dzodzo Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 kurde historia tego psa nie moze sie skonczyc w schronie!!! oglosze go na forum dobermanowym,ludzie stamtąd maja rozne znajomosci,moze jakis znajomy znajomego pomoze,moze to nic nie da ale zawsze to jedna szansa więcej Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 dzodzo napisał(a):zawsze to jedna szansa więcej dokładnie tak! dzięki! Quote
Kora Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 malawasiu, wiec mnie chodzi po glowie ten tatuaz jako czeski, malo tego ogloszenie o zaginionym czy skradzionym psie z czterema cyframi w tatuazu. Jesli chodzi o Jozefow to byly tatuaze z A,B,C,S zdarzalo sie tez ze byly dwie litery w tatuazu (dobrze pamietalam). Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 [quote name='Kora']malawasiu, wiec mnie chodzi po glowie ten tatuaz jako czeski, malo tego ogloszenie o zaginionym czy skradzionym psie z czterema cyframi w tatuazu. Jesli chodzi o Jozefow to byly tatuaze z A,B,C,S zdarzalo sie tez ze byly dwie litery w tatuazu (dobrze pamietalam). Kora, ale Czeski ZK odpisał, że to nie jest ich numer :placz: że za wysoki :shake: a kiedyś była akcja, że w Polsce ukradziono samochód z czernyszem w środku - utytułowanym samcem - na szczęście się odnalazł - pies, bo czy samochód to nie wiem;) trzymajcie jutro :kciuki: za Maxa - bardzo mocno trzymajcie proszę! Quote
weszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 To ja tylko tyle :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Asior napisał(a):jedna z naszych inspektorek ponoć miała kiedyś chętnych na CTR-a... wysłałam jej namiary na bwątek... Trzymac kciuki,zeby to było nadal aktualne!!!! moze nie będzie już takiej potrzeby - dziś się okaże :kciuki: Quote
Asior Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 jedna z naszych inspektorek ponoć miała kiedyś chętnych na CTR-a... wysłałam jej namiary na bwątek... Trzymac kciuki,zeby to było nadal aktualne!!!! Quote
Asior Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 boże... przeczytałam dwie rurki ... i sie zastanawiałam, o które rurki chodzi :cool3: Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Asior']boże... przeczytałam dwie rurki ... i sie zastanawiałam, o które rurki chodzi :cool3: [FONT=Arial] hydrauliczne ;):evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Max dziś pojechał do nowego domu do Krakowa - dom wyśniony, wymarzony - taki własnie jakiego szukałam - znający i kochający czernysze :multi::multi::multi: dziękuję bardzo Panu Zbyszkowi z Krakowa - przepraszam, ale zapomniałam nazwy hodowli z tego wszystkiego, i Pani Luizie i Pani, która wczoraj do mnie dzwoniła i też ma CTRa oraz Pani, która dała Maxowi cudowny dom :Rose: Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 ogromny stres spłynął ze mnie i kamień z serca walnął o ziemię :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Dziękuję Wam, którzy tu byliście i wspieraliście Maxowe perypetie - teraz już chłopak jest na swoim miejscu - takiego domu dla niego chciałam i dzięki o losie, że nie musiał wracać do schroniska ani tułać się po bylejakich ludziach bo było mało czasu :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Asior - wielkie dzięki za wsparcie kryzysowe!!! :Rose: Quote
AnkaG Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ciotki poliglotki z włochatymi myślami :diabloti::eviltong: Ruka to ręka po rusku i w paru innych językach :cool3: Wasiu cieszymy się razem z toba :multi: Quote
polciuaa Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 jeeee!:multi::multi::multi::loveu: jak się ciesze,że Max juz w domku! Malawaszko- namów nowych właścicieli Maxa zeby sie u nas zarejestrowali.;) :loveu::loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Widze ,ze psiak juz w domku :multi: ale zapytam czy dzisiaj mie bylo w jego sprawie zadnych telofonów bo w koncu ukazalo sie jego ogloszenie w krakowskiej? Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Foksia i Dżekuś napisał(a):Widze ,ze psiak juz w domku :multi: ale zapytam czy dzisiaj mie bylo w jego sprawie zadnych telofonów bo w koncu ukazalo sie jego ogloszenie w krakowskiej? no to jestem w szoku bo ANI JEDNEGO telefonu nie było :-o ja nie rozumiem ludzi :shake: Dzięki za umieszczenie ogłoszenia!!! Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 aha ASIOR - ten "Twój" dziadek to niezły jest :lol: nie ufam mu za grosz po pierwszej rozmowie, a dziś też dzwonił pytać czy znaleźli się własciciele i jak nie to czy dostanie Maxa - powiedziałam mu, że nie dostanie bo mam inny dom dla niego, który uważam za odpowiedniejszy itd... namawiał mnie, przekonywał, że podczas cieczki to on ma kojec - a wczesniej zarzekał się, że żadnych kojców i łańcuchów nie ma, potem zaczął szyć bajki, że sukę wysterylizuje bo miała już raz młode bo trzeba żeby miała, że był na kryciu u papierowego owczarka, ale ona nie ma papierów, ze synów dwóch odchowała, ale sprzedał bo to nie wypada, żeby synowie zostali z suką :angryy: czyli wg mnie o jedno chodzi, a w tle jeszcze jakaś baba dopowiadała co ma mówić i jeszcze ona chciała mnie przekonywać, ale udało mi się zakończyć rozmowę na szczęscie - a no i był już taki zdesperowany, że w końcu padło pytanie: "Ile pani chce za tego psa" :crazyeye: hahaha ludzie są świetni po prostu :-x pewnie na handel by poszedł albo do rozmnazania :angryy: Quote
Asior Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 nooo, ze suka ma właśnie młode to i w schronie mówił :roll: ale że wiedział,ze ze schronu żadnego nie wykastrowanego psa nie dostanie, to nie było nawet mowy o rozmnażaniu :cool3: Wiem, że marzył mu się terier rosyjski, bo kilkakrotnie dopytywał czy u nas nie ma takiego :) Quote
malawaszka Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 zapraszam Was na super bazarki na sznaucera Czikena i proszę o rozreklamowanie u siebie :modla: http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestaw-prawdziwego-handlera-na-sznaucera-czikena-do-7-06-a-138929/#post12379237 http://www.dogomania.pl/forum/f99/zabawki-nowe-mystic-babies-ciasteczowy-potwor-scoobydoo-inne-na-czikena-do-8-06-a-138971/ Quote
Recommended Posts