Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiunia02']

DZISIAJ TYLKO WYNIKI BO JUTRO CIĄG DALSZY WYSTAWOWEGO WEEKENDU

23.05.2009 LESZNO PRESTIGE 2009

PSY

Klasa młodzieży
1244. Akai Go Namitori FC - nieobecny
1245. Atsumari-Go Namitori FC - dyskwalifikacja (ugryzł sędziego) - (ten psiak jest dwa razy w katalogu)
1246. Renso-Suru Fuen Oka Roal - ocena dobra
1247. Sony Yamabushi - ocena dobra

Klasa pośrednia
1248. Kakujitsu Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 1, CWC, Res. CACIB

Klasa otwarta
1249. Iguchi Pa-Lis - ocena bardzo dobra, lokata III,
1250. Nikobayashi Roal - ocena doskonała, lokata I, CWC?
1251. Tenkeiteki Halne Wzgórze - ocena bardzo dobra, lokata IV
1580. Tenshi Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 2 (zapomnieli go ująć w katalogu, dostał numerek Amerykańskiego Cocker Spaniela :evil_lol:)

Klasa championów
1252. Kukurymu Go Yamamoto - doskonała, lokata 1, CWC, CACIB, BOB (miałam przyjemność poczuć jego żeby w swoi udzie :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:)

SUKI

Klasa szczeniąt
1253. Hankooshoku Halne Wzgórze - ocena wybietnie obiecująca, lokata 1, Best Puppy

Klasa młodzieży
1254. Adeyaka Go Sensakura - ocena dobra
1255. Akasiha Go Sensakura - ocena dobra
1256. Aoi Kimiko Halne Wzgórze - ocena bardzo dobra, lokata IV
1257. Neko Co Ty Na to - (imienia brak w katalogu) - ocena bardzo dobra, lokata III
1258. Mała To Kasa Yeti Yeti - ocena doskonała, lokata I, Zw. Mł. (?), Best Junior
1259. MI Akasha YEti Yeti - (nieobecna ?)
1260. Seyko Yamabushi - ocena doskonała, lokata II
1261. Suki Delle Bianche Vallate - ocena dobra

(przy klasie młodzieży sędzia poprosił o miarę i otrzymał ....... linijkę :eviltong::eviltong: i zapytał Panią czy ona z niego żartuje :eviltong::evil_lol: )

Klasa pośrednia
1262. Azayaka Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 2
1263. Dovi Rilaf - ocena dostateczna
1264. Kokaina Halne Wzgórze - ocena doskonała, lokata 1, CWC, CACIB

Klasa otwarta
1265. Calka Porażynianka - nieobecna
1266. Tezukuri No Hitokage Halne Wzgórze - ocena doskonała
1267. Yumenoshima No Beniko Go - oc. dobra

Klasa championów
1268. Chikaka Pa-Lis - ocena doskonała, lokata 2,
1269. U-Sushi Rilaf - ocena doskonała, lokata 1, CWC, Res. CACIB

.................................

Posted

My też mamy napisane, że doskonała sierść chociaz moja mała właśnie lnieje :evil_lol: Coz z gustami sedziów - szczególnie takich co czytaja wzorzec z kartek - się nie dyskutuje :evil_lol:
Za to dzisiaj w Radomiu nas docenili :lol:

Posted

no to już wiem czemu Dofi dostała ocene dostateczną..wygląda jak brudny, przestraszony szczeniaczek.. innych ocen wciąż nie rozumiem:shake:

wspaniała fotorelacje, ale co ze zdjęciami suczek z otwartej i championów? :mad::mad: Stitch znowu nie ufocileś Beniko???:mad::mad::mad:

Posted

Agappe napisał(a):
no to już wiem czemu Dofi dostała ocene dostateczną..wygląda jak brudny, przestraszony szczeniaczek.. innych ocen wciąż nie rozumiem:shake:

wspaniała fotorelacje, ale co ze zdjęciami suczek z otwartej i championów? :mad::mad: Stitch znowu nie ufocileś Beniko???:mad::mad::mad:

Jeszcze jest trochę fotek ale to jutro wstawię :)

Posted

Witam wszystkich.Miło ogladało sie zdjecia z Leszna.Było wesoło.....prawda?Pan sędzia WYBITNY specjalista mimo że moja U-Sushi powinna dostac CWC to u Tego Pana nie dostałano ale to szczegół pozdrawiam:shake::multi:

Posted

stryjek!!! Witam serdecznie na forum!!
kiedyś wiele razy szukałam do Ciebie jakiegoś kontaktu.. no ale nic.. mam nadzieje, że skoro sie juz pojawiłeś to z nami zostaniesz :)

Ale U-Sushi jak rozumiem dostała res.CACIBa?? czasami zdarzają się blędy, ale generalnie res.CACIB jest ważniejszy od CWC.. a w championach jakoś mam wrażenie częściej zapominają o powiedzeniu swoim asystentom, że pies/suka dostaje CWC.. może im się to wydaje oczywiste? (chociaż nie powinno).. tak czy inaczej moja Anata w Poznaniu 2006 - dostała CACIBa, Zw.Świata, NDSwR.. a CWC nie :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):

hahaha boskie.. pan zabiera CACIBa do domu? :evil_lol::evil_lol:

Nie dziwię się, że trzyma pod pachą bo te tabliczki latały w tą i z powrotem bo pan sedzia nie mógł za nic dopasowac ich do psów :shake:

Posted

Matagi napisał(a):
Jak dla mnie to facet....choć Kerstin wydaje się być żeńskim imieniem...:roll::evil_lol:

Mogę poprosić to zdjęcie w oryginale na maila :)

Posted

Calka Porażynianka dostała bardzo dobra?

halloo!!!! jak moja sunia mogła dostać bardzo dobry, skoro nas nie bylo na wystawie???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: