Shaunell Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czasowa napisał(a):A dobry, dobry... świetny! Mama zgodziła się na drugiego psa.Ale wezmę jakiegoś kundelka, jak ktoś będzie miał przypadkowy miot, od znajomych.Bo to się zdarza, a jednak będzie można pomóc psikowi. To może potrwać, ale warto czekać, aż komuś przypadkiem się suka oszczeni. :oops: Zawsze marzyłam o psie którego będę mogła wychować wedle własnych norm, i będzie tylko, i wyłącznie mój. :loveu:, I taki z którym Fudzi będzie mógł latać...:roll: Ja to tylko bordera - nie, że nie chcę pomóc innym psiakom, ale moje marzenie to border, a nie drugi pies. A, że mam moją Mi, którą tak bardzo kocham, będzie też spełniał rolę drugiego psa ;) Quote
Shaunell Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 bianka19 napisał(a):Ja ostatnio zamówiłam Cezarkowi nowe szelki i smycz flexi - wszyscy mówią , że ta firma jest najlepsza..:roll: Mi ma flexi - czy jest najlepsza... No wytrzymała te dwa lata gryzienia, ale już jest tak pogryziona, że musimy kupić nową :evil_lol::lol: Quote
Czasowa Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Hej wszystkim. A moze ktoś powiedzieć jak foty z NOKIA;XpressMusic;5130 przegrac foty na kompa?:-( Bo nie chcą się zgrać. :angryy::angryy::angryy: Quote
Czasowa Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 border_collie&westie napisał(a):Ja to tylko bordera - nie, że nie chcę pomóc innym psiakom, ale moje marzenie to border, a nie drugi pies. A, że mam moją Mi, którą tak bardzo kocham, będzie też spełniał rolę drugiego psa ;) Jednak zdecydowałam się na rasowca. Tylko nie Wiem jakiego, bo mam 10 ulubionych ras :-( 1. Dalmatyńczyk(charakter) 2. Border collie(wszechstronność) 3. West highland white terier(charakterek) 4. Owczarek niemiecki(charakter) 5. Seter irlandzki(charakter i historia) 6.Sznaucery( średniaki, miniatury i olbrzymy)(pewna historia, Roxy, suni która co roku do Nas przyjeżdżała) 7. Springer spaniel angielski(charakter) 8.Pinczery( min. śr. dob.) (historia pinczerkowatego Wilusia, mojego starego psa, który mieszkał u babci) 9.Spaniel Tybetański(charakter) 10.Siberian husky(charakter) Ale to dopiero za 2-3 lata. Bo muszę spełnić parę warunków. Ale to da sie zrobić :-) Quote
Foxowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A zainstalowałaś płytkę Nokii? Jeśli tak to podłączasz telefon do kompa i wchodzisz w program Nokia PC Suite i wchodzisz w przegląd telefonu i tam gdzie masz fotki ;) Quote
Czasowa Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Foxowa napisał(a):A zainstalowałaś płytkę Nokii? Jeśli tak to podłączasz telefon do kompa i wchodzisz w program Nokia PC Suite i wchodzisz w przegląd telefonu i tam gdzie masz fotki ;) Kiedy ja nie mam żadnej płytki. Tylko 11cm kabel.:cool1: Quote
Foxowa Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Oj plytka powinna być... A podłącz fona i wejdź w mój kompóter i w telefon i tam do folderu ze zdjęciami ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 A wybrałaś juz jakieś hodowle tychże ras ? ;) Quote
Czasowa Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 Foxowa napisał(a):Oj plytka powinna być... A podłącz fona i wejdź w mój kompóter i w telefon i tam do folderu ze zdjęciami ;) Spróbuje, ale potem, bo mi się rozładowała. Onomato-Peja napisał(a):A wybrałaś juz jakieś hodowle tychże ras ? ;) Póki nie wybiore rasy, nie wybiorę hodowli, tak to już ze mną jest :oops: Quote
Onomato-Peja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Czasowa napisał(a): Póki nie wybiore rasy, nie wybiorę hodowli, tak to już ze mną jest :oops: Aha :) A może jakiś piesek wymienionych ras z adopcji :) ? Quote
Czasowa Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Aha :) A może jakiś piesek wymienionych ras z adopcji :) ? Czyś ty zwariowała! :crazyeye: Juz raz prosiłam, nie, koniec, ma być szczeniak, i z żadnego schroniska/ przytuliska. :angryy: Niestety, niektórzy rodzice już tak mają. Quote
stratoos Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 hej :) Co słychać? Jak idzie wybieranie odpowiedniego psiaka? Quote
Shaunell Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Czasowa napisał(a):Czyś ty zwariowała! :crazyeye: Juz raz prosiłam, nie, koniec, ma być szczeniak, i z żadnego schroniska/ przytuliska. :angryy: Niestety, niektórzy rodzice już tak mają. W przytuliskach też jest pełno szczeniaków. Zazdroszczę Ci, że możesz mieć drugiego psa, od razu wybrałabym bordziaka :lol: Quote
Czasowa Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 border_collie&westie napisał(a):W przytuliskach też jest pełno szczeniaków. Zazdroszczę Ci, że możesz mieć drugiego psa, od razu wybrałabym bordziaka :lol: Ale mamie chodzi o to, że szczeniak i byleby nie ze schronu/przytułku :placz: Zobaczymy. Sznaucer, seter, bordo, dalmatyk, pinczer mnie interesuje :shake: Ale to z dwa-trzy lata :oops: stratoos napisał(a):hej :) Co słychać? Jak idzie wybieranie odpowiedniego psiaka? Mam dylemat. Wielki. Ale chyba na pinczera bym się zdecydowała. Tak, na cześć Wilusia :placz::placz::placz: Za którym bardzo tęsknie :-( Quote
Cavy Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Hej! :hand: Ja to bym swetra szkockiego wybrała :evil_lol: Quote
Foxowa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Tak ze szwecji odrazu :eviltong: Mam niedaleko do niej :evil_lol: To my życzymy miłej nocki :loveu: Quote
Shaunell Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Czasowa napisał(a): Ale to z dwa-trzy lata :oops: Aaa! To dopiero za trzy lata :lol:. Myślałam, że już teraz. Ale w sumie dobrze, że już wybierasz rasę. A coś dawno Fudzia fot nie było :mad::mad::mad: Quote
Czasowa Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 border_collie&westie napisał(a):Aaa! To dopiero za trzy lata :lol:. Myślałam, że już teraz. Ale w sumie dobrze, że już wybierasz rasę. A coś dawno Fudzia fot nie było :mad::mad::mad: Moze nawet za rok, we Wrześniu ;) A foty zaraz., Fudzi i Laura razem :multi: Quote
Ania :) Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 O króliczek :loveu: a to nigdy wcześniej nie były razem wypuszczane tak ? Quote
stratoos Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Heeej :) Coś Fudzio się króliczkiem nie interesuje, woli spać :evil_lol: Quote
Czasowa Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Nie, bo Fudzi tylko przez klatkę ją lubi. Inaczej to by ją może zagryzł :shake: Wymęczyłam go na plaży( zobaczył psa od WOPR'a i pierwszy raz płynął, ale przez niego byłam cała mokra, bo musiałam za Nim lecieć:loveu:, a to było ok. 22;00). I wzięłam Laurę, Ona go ponoskowała, On nic nie wiedział, tylko jeszcze bardziej się rozkładał. Aż mama powiedziała, a niech robi co chce, ja go będę trzymać, i faktycznie, Laura weszła na Fudzia, a Fudzi jak się rzucił, ale mama go trzymała. :eviltong: Quote
Recommended Posts