co ze zdjęciami suczek z otwartej i championów? :mad::mad: Stitch znowu nie ufocileś Beniko???:mad::mad::mad: Jeszcze jest trochę fotek ale to jutro wstawię :) Quote
Agappe Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Stitch napisał(a): http://www.morinokodomo.pl/dogo/Leszno/DSC_1652.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake::shake: Stitch napisał(a): http://www.morinokodomo.pl/dogo/Leszno_cd/DSC_1756.jpg hahaha boskie.. pan zabiera CACIBa do domu? :evil_lol::evil_lol: Jest gdzies Beniko na zdjęciu??? bo nie moge jej zlokalizować :oops::oops: Quote
stryjek Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Witam wszystkich.Miło ogladało sie zdjecia z Leszna.Było wesoło.....prawda?Pan sędzia WYBITNY specjalista mimo że moja U-Sushi powinna dostac CWC to u Tego Pana nie dostałano ale to szczegół pozdrawiam:shake::multi: Quote
Agappe Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 stryjek!!! Witam serdecznie na forum!! kiedyś wiele razy szukałam do Ciebie jakiegoś kontaktu.. no ale nic.. mam nadzieje, że skoro sie juz pojawiłeś to z nami zostaniesz :) Ale U-Sushi jak rozumiem dostała res.CACIBa?? czasami zdarzają się blędy, ale generalnie res.CACIB jest ważniejszy od CWC.. a w championach jakoś mam wrażenie częściej zapominają o powiedzeniu swoim asystentom, że pies/suka dostaje CWC.. może im się to wydaje oczywiste? (chociaż nie powinno).. tak czy inaczej moja Anata w Poznaniu 2006 - dostała CACIBa, Zw.Świata, NDSwR.. a CWC nie :evil_lol: Quote
donya Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Agappe napisał(a): hahaha boskie.. pan zabiera CACIBa do domu? :evil_lol::evil_lol: Nie dziwię się, że trzyma pod pachą bo te tabliczki latały w tą i z powrotem bo pan sedzia nie mógł za nic dopasowac ich do psów :shake: Quote
Asiunia02 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Matagi napisał(a):Jak dla mnie to facet....choć Kerstin wydaje się być żeńskim imieniem...:roll::evil_lol: Mogę poprosić to zdjęcie w oryginale na maila :) Quote
ewcik Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Calka Porażynianka dostała bardzo dobra? halloo!!!! jak moja sunia mogła dostać bardzo dobry, skoro nas nie bylo na wystawie???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ewcik Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 a spoczko, juz doczytałam poprawione wyniki... ale troszke mi sie cisnienie podniosło na momencik:) pozdrawiam wszystkich!! Quote
Recommended Posts