Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale Nelka ma raj. Wogóle jak tam jest pięknie. Chyba po świętach namówię mojego męża na wycieczkę na jurę w którąś sobotę. No cudnie tam jest. Mam nadzieję, że wojtekdu, AlaŚ i Shel dołączycie wtedy do nas, bo chyba wszyscy jesteście z okolicy.

Posted

Daria, my jeszcze nie wiemy który weekend konkretnie, bo to zależy od pogody, no i od moich studiów, a w kwietniu mam aż dwa zjazdy, więc może się okazać, że to dopiero w maju będzie, ale super, że chcecie dołączyć. Nie wiem tylko dlaczego nie chcesz Karmela zabierać? Armin w jego wieku to śmigał po górach na 8 godzinnych wycieczkach i był cały szczęśliwy. Zabieraj całą ferajnę, łącznie z Pawłem!!!

Posted

Karmel jest innej budowy, to ciężki szczeniak i szybko się męczy, to inny typ niż Brando i Armin, inna sylwetka. Mam porównanie jak śmigał Brando w jego wieku, a jak on biega. Także 3 godzinne wycieczki tak, ale dłuższe już nie dla niego, nie teraz.

Znasz mnie, nie dmucham na zimne ani nie oszczędzam psów bez powodu ;) Z Karmelem jednak zdania na razie nie zmienię - musi urosnąć.

Posted

Od pewnego czasu staram się robić zdjęcia Nelli w ruchu. Jest to większe wyzwanie ale nieraz ciekawy efekt. Co do spotkania na Jurze to ja jak najbardziej, tylko wcześniej ze dwa dni muszę wiedzieć.

A tu po spacerze Nelka pakuje się do bagażnika. A propos jak wasze psy jeżdżą samochodami? Ja miałem duży kłopot na początku. Teraz Nelli jeździ w bagażniku i jest święty spokój.

Posted

U mnie był problem jedynie z wsiadaniem na początku. Ale nauczyłam Ginger wskakiwać przez rzucanie zabawki do auta;)
Teraz nie ma problemu, może jeździć w bagażniku, z przodu/tyłu i wszystko jest doskonale;)

Posted

wiq napisał(a):
bardzo fajny serwis :)
heh, niby tak znane okolice, a ciągle coś nowego się człowiek dowiaduje ;)

Witam, witam. Dziękuję za pozytywną ocenę i pozdrawiam. Skąd jesteś? jeśli można zapytać?

• 2 weeks later...