Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurde historia tego psa nie moze sie skonczyc w schronie!!!

oglosze go na forum dobermanowym,ludzie stamtąd maja rozne znajomosci,moze jakis znajomy znajomego pomoze,moze to nic nie da ale zawsze to jedna szansa więcej

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawasiu, wiec mnie chodzi po glowie ten tatuaz jako czeski, malo tego ogloszenie o zaginionym czy skradzionym psie z czterema cyframi w tatuazu.
Jesli chodzi o Jozefow to byly tatuaze z A,B,C,S zdarzalo sie tez ze byly dwie litery w tatuazu (dobrze pamietalam).

Posted

[quote name='Kora']malawasiu, wiec mnie chodzi po glowie ten tatuaz jako czeski, malo tego ogloszenie o zaginionym czy skradzionym psie z czterema cyframi w tatuazu.
Jesli chodzi o Jozefow to byly tatuaze z A,B,C,S zdarzalo sie tez ze byly dwie litery w tatuazu (dobrze pamietalam).

Kora, ale Czeski ZK odpisał, że to nie jest ich numer :placz: że za wysoki :shake:
a kiedyś była akcja, że w Polsce ukradziono samochód z czernyszem w środku - utytułowanym samcem - na szczęście się odnalazł - pies, bo czy samochód to nie wiem;)

trzymajcie jutro :kciuki: za Maxa - bardzo mocno trzymajcie proszę!

Posted

Asior napisał(a):
jedna z naszych inspektorek ponoć miała kiedyś chętnych na CTR-a... wysłałam jej namiary na bwątek... Trzymac kciuki,zeby to było nadal aktualne!!!!

moze nie będzie już takiej potrzeby - dziś się okaże :kciuki:

Posted

jedna z naszych inspektorek ponoć miała kiedyś chętnych na CTR-a... wysłałam jej namiary na bwątek... Trzymac kciuki,zeby to było nadal aktualne!!!!

Posted

[quote name='Asior']boże... przeczytałam dwie rurki ... i sie zastanawiałam, o które rurki chodzi :cool3:
[FONT=Arial]
hydrauliczne ;):evil_lol:[/FONT]

Posted

Max dziś pojechał do nowego domu do Krakowa - dom wyśniony, wymarzony - taki własnie jakiego szukałam - znający i kochający czernysze :multi::multi::multi:

dziękuję bardzo Panu Zbyszkowi z Krakowa - przepraszam, ale zapomniałam nazwy hodowli z tego wszystkiego, i Pani Luizie i Pani, która wczoraj do mnie dzwoniła i też ma CTRa oraz Pani, która dała Maxowi cudowny dom :Rose:

Posted

ogromny stres spłynął ze mnie i kamień z serca walnął o ziemię :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Dziękuję Wam, którzy tu byliście i wspieraliście Maxowe perypetie - teraz już chłopak jest na swoim miejscu - takiego domu dla niego chciałam i dzięki o losie, że nie musiał wracać do schroniska ani tułać się po bylejakich ludziach bo było mało czasu :multi::multi::multi:

Posted

Ciotki poliglotki z włochatymi myślami :diabloti::eviltong:

Ruka to ręka po rusku i w paru innych językach :cool3:

Wasiu cieszymy się razem z toba :multi:

Posted

jeeee!:multi::multi::multi::loveu:
jak się ciesze,że Max juz w domku!
Malawaszko- namów nowych właścicieli Maxa zeby sie u nas zarejestrowali.;) :loveu::loveu::loveu:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Widze ,ze psiak juz w domku :multi:
ale zapytam czy dzisiaj mie bylo w jego sprawie zadnych telofonów bo w koncu ukazalo sie jego ogloszenie w krakowskiej?

no to jestem w szoku bo ANI JEDNEGO telefonu nie było :-o ja nie rozumiem ludzi :shake: Dzięki za umieszczenie ogłoszenia!!!

Posted

aha ASIOR - ten "Twój" dziadek to niezły jest :lol: nie ufam mu za grosz po pierwszej rozmowie, a dziś też dzwonił pytać czy znaleźli się własciciele i jak nie to czy dostanie Maxa - powiedziałam mu, że nie dostanie bo mam inny dom dla niego, który uważam za odpowiedniejszy itd... namawiał mnie, przekonywał, że podczas cieczki to on ma kojec - a wczesniej zarzekał się, że żadnych kojców i łańcuchów nie ma, potem zaczął szyć bajki, że sukę wysterylizuje bo miała już raz młode bo trzeba żeby miała, że był na kryciu u papierowego owczarka, ale ona nie ma papierów, ze synów dwóch odchowała, ale sprzedał bo to nie wypada, żeby synowie zostali z suką :angryy: czyli wg mnie o jedno chodzi, a w tle jeszcze jakaś baba dopowiadała co ma mówić i jeszcze ona chciała mnie przekonywać, ale udało mi się zakończyć rozmowę na szczęscie - a no i był już taki zdesperowany, że w końcu padło pytanie: "Ile pani chce za tego psa" :crazyeye: hahaha ludzie są świetni po prostu :-x pewnie na handel by poszedł albo do rozmnazania :angryy:

Posted

nooo, ze suka ma właśnie młode to i w schronie mówił :roll:
ale że wiedział,ze ze schronu żadnego nie wykastrowanego psa nie dostanie, to nie było nawet mowy o rozmnażaniu :cool3:

Wiem, że marzył mu się terier rosyjski, bo kilkakrotnie dopytywał czy u nas nie ma takiego :)