wiosna Posted September 30, 2003 Posted September 30, 2003 nom wspolnie sie startuje rzadko. wyglada to fajnie, ale fakt jest faktem, ze psiaki sie gryzly... hmm.. dobrze ze "nasze" [Manu i Rocky] poszly duzo z przodu :P Quote
Aleksandra Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Zaktualizowalam info o zawodach na stronie www.czemi.z.pl. Sa zdjecia i wyniki. Chetnie zamieszcze Waze zdjecia:) Pozdrawiam! Ola&LunaAM PS Wspolny start wynika z regulaminu Eurocanicrossu. Tomek uczestniczyl w takim starcie w Belgii i spodobalo mu sie to:) Ja tez sie balam tego zeby psiaki sie nie'zjadly', ale wyglada to malowniczo, szczegolnie kiedy jest wiecej startujacych:) Wybieramy sie za 2 tygodnie na zawody do Baranowa, czy ktos jeszcze? Quote
wiosna Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 wspolny start fajnie wyglada ;) widzialam to na zywo pierwszy raz i podobalo mi sie :)))) a gdzie to jest ?? Baranow ? czy Baranowo :PP daleko ?? :D Quote
szybszy_od_dylizansu Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 Daleko .... Baranowo pod Ostrołęką . Kraina Hohland. Fajne paczki żywnościowe były w ubiegłym roku , gospodynie częstowały też kanapkami ze smalcem z ogórkami i wspaniałym ciastem drożdżowym . Szkoda , że w tym roku pokrywają się zawody . Quote
Rav Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 hello:) nom wlasnie ogladalem jakis czas temu gdzie lezy Baraonowo..ehh troche za daleko.. a wloczyc mi sie samemu nieche :)..a z checia bym wystartowal..moze by sie jakis pucharek zdobylo :D Quote
Manu Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 A co, już Ci się marzą następne trzy na raz z zawodów ???... :o :lol: Quote
Rav Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 hehehe..nie wiesz ze w miare jedzenie apetyt rosnie :D a tak na powaznie mowiac..no chcialbym pojezdzic jeszcze po jakis zawodach na jesien bo w zime to raczej bede mial klopot biegac z psem na zawodach..ale jak mowie Baronowo jest za daleko :/ Quote
PaYooK Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 ELO!!! gdyby Wojtek od Mike sie nie przewrocil to bysmy mieli drugie miejsce przegral tylko o jedna sekunde... Quote
popek Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 rav a co a problem wzime zapinaj narty i heja kondyche masz psa biegającego też ba nawet masz koleżanke co może ci zdradzićtajniki ślizganai sie w wybran a stronę na dwóch deskach wiec do boju Quote
Rav Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 no iiiiasne Popek :) zawsze moge sie usmiechnac do Agnieszki :) ..tylko ze ja nie mam biegowek..ale za to mam takie male nartki plastikowe :D ale takie to chyba nie moga byc :P Quote
Agnieszka_ Posted October 1, 2003 Author Posted October 1, 2003 Rav wiesz jakies biegówki u mnie to zawsze się dla Ciebie znajdą :D Quote
PaYooK Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 ELO!!! tajra hehe predzej wozek bo mam 3 a sanie tylko mam jedne ;) Quote
Agnieszka_ Posted October 1, 2003 Author Posted October 1, 2003 Biegówek to ja mam coś kolo 10 par :) Quote
PaYooK Posted October 1, 2003 Posted October 1, 2003 ELO!!! czyli w przeliczeniu na sanie ;)..hihi...masz juz ploz za 10 san ;) hehe przydaly by sie drugie :) Quote
wiosna Posted October 2, 2003 Posted October 2, 2003 eeeee.. ja tez tak chce :PPP mi by sie jedne przydaly :PPP :D Quote
Recommended Posts