Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasowa napisał(a):
A dobry, dobry... świetny!

Mama zgodziła się na drugiego psa.Ale wezmę jakiegoś kundelka, jak ktoś będzie miał przypadkowy miot, od znajomych.Bo to się zdarza, a jednak będzie można pomóc psikowi. To może potrwać, ale warto czekać, aż komuś przypadkiem się suka oszczeni. :oops: Zawsze marzyłam o psie którego będę mogła wychować wedle własnych norm, i będzie tylko, i wyłącznie mój. :loveu:, I taki z którym Fudzi będzie mógł latać...:roll:

Ja to tylko bordera - nie, że nie chcę pomóc innym psiakom, ale moje marzenie to border, a nie drugi pies. A, że mam moją Mi, którą tak bardzo kocham, będzie też spełniał rolę drugiego psa ;)

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bianka19 napisał(a):
Ja ostatnio zamówiłam Cezarkowi nowe szelki i smycz flexi - wszyscy mówią , że ta firma jest najlepsza..:roll:

Mi ma flexi - czy jest najlepsza... No wytrzymała te dwa lata gryzienia, ale już jest tak pogryziona, że musimy kupić nową :evil_lol::lol:

Posted

Hej wszystkim.

A moze ktoś powiedzieć jak foty z NOKIA;XpressMusic;5130 przegrac foty na kompa?:-( Bo nie chcą się zgrać. :angryy::angryy::angryy:

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Ja to tylko bordera - nie, że nie chcę pomóc innym psiakom, ale moje marzenie to border, a nie drugi pies. A, że mam moją Mi, którą tak bardzo kocham, będzie też spełniał rolę drugiego psa ;)

Jednak zdecydowałam się na rasowca.

Tylko nie Wiem jakiego, bo mam 10 ulubionych ras :-(

1. Dalmatyńczyk(charakter)
2. Border collie(wszechstronność)
3. West highland white terier(charakterek)
4. Owczarek niemiecki(charakter)
5. Seter irlandzki(charakter i historia)
6.Sznaucery( średniaki, miniatury i olbrzymy)(pewna historia, Roxy, suni która co roku do Nas przyjeżdżała)
7. Springer spaniel angielski(charakter)
8.Pinczery( min. śr. dob.) (historia pinczerkowatego Wilusia, mojego starego psa, który mieszkał u babci)
9.Spaniel Tybetański(charakter)
10.Siberian husky(charakter)

Ale to dopiero za 2-3 lata. Bo muszę spełnić parę warunków. Ale to da sie zrobić :-)

Posted

A zainstalowałaś płytkę Nokii?
Jeśli tak to podłączasz telefon do kompa i wchodzisz w program Nokia PC Suite i wchodzisz w przegląd telefonu i tam gdzie masz fotki ;)

Posted

Foxowa napisał(a):
A zainstalowałaś płytkę Nokii?
Jeśli tak to podłączasz telefon do kompa i wchodzisz w program Nokia PC Suite i wchodzisz w przegląd telefonu i tam gdzie masz fotki ;)

Kiedy ja nie mam żadnej płytki. Tylko 11cm kabel.:cool1:

Posted

Foxowa napisał(a):
Oj plytka powinna być...
A podłącz fona i wejdź w mój kompóter i w telefon i tam do folderu ze zdjęciami ;)

Spróbuje, ale potem, bo mi się rozładowała.

Onomato-Peja napisał(a):
A wybrałaś juz jakieś hodowle tychże ras ? ;)

Póki nie wybiore rasy, nie wybiorę hodowli, tak to już ze mną jest :oops:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Aha :)
A może jakiś piesek wymienionych ras z adopcji :) ?

Czyś ty zwariowała! :crazyeye: Juz raz prosiłam, nie, koniec, ma być szczeniak, i z żadnego schroniska/ przytuliska. :angryy: Niestety, niektórzy rodzice już tak mają.

Posted

Czasowa napisał(a):
Czyś ty zwariowała! :crazyeye: Juz raz prosiłam, nie, koniec, ma być szczeniak, i z żadnego schroniska/ przytuliska. :angryy: Niestety, niektórzy rodzice już tak mają.

W przytuliskach też jest pełno szczeniaków.
Zazdroszczę Ci, że możesz mieć drugiego psa, od razu wybrałabym bordziaka :lol:

Posted

W przytuliskach też jest pełno szczeniaków.
Zazdroszczę Ci, że możesz mieć drugiego psa, od razu wybrałabym bordziaka :lol:

Ale mamie chodzi o to, że szczeniak i byleby nie ze schronu/przytułku :placz:

Zobaczymy. Sznaucer, seter, bordo, dalmatyk, pinczer mnie interesuje :shake:

Ale to z dwa-trzy lata :oops:

stratoos napisał(a):
hej :) Co słychać? Jak idzie wybieranie odpowiedniego psiaka?

Mam dylemat. Wielki. Ale chyba na pinczera bym się zdecydowała. Tak, na cześć Wilusia :placz::placz::placz: Za którym bardzo tęsknie :-(

Posted

Czasowa napisał(a):

Ale to z dwa-trzy lata :oops:

Aaa! To dopiero za trzy lata :lol:. Myślałam, że już teraz. Ale w sumie dobrze, że już wybierasz rasę.
A coś dawno Fudzia fot nie było :mad::mad::mad:

Posted

Aaa! To dopiero za trzy lata :lol:. Myślałam, że już teraz. Ale w sumie dobrze, że już wybierasz rasę.
A coś dawno Fudzia fot nie było :mad::mad::mad:

Moze nawet za rok, we Wrześniu ;)

A foty zaraz., Fudzi i Laura razem :multi:

Posted

Nie, bo Fudzi tylko przez klatkę ją lubi. Inaczej to by ją może zagryzł :shake: Wymęczyłam go na plaży( zobaczył psa od WOPR'a i pierwszy raz płynął, ale przez niego byłam cała mokra, bo musiałam za Nim lecieć:loveu:, a to było ok. 22;00). I wzięłam Laurę, Ona go ponoskowała, On nic nie wiedział, tylko jeszcze bardziej się rozkładał. Aż mama powiedziała, a niech robi co chce, ja go będę trzymać, i faktycznie, Laura weszła na Fudzia, a Fudzi jak się rzucił, ale mama go trzymała. :eviltong: