wojtekdu Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Dzięki za radę. Swego czasu tak robiłem i wtedy nie pamiętam kto, ale powiedział mi, że wstawia na maksa. Ale rzeczywiście jest to niezgodne z regulaminem dogomani. Pozdrawiam. Quote
konikowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 NIE PATRZ OBOJĘTNIE!! POMÓŻ POTRZEBUJĄCYM!! PODPISZ SIĘ!! http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php Quote
wojtekdu Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 -4 ºC, pada śnieg i wokół jest już naprawdę biało. Szkoda, że nie mogło być tak na święta. Moja psica, niby pies myśliwski, jak przechodzi obok kaczek w odległości 3m nawet na nie nie reaguje, co gorsza one też nie. Z tym myśliwskim to chyba ściema.:lol: Quote
AlaŚ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Piękne zdjęcia. Nelli wygląda jak sarenka :lol: Zgrabna, długie nogi - pannica jak marzenie ;) Quote
wojtekdu Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Dzisiaj Nelli razem ze mną ruszyła rano do pracy. Trochę pojeździła samochodem, ale za to w nagrodę pojechaliśmy na jurę. Pogoda dzisiaj była wyjątkowo zimowa. Mróz, światło przymglone, półprzeźroczyste, snujące się dymy z kominów. Sceneria rasowo zimowa. W takich warunkach bardzo ciężko robi się zdjęcia. Zawartość koloru niebieskiego jest bardzo duża. Oto co udało mi się dzisiaj zrobić. Wejście na zamek w Olsztynie. Quote
Shel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wy to się macie dobrze. Ja do 15 gniłam w szkole Quote
wojtekdu Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 No my trochę z rana pracowaliśmy. My jak my, zwłaszcza ja. Nelki rolą było włóczyć się ze mną po firmach, w których zazwyczaj była "mytlana". Quote
Shel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Też mogę jechać jutro z Tobą trochę popracować, a nei isć do szkoły:cool3::cool3::cool3: Quote
wojtekdu Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Mała ! Ja już swoje odchodziłem w szkole . W sumie 19 lat. Masz trochę do nadgonienia. Quote
Shel Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wojtekdu napisał(a):Mała ! Ja już swoje odchodziłem w szkole . W sumie 19 lat. Masz trochę do nadgonienia. To niezły jestes, ja mam słabsze nerwy :P Quote
rwpb Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Przyszedłem zobaczyć, kto mnie poparł na wątku Darianny. Witamy :lol: Fajne fotki, tylko troszkę duże. Nie wstawiaj większych od 640x640, modzi mogą się czepiać. I podlinkuj bannerek, bo trudno Ciebie znaleźć. Pozdrowionka Quote
wojtito Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Witam, Chciałbym Wszystkich prosić, jeżeli tylko mają chęć o głosowanie na mojego psiego bloga, w konkursie na blog roku 2009. Jest to dziennik, w którym można znaleźć informacje dotyczące moich prywatnych czworonogów, jak również psów ratowanych za pośrednictwem Fundacji Viva Animalis. Aby zagłosować, należy wysłać sms, kosztujący trochę ponad 1 zł, cały dochód z akcji przeznaczony jest na cele charytatywne. Szczegóły jak zagłosować na mój blog pod adresem: http://www.blogroku.pl/wojtito,gw4bu,blog.html PS. z góry dziękuję PSII. Te kółeczka, które między innymi występują w treści sms'a to "zera" Quote
Shel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Słońca nie było i zdjęcia mi się nie podobają ;-) Potem wstawię więcej. Quote
wojtekdu Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Trochę zdjęć różnych. Te drzewa wyglądają prześwietnie. Wszystkie gałązki są zalane w lodzie i popruszone śniegiem. A to już z dzisiejszego spaceru z Aresem. Quote
Shel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Wstawimy te dwa zdjęcia z nami do naszej galerii ;-) Podpiszemy oczywiście. I zapraszamy na aresowe foty :] Quote
Ewa&Duffel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nelli jest cudna, jak to seter zresztą ;) śliczne fotki, zima jest piękna ! Quote
AlaŚ Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Pięknie!!! :loveu: Trzeba by pomyśleć o wspólnym zimowym spacerku :lol: Roni biegał dzisiaj po lesie z labradorem, ale po 30 minutach kumpel mial dosyć, a Roni dopiero sie rozgrzewał :evil_lol: Quote
Shel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Zrobienie Nellce portretu graniczy z cudem Quote
Darianna Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 nie usiedzi dziewczyna w jednym miejscu? ;) Quote
Shel Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Darianna napisał(a):nie usiedzi dziewczyna w jednym miejscu? ;) Trudno z tym u niej ;-) Quote
wojtekdu Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Nelki uszy wołają o pomstę, ale dostałem zakaz golenia i nic na to nie poradzę. Quote
wojtekdu Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 AlaŚ napisał(a):Pięknie!!! :loveu: Trzeba by pomyśleć o wspólnym zimowym spacerku :lol: Roni biegał dzisiaj po lesie z labradorem, ale po 30 minutach kumpel mial dosyć, a Roni dopiero sie rozgrzewał :evil_lol: Bardzo chętnie. Musimy namierzyć dwie sprawy. Fajną pogodę i czas u Was i u mnie. Quote
Recommended Posts