deszczowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierzęta :: Zobacz temat - znaleziona sunia w typie charta - woj. lubelskie Dnia 14 maja znaleziono siedzącą przy drodze sunię podobną do charta (w woj. Lubelskim). Podobno siedziała tam od 4 dni. Nie ma obroży, tatuaży ani czipa. Sunia jest młoda, grzeczna, spokojna i łagodna. Jeśli ktoś ją szuka, proszę o tel. 0792 793 617 Quote
deszczowa Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 sunia z tęsknoty od wczoraj rana nie załatwia się - od dziś rano jest na obserwacjiw lecznicy. wyniki krwi ma dobre, jest żywa i przytulasta. Ale widocznie tęskni.....:-( Quote
AgusiaP Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 A gdzie sunieczka teraz przebywa? Ma jakiś dach nad głowa bidulka:-( Quote
AgusiaP Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Sunieczko co u Ciebie taka straszna cisza:placz::placz::placz: Quote
deszczowa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Sunia, którą nazwałam Norka (bo ciągle ryje nosem pod ręce ludzkie, by ją głaskać) mieszka ze mną i moim TZ i naszymi 2 psami na 40 metrach i wszyscy się o siebie potykamy, ale żyjemy;) Doszła już do siebie po stresach, wykazuje chęć do zabawy, chętnie chodzi na spacery, jest miła, łagodna i w ogóle same ech i och!!! Dobry domek docelowy poszukiwany!!! Okazuje się, że sunia stała przy drodze między jakikiś wsiami przez ok. 10 dni, a to by dowodziło, że wyrzucono ją w długi weekend...raczej nikt jej nie szuka....:shake: (dziękuję za zainteresowanie się losem Norki) Quote
AgusiaP Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Chyba masz racje. Ludzie są okropni:shake::shake::shake: Jak można taką psinkę tak poprostu wyrzucic. Dobrze, że trafiła na Ciebie i nic ją tam nie potrąciło. Wielkie ukłony dla Ciebie dobra kobitko. Jaka ona musiała byc przestraszona i zagubiona tyle dni czekała czekała aż się na Ciebie doczekała.;) Quote
Jo37 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Piękna sunia . Od chartów jest chyba Ambra . Napisz do niej PW . Sunia miała ogromne szczęście ,że trafiła na Ciebie . Quote
deszczowa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 dziękujemy za zainteresowanie:p Norka czuje sie dobrze, jest gwiazdą podwórka - wszyscy mnie zaczepiają, co to za piękność prowadzam:loveu: tylko moja dwójka nieszczęśliwa bo chodzą na jednej smyczy z ozgałęziaczem ;) Norka jest bardzo spokojna, ma dystyngowane ruchy, stabilny charakter, uwielbia ludzi, zwierzęta, nie ma w niej agresji - jest jak takie duże dziecko.... Quote
deszczowa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Baruś nie chciał mi oddać posłanka ale w końcu ustąpił i nawet dostałam sznurek do zabawy teraz spokojnie mogę czekać na dobry dom Quote
aisai Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Ach, te charcie nogi ledwo sie mieszcza w Barusiowym poslanku ;-) Dobrze, ze Norcia juz sie lepiej czuje. Trzymam kciuki za dobry domek. Quote
AgusiaP Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Jestem...Nie mam w wekwnd dostepu do komputera.Ale ona jest piekna. Mam nadzieję, że szubciutko znajdzie wspaniały domek.ma jakieś ogłoszenia? Quote
deszczowa Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Norka czuje się coraz lepiej, reaguje już na swoje imię, zaczyna psocić - wczoraj pogryzła mi ładowarkę do telefonu i książkę:-o dziś brała się za rzeczy na ławie - dzięki niej zaczęłam skrzętnie sprzątać:evil_lol: ale nie można się na nią gniewać, prawda? chciałabym, żeby znalazła domek,w którym będzie kochana tak jak na to zasługuje do końca swych dni:placz: Norka miała juz parę telefonów:cool3: jest jeszcze na allegro i na Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierzęta :: dziękujemy za wierne grono trzymaczy kciuków:multi: Quote
AgusiaP Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ależ absolutnie nie można się gniewac na tę ślicznotę .Tym bardziej chcąc nie chcac porządki sie przy okazji zrobi:cool3::lol: A co z tymi telefonami? Nikt z tych osób, które dzwoniły nie był do końca zainteresowany sunieczką??? Quote
AgusiaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Cichutko oj... bardzo cichutko u Ciebie śliczności. Quote
deszczowa Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Norce odchodzi stres - zaczęła jeść z apetytem i wsadzać głowę w michę przy nakładaniu jedzenia już, wie kiedy wychodzimy na spacer, skacze i zachęca do zabawy. Nie traci przy tym swojego majestatu. Efektem ubocznym stres który przeszła jest ,łupież, który zauważyliśmy wczoraj. Ale to nic. Najważniejsze, żeby Norka już nigdy nie byłą skrzywdzona... Quote
AgusiaP Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 deszczowa napisał(a):Norce odchodzi stres - zaczęła jeść z apetytem i wsadzać głowę w michę przy nakładaniu jedzenia już, wie kiedy wychodzimy na spacer, skacze i zachęca do zabawy. Nie traci przy tym swojego majestatu. Efektem ubocznym stres który przeszła jest ,łupież, który zauważyliśmy wczoraj. Ale to nic. Najważniejsze, żeby Norka już nigdy nie byłą skrzywdzona... Masz racje... A co z tymi telefonami??? Dalej nikt nie jest do końca zainteresowany sunieczką? Quote
ania14p Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 W moim parku już większość osób oglądało zdjęcie Norki, ale tylko to pierwsze, dodrukuję nowsze, takie gdzie widać jej wzrost. Trzymam za nią kciuki i dalej rozglądam się za kimś odpowiedzialnym i niezapsionym! Quote
aisai Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 deszczowa - i jak nikt sensowny sie nie trafil jeszcze, czy moze masz juz jakis dom upatrzony? Norka jest taka cudna przeciez... Trzymam kciuki nadal. aisai Quote
ania14p Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Zdjęcia poszły do ludzi, czekamy, może ktoś się wreszcie odezwie, chyba, że deszczowa już nie odda :evil_lol:! Quote
Recommended Posts