Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaktualizowalam info o zawodach na stronie www.czemi.z.pl.

Sa zdjecia i wyniki.

Chetnie zamieszcze Waze zdjecia:)

Pozdrawiam!

Ola&LunaAM

PS Wspolny start wynika z regulaminu Eurocanicrossu. Tomek uczestniczyl w takim starcie w Belgii i spodobalo mu sie to:)

Ja tez sie balam tego zeby psiaki sie nie'zjadly', ale wyglada to malowniczo, szczegolnie kiedy jest wiecej startujacych:)

Wybieramy sie za 2 tygodnie na zawody do Baranowa, czy ktos jeszcze?

Posted

hello:) nom wlasnie ogladalem jakis czas temu gdzie lezy Baraonowo..ehh troche za daleko.. a wloczyc mi sie samemu nieche :)..a z checia bym wystartowal..moze by sie jakis pucharek zdobylo :D

Posted

hehehe..nie wiesz ze w miare jedzenie apetyt rosnie :D a tak na powaznie mowiac..no chcialbym pojezdzic jeszcze po jakis zawodach na jesien bo w zime to raczej bede mial klopot biegac z psem na zawodach..ale jak mowie Baronowo jest za daleko :/

Posted

rav a co a problem wzime zapinaj narty i heja

kondyche masz psa biegającego też ba nawet masz koleżanke co może ci zdradzićtajniki ślizganai sie w wybran a stronę na dwóch deskach wiec do boju

Posted

no iiiiasne Popek :) zawsze moge sie usmiechnac do Agnieszki :) ..tylko ze ja nie mam biegowek..ale za to mam takie male nartki plastikowe :D ale takie to chyba nie moga byc :P