mortikia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='husky_strzegom']ar2r Sędziuje czaszka bo nie ma uprawnień na jakaś tam rasę i zamienili sędziów, a na www nie zmienili już..... Zamienili sędziów? O proszę ;) Szkoda, że wcześniej nie było o tym wiadomo... Quote
husky_strzegom Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='mortikia']Zamienili sędziów? O proszę ;) Szkoda, że wcześniej nie było o tym wiadomo... No tak już bywa. To już kolejna wystawa gdzie zmieniają sędziego... Quote
Cyraneczka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Oto pierwsze wyniki, nie znam pozostałej frekfencji, ale myślę, że te, które były pojedynczo, też dostały CWC. PSY kl. szczeniąt (3): MARUTI Gidelskie Sanie JASPER de Ciukci właściciel Chlopek Mariusz kl. młodzieży (1): JASPIS Gidelskie Sanie kl. pośrednia (2): Rhett Fortunatus LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr - 1, CWC, NPwR kl. otwarta (1): OMRI de Ciukci kl. weteranów (1): CEDAR de Ciukci SUKI kl. szczeniąt (2): Mazda Gidelskie Sanie Bonita The Future is Ours -1 kl. młodzieży (1): Arktogea GRANADA - 1, ZW.Mł., NJwR kl. pośrednia (1): DIANA Gidelskie Sanie kl. otwarta (1): ANDROMEDA Gidelskie Sanie kl. championów (2): SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek 1, CWC, NSwR, BOB Happy Hilary Eskimoski Domek - GRATULACJE DLA ZWYCIEZCÓW!!!!! POWODZENIA NA FINAŁACH!!!! Quote
Eskimoski Domek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek BOB II BIS BONITA THE FUTURE IS OURS III BIS PUPPY Arktogea GRANADA II BIS JUNIOR Quote
ewka122 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ogromne gratujacje dla: Agnieszki i Sashki za super występ :Rose: Eskimoskiego Domku za super występ z Bonitką :cool2:oraz dla całej reszty zwycięzców :calus: Quote
husky_strzegom Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Gratulujemy całej ekipie świetnie bawiącej się na wystawie :) Sashka była wystawiana prze Agnieszkę :) Ale rónież Grartulujemy :) Wystawa bardzo udana :multi: Jeszcze raz dzięki wszystkim za super atmosferę :):):):) Nasze pierwsze pudło i mamy nadzieję że nie ostatnie :cunao: Arktogea GRANADA :cunao: :Cool!::Cool!: :Cool!:Zw.Mł, NJwR, II BIS JUNIOR:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
husky_strzegom Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 PSY kl. szczeniąt (3): ARCTIC CRYSTAL Eskimos River - ? JASPER de Ciukci - I wo MARUTI Gidelskie Sanie - ? kl. młodzieży (1): JASPIS Gidelskie Sanie - I Zw.Mł Młodzieżowy Champion Polski :Cool!: kl. pośrednia (2): LEONARDO DA VINCI Północny Wiatr - I, CWC, NPwR :Cool!: Rhett Fortunatus - II ex kl. otwarta (1): OMRI de Ciukci - I CWC kl. weteranów (1): CEDAR de Ciukci - BIS WETERAN :Cool!: SUKI kl. szczeniąt (2): Bonita The Future is Ours -I wo, III BIS PUPPY :loveu: :Cool!: Mazda Gidelskie Sanie - II wo kl. młodzieży (1): Arktogea GRANADA - I, ZW.Mł., NJwR, II BIS JUNIOR :bigcool::Cool!: kl. pośrednia (1): DIANA Gidelskie Sanie - bdb kl. otwarta (1): ANDROMEDA Gidelskie Sanie - kl. championów (2): SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - 1, CWC, NSwR, BOB, II BIS :Cool!: Happy Hilary Eskimoski Domek - II ex Mam nadzieję że nic nie pomieszałem. Wpisywałem to co zapamiętałem. Za ewentualne pomyłki Przepraszam! Quote
piotrjan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ogromne gratujacje dla Agnieszki i Sashki !!! Wielkie gratki również dla Kasi i Ryśka !!! Quote
nordic blue Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 husky_strzegom napisał(a):Sashka była wystawiana prze Agnieszkę :) Sashke wystawił Kuba !!! :p Gratulacje dla Zwycięzców ! zwłaszcza dla Agi i Sashki, i oczywiście dla Kuby za doskonały handling:loveu: Quote
nordic blue Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Gratulacje oczywiście dla Kasi i Ryśka oraz Daniela:multi: Quote
SYLWIA:) Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]GRATULACJE!!!:multi:[/FONT] Quote
husky_strzegom Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='nordic blue']Sashke wystawił Kuba !!! :p Gratulacje dla Zwycięzców ! zwłaszcza dla Agi i Sashki, i oczywiście dla Kuby za doskonały handling:loveu: Tak ja się pomyliłem. Miałem to namyśli a źle napisałem. Przepraszam! Quote
gidelskie-psy Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [SIZE="4"]Gratulacje dla Kuby i Agnieszki z Sashką,Łukasza z Graną Daniela z cudną Bonitą i przepraszam jak kogoś pominęłam... Quote
efra-husky Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH I KAŻDEGO Z OSOBNA (Agi s Shaską, Daniela z psiakami, Kasi i Ryśka, ...) JESTEŚCIE WIELCY :multi::multi::multi: Quote
gidelskie-psy Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 W imieniu swoim Ryśka i naszego.. weteranka wszystkim dziękujemy:lol: Quote
kapka22 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A my właśnie wrócilismy do domciu, po bardzoooo długim weekendzie... Jeszcze raz, wielkie podziekowania dla Kuby, który tak pieknie wystawił Sashke - bardzo żałuje, że nie mogłam tego zobaczyć... Podobno było świetnie:loveu::cool3: Chciałam wszystkim slicznie podziękować za gratulacje, i oczywiscie pogratulować wszytkim pozostałym zwycięzcom:multi::multi: Quote
_Agnieszka_ Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Gratulacje dla wszystkich :):):):):):):loveu::lol::loveu::lol: Ja bylam z tej bezpieczniejszej <jak ja to mowie >strony :lol::evil_lol::lol::lol:.. Daniel ogromne podziekowania za wystawienie Jaspera i Czarnego :lol::lol::lol::lol:. Gratulacje sukcesu przeslicznej Bonitki :loveu:, Miala swietny debiucik:lol::lol:,i wygladala cudnie. Quote
Recommended Posts