Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja niestety na Wroclaw nie zdazylam Azji zglosic ale na klubowke obowiazkowo :D

A wracajac do tematu Dziergowic to czy jest ktos kto moglby tam podrzucic moj rower z Katowic lub jakiegos blizszego miejsca,ale gdzie PKP jezdzi? :roll:

Posted

nom na klubowke to wlasnie ja tez sie postaram, ale nie wiem jak z kasa bedzie.. moze sie cos wymysli ;;)

agacia - ja Ci rowerek moge podrzucic jak dasz rade do gliwic z nim przyjechac ;)) [jezdzi tu PKP :PP ]

Posted

wiosna fajnie by bylo :P

A do Gliwic to pociagiem moge dojechac wiec nie ma problemu. Musze sie jeszcze dogadac dokladnie z kolezanka czy Mukiego mi naprawde chce pozyczyc czy tylko zartowala :wink:

Posted

kto z Was jedzie na zawody pod namiot , bo nie wiem czy brac namiot czy tez moze ktos bedzie wypozyczal domek wtedy moze wzielibysmy na spole :) chociaz nie ukrywam ze wole pod namiot :P

Posted

ELO!!!!

kto z Was jedzie na zawody pod namiot , bo nie wiem czy brac namiot czy tez moze ktos bedzie wypozyczal domek wtedy moze wzielibysmy na spole :) chociaz nie ukrywam ze wole pod namiot :P

jak pojade na zawody to biore namiot wiec rav nie bedziesz sam :) no chyba ze bedzie ponizej 0 stopni to do domku ;) a jak nie to Agnieszka przygarniesz do domku jak cos ?? :roll:

• 2 weeks later...
Posted
jak pojade na zawody to biore namiot wiec rav nie bedziesz sam no chyba ze bedzie ponizej 0 stopni to do domku a jak nie to Agnieszka przygarniesz do domku jak cos ??

PaY ależ oczywiście, że Cię przygarne :D Zawsze jakieś jedno miejsce sie znajdzie :wink:

Ja juz też wysłałam 2 zgłoszenia. Kto jeszcze będzie na pewno startował ?

Posted

Zapraszam na strone www.czemi.z.pl gdzie jest wszystko (albo prawie wszystko) na temat zawodow w Dziergowicach.

Dodam jeszcze, ze namioty mozna rozstawic bezplatnie, a w razie mrozu i sniegu ;) mozna nocowac w pawilonie na terenie zawodow.

Do Dziergowic dojezdzaja pociagi, a stacja PKP jest bardzo bardzo blisko i domkow i terenu zawodow.

Wlasnie sie okazalo ze mamy problem z lekarzem (takim od ludzi;) ) na czas zawodow. I dlatego szukamywsrod zaprzegowcow medycznego ochotnika , ktory wsparlby nas, w razie potrzeby wiedza medyczna i doswiadczeniem, a przy okazji uczesniczyl w zawodach? Ewentualne zgloszenia u Tomka Radlowskiego - kontakt na stronie.

Ola &Luna AM

Posted

Psiaki - OBOWIAZKOWO musza miec aktualna ksiazeczke zdowia (dokument potwierdzajacy aktualne szczepienia). I to wszystko co musza miec ze soba zeby startowac. Wiecej nas nie intersuje. Oprocz oczywiscie osiagniec itd, ktore beda przedstawiane w czasie zawodow, ale to juz inna 'bajka'.

I jeszcze co do obowiazkow to podkreslam, ze niepelnoletni musza miec pisemna zgode rodzicow, a startujacy na rowerze - kask.

Poza tym wsyzscy musza miec dobry humor i chec do fajnej zabawy:)

Uchyle rabka tajemnicy i zdradze, ze jedna z nagrod sa recznie malowane koszulki z satyrycznymi obrazkami na temat zaprzegowcow......

Pozdrawiam

Ola & Luna AM

www.czemi.z.pl

Posted

Olu, w rewanżu za Łódź (bo wiem że się wybieracie ;-)))) jakąś grupa znowu do Was przyjedziemy. Na pewno bedziemy w czwórkę, co do większośc innych watahowców - jeszcze się wahają.

My spimy raczej pod namiotem. Bedziemy udawać twardzieli :o