weszka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Cudownie, wspaniale :multi::multi::multi: Pan Zbyszek - hodowla "Zawsze ze mną" to CTR-owy anioł (znam go od wielu lat i podziwiam za rękę i serce do CTR-ów) więc jak to ludzie od niego musi być super :p Quote
malawaszka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ooo własnie nie mogłam znaleźć jaka hodowla - dzięki Weszko :loveu::multi: zresztą kiedyś kiedyś planowałam sceniacka po Karen Zawsze ze mną :oops: Quote
weszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A jest szansa na jakieś wieści jak się chłopak sprawuje? Że o fotkach nie wspomnę... Quote
malawaszka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 fotki nie wiem czy będa, ale wiesci mam, że chłopak był super grzeczny przy obcinaniu, wszyscy są nim absolutnie zachwyceni - po prostu trafił na ludzi, którzy wiedzą czego oczekiwać i jak żyć z czernyszem :loveu: niestety musiał być na bardzo krótko obcięty bo przy skórze były duże filce więc pieknie będzie wyglądał jak odrośnie :loveu: wtedy pomarudzę o fotki ;) Quote
Recommended Posts