Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za radę. Swego czasu tak robiłem i wtedy nie pamiętam kto, ale powiedział mi, że wstawia na maksa. Ale rzeczywiście jest to niezgodne z regulaminem dogomani. Pozdrawiam.

Posted

-4 ºC, pada śnieg i wokół jest już naprawdę biało. Szkoda, że nie mogło być tak na święta.

Moja psica, niby pies myśliwski, jak przechodzi obok kaczek w odległości 3m nawet na nie nie reaguje, co gorsza one też nie.

Z tym myśliwskim to chyba ściema.:lol:

Posted

Dzisiaj Nelli razem ze mną ruszyła rano do pracy. Trochę pojeździła samochodem, ale za to w nagrodę pojechaliśmy na jurę. Pogoda dzisiaj była wyjątkowo zimowa. Mróz, światło przymglone, półprzeźroczyste, snujące się dymy z kominów. Sceneria rasowo zimowa. W takich warunkach bardzo ciężko robi się zdjęcia. Zawartość koloru niebieskiego jest bardzo duża. Oto co udało mi się dzisiaj zrobić.

Wejście na zamek w Olsztynie.

Posted

wojtekdu napisał(a):
Mała ! Ja już swoje odchodziłem w szkole . W sumie 19 lat. Masz trochę do nadgonienia.

To niezły jestes, ja mam słabsze nerwy :P

Posted

Przyszedłem zobaczyć, kto mnie poparł na wątku Darianny. Witamy :lol:
Fajne fotki, tylko troszkę duże. Nie wstawiaj większych od 640x640, modzi mogą się czepiać.
I podlinkuj bannerek, bo trudno Ciebie znaleźć.
Pozdrowionka

Posted

Witam,
Chciałbym Wszystkich prosić, jeżeli tylko mają chęć o głosowanie na mojego psiego bloga, w konkursie na blog roku 2009. Jest to dziennik, w którym można znaleźć informacje dotyczące moich prywatnych czworonogów, jak również psów ratowanych za pośrednictwem Fundacji Viva Animalis. Aby zagłosować, należy wysłać sms, kosztujący trochę ponad 1 zł, cały dochód z akcji przeznaczony jest na cele charytatywne. Szczegóły jak zagłosować na mój blog pod adresem:
http://www.blogroku.pl/wojtito,gw4bu,blog.html

PS. z góry dziękuję
PSII. Te kółeczka, które między innymi występują w treści sms'a to "zera"

Posted

Trochę zdjęć różnych.

Te drzewa wyglądają prześwietnie. Wszystkie gałązki są zalane w lodzie i popruszone śniegiem.

A to już z dzisiejszego spaceru z Aresem.

Posted

Pięknie!!! :loveu:
Trzeba by pomyśleć o wspólnym zimowym spacerku :lol:
Roni biegał dzisiaj po lesie z labradorem, ale po 30 minutach kumpel mial dosyć, a Roni dopiero sie rozgrzewał :evil_lol:

Posted

AlaŚ napisał(a):
Pięknie!!! :loveu:
Trzeba by pomyśleć o wspólnym zimowym spacerku :lol:
Roni biegał dzisiaj po lesie z labradorem, ale po 30 minutach kumpel mial dosyć, a Roni dopiero sie rozgrzewał :evil_lol:

Bardzo chętnie. Musimy namierzyć dwie sprawy. Fajną pogodę i czas u Was i u mnie.