Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale jesteście nakręceni :D Bardzo mi się podoba Wasz entuzjazm, nigdy jeszcze nie byłem na takich zawodach, boję się że mnie to wciągnie i żona mnie wyrzuci z domu razem z psem :oops: A czytajć plan zawodów w okolicy jest ich jeszcze kilka w tym roku....

Posted

Teraz już wiem, czyżby w Sportowej Dolinie, tam gdzie byly w kwietniu? To jest 1400m od mojego domu, więc.... na tych kwietniowych nie byłem, choć wiedziałem, że są ale wtedy jeszcze nie pociągało mnie to specjalnie. A teraz jak będą, to spędzę tam all the time- free time :D

Posted

Jeszcze jedno- a czy coś wiadomo kiedy i gdzie będą zawody w Bieszczadach- w tym wstępnym kalendarzu pisałeś o 14-15 lutego, ale bez podania miejsca? Czy może coś wiesz o miejscu?

Posted

14-15 lutego jest to pierwszy weekend ferii, więc jeśli wszystko będzie dobrze (mam nadzieję) i będzie śnieg, będę tam w tym czasie na nartach w pobliżu, bo w Komańczy, więc na pewno do Cisnej przyjadę popatrzeć na zimowe zmagania :D . Jest to chyba niezły czad? :o

Posted

ELO!!!

wojtas jak jest za duzo sniegu tzn caly czas pada to zasypuje trase i nie mozna jej dobrze ubic ;) a tak zawody w bieszczadach sa ok :) szczegolnie mi sie podobala trasa pierwszych zawodow w bieszczadach

Posted

Te góry są chyba dobrym miejscem dla takich zawodów- nie za wysokie, dosyc łagodne, więc pieski mają pole do popisu,a poza tym jednak zazwyczaj jest tam śnieg, rzadko go brakuje zwłaszcza w styczniu i lutym.

Posted

Ja byłem na feriach w Bieszczadach ten tydzień przed zawodami, był śnieg a potem jeszcze dowaliło i tak jak pisałeś było go b. dużo, widocznie dla piesków za dużo. W tym roku bedzie lepiej. :D

Posted

Z bólem muszę powiedzieć, że nie, bo musieliśmy wracać na Śląsk dzień wcześniej, niż się zawody zaczęły. Wtedy jeszcze psa nie mieliśmy, choć już dojrzewała w nas myśl o posiadaniu psa pociągowego i chciałem takie zawody zobaczyć, ale niestety... :(

Posted

Aga, najważniejsze, żeby Tajra była zdrowa, a zawody będą następne, więc co się odwlecze, to.... Nie przejmuj się, wszystko będzie ok. Pay- jeśli to Ty jesteś na tym zdjęciu, to muszę Ci powiedzieć, że jest genialne. Ma w sobie taką siłę i dynamikę, te pędzące psy, że aż chce się żyć i marzyć o takich przeżyciach przy wykorzystaniu swoich piesków. Jest genialne!!!!!

Posted

No to do jutra :drinking:

Nas na pewno poznacie, bedziemy tam chyba jedyną tak liczną rodziną..... :wink: :Dog_run: :sweetCyb: :scream_3: :buzi: :baby: :Dog_run:

Posted

Hej! Hej! Czy już nikogo z was nie ma??

Proszę o pomoc!

Czy Dziergowice to taka wiosna koło Kuźni Raciborskiej czy gdzieś indziej?? Jak znaleźć miejsce zawodów?