malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Allegro weszka zrobiła CZARNY TERIER znaleziony pod Krakowem : malawaszka : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl CZARNY TERIER ROS. znaleziony pod Krakowem - ZAGINIONE PSY - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl CZARNY TERIER ROSYJSKI znaleziony pod Krakowem - Zwierzaki - cafeanimal.pl Czarny Terier Rosyjski znaleziony pod Krakowem no weszko byłoby fajnie, ale dopóki nie ogrodzimy działki to nieustanny stres dawałby się we znaki wszystkim bo jak nie on by uciekał i musiałby być wiązany to tu ciągle się kręcą różne psiaki wsiowe i byłoby niefajnie :( rozsądek musi zwycięzyć w tym przypadku niestety:placz: Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 poproszę RobertaN czy nie mógłby podjechać tam i zrobić zdjęcia tego tatuażu - On mieszka niedaleko tego psa, przerysowanie nic by nie dało bo ja go przerysuję 5322 chociaż widzę, ze tak nie jest to nie potrafię dopasować nic mądrzejszego tam - wetka, która sprawdzała chip też tak to odczytała mimo, że ja jej nie mówiłam jak ja to widzę żeby nie sugerować nic Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 nie no bzdury piszę - nie ma allegro - ASIOR możesz zrobić? :modla: koniecznie napisz, ze pies NIE do hodowli i że szukamy opiekuna zrównoważonego i najlepiej z doświadczeniem z dużymi psami - kogoś kto się nie wystraszy, że on taki duży; bez problemu może zamieszkać z suczką - ale wysterylizowaną, prawdopodobnie koty też mogą być - moją kocina był zainteresowany, ale nie rwał się do niej agresywnie - nie udało mu się jej powachac bo zwiała, a on był na smyczy Quote
Asior Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 pewno, zrobię, ale wieczorkiem.. Pytanie.. pisać ze wykastrowany :razz: Quote
Asior Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 albo napisze,ze pies zostanie wydany wykastrowany... Quote
malawaszka Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 no własnie nie wiem czy pisać :shake: jeszcze nigdy nie miałam takiego problemu kurcze :shake: Quote
malawaszka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 RobertN pojedzie zobaczyć i sfotografować tatuaż - mam nadzieję, że to coś pomoże; ja zaś musiałam wziąć z mojego sznaucerowego konta 150 zł, które oddałam tymczasowym opiekunom czernysza jak go zabierałam za szczepienie, odrobaczenie, opłatę w schronisku i akcesoria - smycz, obroża i kaganiec - mam potwierdzenie, że dostali te pieniądze i ludzie, którzy psa adoptują będą proszeni o zwrot tych kosztów Quote
malawaszka Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 to odpada od razu :shake: ten pies jest DOMOWY - grzeczny w domu, męczy się na zewnątrz - nie wchodzi do budy :shake: tak to on mógłby zostać tam gdzie jest, ale źle się czuje na zewnątrz - dla niego szukamy TYLKO domu, gdzie będzie domownikiem i będzie mieszkał w domu a poza tym to jak to jakiś "dziadek" i jak zapinał już psy na łańcuch to ja bym nie uwierzyła, że chłop, który zapewne wie wszystko lepiej zmieni zdanie pod wpływem gadania "baby" - pewnie przytaknął dla świętego spokoju ;) Quote
Asior Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 malawaszka.. ma do Ciebie dzwonic jeden dziadek ( chyba, ze już dzwonił) co wypytywał czy nie ma w schronie terierów rosyjskich... Facet wprawdzie miał kiedyś tam psy, które czasem(jak twiuerdzi) zapinał je na łańcuch.. Ale mam nadzieje,że teraz wybiłam mu łańcuch z głowy ;) W ciągu najbliższych dni stawia kojec.... Pies miał by latać luzem aler czasem był by zamykany.. OCZYWIŚCIE WSZYSTKO DO SPRAWDZENIA!!!!!!! Pogadaj z nim i nie mów, ze pies nie kastrowany... A nuż okaże się w porzadku facet... Quote
malawaszka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 dzwonił ten dziadek i już się odpowiednio przygotował do rozmowy - mysli chyba, że jest cwańszy :roll: bo mnie od razu nawymieniał, że u niego psy nie są w kojcach ani na łańcuchu, że suczka lezy koło niego na łóżku i bla bla :shake: :roll: a ja się własnie dowiedziałam, że państwo jadą w czwartek w nocy do Poznania do szpitala i nie wiadomo ile dni tam będą no i Max powinien do tego czasu już tam nie być - w sensie do czwartku bo nie wiadomo co zrobić z nim :placz: Asior czy Ty zrobiłaś allegro? bo jak nie to ja zrobie bo nie ma czasu czekac - i to najlepiej wyróżnione potrzeba Quote
malawaszka Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 CZARNY TERIER CTR - samiec kastrowany szuka domu (645884927) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. zrobiłam mu allegro - napisałam, że jest wykastrowany bo już nie wiem jak to zrobić, żeby było dobrze... mam dziś załamkę :placz: Quote
weszka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Kurde no :shake: Taki super pies i brak chętnych. Ogłoszeń trochę ma więc jest widoczny. No i ten brak czasu na szukanie domu :shake: Poślę go jeszcze p. Magdzie żeby pokazała w Kundlu. Quote
andzia69 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 wczoraj miałam telefon w sprawie naszej terierki - obiecałam podesłać wątek - podać wam telefon? tylko to Konin...troszkę daleko - ale może warto zadzwonic i porozmawiać? Quote
Delph Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Na pewno sprawdzałyście już te ogłoszenia, ale wstawię na wszelki wypadek: "witam serdecznie 25.10.2007 w Józefoslawiu kolo ul. Wilanowskiej zaginal terier rosyjski, duzy, lagodny. bardzo tesknimy...ma na imie AIon. obiecujemy nagrode PATRYCJA KLIMKOWSKA kontakt: japatik@gmail.com 605417233" "Napisana: 2008/02/26 18:2 Zaginął pies rasy czarny terier rosyjski! Ma 4 lata i tatuaż w uchu. W razie jakichkolwiek informacji proszę o kontatk pod nr tel: 600311088 lub gg:1265205. Być może twój sąsiad ma mojego psa!" Quote
malawaszka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 tak - już wczesniej sprawdzałam te ogłoszenia, ale to nie ten pies - pierwszy się znalazł, a drugi miał obcięty ogon i się nie znalazł:placz: Quote
Asior Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 malawaszka, przepraszam ale nie wyrobiłam sie z allegro.. ostatnie dni byłam tylko z doskoku na dogo.... :( Quote
agasc Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Nie wiem czy to coś pomoże... Mama sprowadziła z Niemiec suczkę i ma w tatuażu dwie litery i cztery cyfry ,oraz z Czech psa i ten ma 5 cyfr. W obu przypadkach tatuaż w uchu. Znajomi sprowadzili z Czech psiaka i tez ma 5 cyfrowy tatuaż.I też w uchu. To młode zwierzęta obecnie 1-2 letnie. Quote
malawaszka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 tatuaż: http://img10.imageshack.us/img10/8308/dsc0010yur.jpg Quote
malawaszka Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Asior napisał(a):ja widze 5322 :evil_lol: no własnie :placz: ja mam już dość - miałam nadzieję, że więcej ludzi z czernyszowego światka się zainteresuje - w sensie że hodowcom będzie zależało na odnalezieniu hodowli, ale słabo... jestem tym rozgoryczona i idę spać, nie wiem co z nim zrobie z czwartek - do siebie nie wezmę bo mi zamęczy Pepę, nie mam jak izolować bo ja tu NIC nie mam jeszcze :placz: a nerwowa atmosfera bo moje baby będą szczekały nikomu na zdrowie nie wyjdzie :shake: Quote
dzodzo Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 a ja 3322 ale to i tak nie huhu sie nie zgadza:shake: Quote
eria Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 a jeśli idąc tropem Kojota ;) to pierwsze to S to może faktycznie Zabrze -Wzór tatuażu: S000 ? na stronie oddziału pisze ze biuro czynne w środy 16.30- 19.00 tel. 032 271 42 80 Warto spróbować :roll: Quote
weszka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kurde dosyć marnie widać ten tatoo :shake: Jak dla mnie 5322 ale te dwójki jakoś tak mi się też w rozlane 8 zlewają jak dłużej patrzę, a 3 może być i 5... może i S na początku. Tak czy siak do niczego polskiego nie pasuje. eria Zabrze było chyba sprawdzane i za wysoki jest ten numer - dobrze kojarzę? Cholera Sympa ma pisakiem zrobiony tatoo i po 11 latach jest jak nówka. Te kropkowane są marne bo się rozlewają. Bunia miała w pachwinie i tam to już nic nie było widać zwłaszcza po ciąży. Quote
Recommended Posts