PaYooK Posted September 24, 2003 Posted September 24, 2003 ELO!!!! po pifku tesh mozna kibicowac :P Quote
Wojtas Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Ale jesteście nakręceni :D Bardzo mi się podoba Wasz entuzjazm, nigdy jeszcze nie byłem na takich zawodach, boję się że mnie to wciągnie i żona mnie wyrzuci z domu razem z psem :oops: A czytajć plan zawodów w okolicy jest ich jeszcze kilka w tym roku.... Quote
PaYooK Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 ELO!!! a w styczniu maja byc u Ciebie w Bytomiu zawody :) Quote
Wojtas Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Teraz już wiem, czyżby w Sportowej Dolinie, tam gdzie byly w kwietniu? To jest 1400m od mojego domu, więc.... na tych kwietniowych nie byłem, choć wiedziałem, że są ale wtedy jeszcze nie pociągało mnie to specjalnie. A teraz jak będą, to spędzę tam all the time- free time :D Quote
Wojtas Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Jeszcze jedno- a czy coś wiadomo kiedy i gdzie będą zawody w Bieszczadach- w tym wstępnym kalendarzu pisałeś o 14-15 lutego, ale bez podania miejsca? Czy może coś wiesz o miejscu? Quote
PaYooK Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 ELO!!!! zawody w Bieszczadach byly w poprzednich latach organizowane w Przyslupie kolo Cisnej i mysle ze w tym roku tesh Quote
wiosna Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 noo.. Cisna Cisna ;)) ja sie tam wybieram :DD bedzie fajnie :)) Quote
Wojtas Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 14-15 lutego jest to pierwszy weekend ferii, więc jeśli wszystko będzie dobrze (mam nadzieję) i będzie śnieg, będę tam w tym czasie na nartach w pobliżu, bo w Komańczy, więc na pewno do Cisnej przyjadę popatrzeć na zimowe zmagania :D . Jest to chyba niezły czad? :o Quote
PaYooK Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 ELO!!! 2 lata temu brakowalo sniegu na zawodach a w zeszlym roku bylo troszke za duzo;) Quote
Wojtas Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Trudno Wam dogodzić z tą pogodą :wink: Albo za mało albo za dużo. Quote
PaYooK Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 ELO!!! wojtas jak jest za duzo sniegu tzn caly czas pada to zasypuje trase i nie mozna jej dobrze ubic ;) a tak zawody w bieszczadach sa ok :) szczegolnie mi sie podobala trasa pierwszych zawodow w bieszczadach Quote
Wojtas Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Te góry są chyba dobrym miejscem dla takich zawodów- nie za wysokie, dosyc łagodne, więc pieski mają pole do popisu,a poza tym jednak zazwyczaj jest tam śnieg, rzadko go brakuje zwłaszcza w styczniu i lutym. Quote
PaYooK Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 ELO!!! wojtas w zeszlym roku wyjechalem na swieta 2 tyg z czego moze tydzien lacznie bylo sniegu w Karpaczu :) Quote
Wojtas Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Ja byłem na feriach w Bieszczadach ten tydzień przed zawodami, był śnieg a potem jeszcze dowaliło i tak jak pisałeś było go b. dużo, widocznie dla piesków za dużo. W tym roku bedzie lepiej. :D Quote
PaYooK Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 ELO!!! wojtas i jeszcze powiesz ze byles jako widz na tych zawodach?? :) Quote
Wojtas Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Z bólem muszę powiedzieć, że nie, bo musieliśmy wracać na Śląsk dzień wcześniej, niż się zawody zaczęły. Wtedy jeszcze psa nie mieliśmy, choć już dojrzewała w nas myśl o posiadaniu psa pociągowego i chciałem takie zawody zobaczyć, ale niestety... :( Quote
Wojtas Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Aga, najważniejsze, żeby Tajra była zdrowa, a zawody będą następne, więc co się odwlecze, to.... Nie przejmuj się, wszystko będzie ok. Pay- jeśli to Ty jesteś na tym zdjęciu, to muszę Ci powiedzieć, że jest genialne. Ma w sobie taką siłę i dynamikę, te pędzące psy, że aż chce się żyć i marzyć o takich przeżyciach przy wykorzystaniu swoich piesków. Jest genialne!!!!! Quote
mike Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 No to do jutra :drinking: Nas na pewno poznacie, bedziemy tam chyba jedyną tak liczną rodziną..... :wink: :Dog_run: :sweetCyb: :scream_3: :buzi: :baby: :Dog_run: Quote
Agnieszka_ Posted September 26, 2003 Author Posted September 26, 2003 No to jest własnie moje ulubione zdjęcie PaYa :D Mike do zobaczenia w Dziergowicach. Quote
basia Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Hej! Hej! Czy już nikogo z was nie ma?? Proszę o pomoc! Czy Dziergowice to taka wiosna koło Kuźni Raciborskiej czy gdzieś indziej?? Jak znaleźć miejsce zawodów? Quote
PaYooK Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 ELO!!!!! Dziergowice sa http://www.pilot.pl/index.php3?Z_CITY_NAME=dziergowice&form_t=1〈=pl Quote
Agnieszka_ Posted September 26, 2003 Author Posted September 26, 2003 Basia Dziergowice są koło Kuźni Raciborskiej. Zawody rozgrywać się będą na strzelnicy sportowej w Solarni. Quote
PaYooK Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 ELO!!!! Wojtas - tak na zdj. jest PaY ze swoim stadkiem haszczakow :)Mnie sie zdj. te podoba... :) z polowa stadka :) a mi to zdjecie tesh sie podoba.... Quote
basia Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Wielkie dzięki!!! Mam nadzieję, że jakoś trafie :lol: Quote
Manu Posted September 26, 2003 Posted September 26, 2003 Wiecie co ?... Ja to już się nie mogę doczekać wyjazdu jutro z rana ! :angel: ...przeboleję już nawet tak wczesne wstawanie... :roll: Quote
Recommended Posts