Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

było sprawdzane, Zabrze i wiele innych oddziałów, nie szukam więcej - teraz mu szukam domu, skoro hodowcom nie zalezy to czemu mnie ma zależeć :shake:

a mże to jednak tatuaż schroniskowy? które schroniska tatuują/tatuowały?

Posted

tatuował Poznań, ale 3 litery i 3 cyfry, tatuuje Celestynów, ale tylko suki po sterylkach - tam dzwoniłam, tatuuje chyba też Józefów, ale nie mogę się dodzwonić, jeszcze Paluch, tatuowały też Krzyczki :roll: i Wrocław po sterylkach

Posted

nie mamy jednak - ludzie chyba coś kombinowali, bo jak powiedzieliśmy, że pies pojedzie po kastracji to jakoś dziwnie się rozmyslili :roll: albo o coś innego chodziło - nie wiem...

generalnie mnie ta huśtawka dobije niedługo, bo jednego dnia jest ok i możemy na spokojnie szukać dobrego domu, a dziś znowu mam szybko psa zabierać i uprosiłam do środy... szlag by to... :shake:

Posted

Zainspirowałam się na wątku tego znajdka z Pomorza - może ten taoo jest Polskiego Klubu Psa Rasowego? NIe wiem jakie oni mają tatoo ale napiszę pytanie.

Posted

weszka napisał(a):
Zainspirowałam się na wątku tego znajdka z Pomorza - może ten taoo jest Polskiego Klubu Psa Rasowego? NIe wiem jakie oni mają tatoo ale napiszę pytanie.

ale oni chyba za krótko istnieją żeby wyprodukować taką liczbę ruskich co? :roll:

Posted

dzwoniła do mnie teraz fajna pani, która ma czernysza - widziała Maxa w "Kundlu..." i pomaga szukać domu - oby świeże siły pomogły bo ja mam dość :-( wszystko sie wali, adopcje stoją :-(

Posted

No to może...

Dostałam odpowiedź z PKPR (pytałam czy mają zarejestrowane hodowle CTR i jaki jest ich wzór tatoo):
[FONT=Arial]"Mamy w Klubie zarejestrowane doslownie dwa, tatuaze 3 cyferki plus literka. Sa to osobniki z papierami ZKwP.[/FONT]
[FONT=Arial]Jesli to są 4 cyferki, to wydaje mi sie, ze to pies z Czech."[/FONT]

Posted

Asior napisał(a):
wakacje się zbliżają :roll:
dziewczyny ogłoście go w cafeanimal ( ja tam nie mam konta) bo jest szansa, ze pokażą w metrze

jest tam już od jakiegośczasu

Posted

malawasza.. trzeba codziennie odnawiać..Bo oni tylko te najnowsze wstawiają... najlepiej wstawiać ogłoszenie między 17-20 bo wtedy bardzo często dają do metra....

Posted

Asior napisał(a):
nie było żadnych telefonów po programie???? :crazyeye:

tylko jedna Pani, która pomaga szukać czegoś dla Maxa i zaangażowała też jednego hodowcę z Krakowa - mam nadzieję, ze świeże siły poradzą coś bo inaczej nic nie zrobię - nie mam gdzie go zabrać, nie mam pieniędzy na następnego psa w hotelu i niech jedzie do schroniska... :shake: porażka - zamiast adopcje iść do przodu to idą do tyłu, ludzie psy oddają zamiast zabierać - odechciewa się wszystkiego, a mnie za miesiąc mija 5 lat od skończenia studiów i mam miesiąc na napisanie pracy mgr :placz: idę sobie palnąć w łeb

Posted

może dlatego, że napisane w allegro że wykastrowany :cool1: niektórzy chcieliby takie cudo owszem, ale nie zdają sobie sprawy, że on wygląda jak pluszaczek puchaty a tak naprawdę trzeba mieć jakies pojęcie, żewby tagiego samca wziąć do domu - to nie miś tylko do przytulania - owszem jest kochany, ale też jest dorosłym dużym samcem, którego trzeba umieć poprowadzić