Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Monika szkoda, że nie przyjedziecie. Będzie nam brakowało tego grania Waldka na gitarze :cry:

Wojtek na pewno mozna wziąsc psa, który nie startuje. A zawody rozgrywać sie będą na terenie strzelnicy sportowej w Solarni.

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
No Monika szkoda, że nie przyjedziecie. Będzie nam brakowało tego grania Waldka na gitarze :cry:

No i proszę... :shake:

Ja tu z Wami tyle piszę, a zabrałam Waldka, który grał na gitarze i co...? I to jego Wam go brak, a nie mnie... :bigcry:

:sadCyber:

Posted
ELO!!!

Monika bedzie brakowalo Ciebie na bank kto bedzie tak ustawial wszystkich do sprzatania :wink:

Jasne...! Ale przynajmniej co niektórzy nie spali na warstwie piachu na podłodze... 8) :D

Posted

Aga, nie martw się z Tajrą wszystko będzie dobrze. Rodzice na pewno Cię wesprą finansowo, w końcu Twoja sunia nie jest już najmłodsza i może niestety zachorować. Poza tym być może udział w takich zawodach przy jej obecnym stanie byłby niewskazany? Pytałaś o to? A propos zawodów- one miały się odbyć w ten weekend 20-21. Myślę, ze zakończyłyby się fiaskiem. Upał u nas w Bytomiu jest tak wielki jak latem. Pies tylko się odsika na placu i wraca na płytki do przedpokoju i leży i dyszy ledwo żywy. Myślałem, że lato się skończyło :o , a tu taka kiszka. Aga jeszcze raz - głowa do góry, wszyscy szpicomaniacy są z Tobą.

Posted

Ja trzymam kciuki za Tajre i wierze, że wszystko bedzie w porządku.

Co do zawodów, to tez się cieszę, że nie sa w ten weekend, bo nie wiem jakby psiaki biegały w taki upał. Mam nadzieje, że za tydzien bedzie chłodno. Podobno od wtorku pogoda ma sie pogorszyc, mają byc burze, padac deszcz i ma wiać silny wiatr.

Posted

ehh.... biedna ;(

ale Aga nie martw sie, bedzie dobrze ;)

jak chcesz to psiaka do Dziergowic moge Ci porzyczyc, nie ma sprawy, a jak nie startujesz to tez fajnie bo ja tez nie ;)))

trzymaj sie i pokilaj Tajre ;)

Posted

Widzisz Aga, jednak rodzice Ci pomogą- to są wyższe cele i na to zawsze pieniądze się jakieś znajdą. Ja też jestem niestartujący i chyba przyjadę z psem jak wszystko dobrze pójdzie, więc będzie więcej takich osób.

Posted

ee, to fajnie bedzie. Aga trzymaj sie, bedzie dobrze ;) A ja sie balam ze Wy wszyscy sobie wystartujecie a ja sama zostane :P

A Wogole nie wiem czy brac Adasia, zobaczymy jeszcze. Jak ktos chce to moge psa porzyczyc :PPP abo do startu, albo tak to potrzymania :PP otworze wyporzyczalnie huskow :PP

Posted

eeeejj.. no ludzie nie robcie se jaj ;/// yyyyhyhyhyyyyyyyyyy :(((( ja sie tak nie bawie :((

to nie jedzcie :P my bedziemy miec fajnie : PPP

i tak jestescie paskudy i tyle.. ;/

Posted

ehhhh..no szkoda tym bardziej ze zarezerwowalem domek, no nic psiaki beda mialy duuuuzo miejsca :D a wogole to o ktorej tak mniej wiecej macie zamiar sie pojawic w sobote w dziergowicach?

mam nadzieje ze pogoda dopisze i bedzie zimno :D