Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

border_collie&westie napisał(a):
http://img188.imageshack.us/img188/1759/lancuch009.jpg
Mimo, że się odwrócił, ta fotka mi się podoba najbardziej :loveu: Śliczny Fudziu, słoneczko na niego świeci, wyraźna fotka...;):loveu:
http://img521.imageshack.us/img521/9654/lancuch008.jpg
Czy mi się wydaje czy on kopie? Wykapana Mi :evil_lol:

I mu włos odrósł trochę od tego strzyżonka, bo muszę przyznać, że nieładnie wtedy wyglądał :shake:

PS: Jak Ty robiłaś te fotki? Czy to ten sam zwierzak, ADHD na czterech łapach, którego widziałam? Bo jakiś spokojny się wydaje.

On nie kopie, ale mu chciałam zrobić fotkę, a ten juz się szykował do robienia tego czegoś :evil_lol:

Ej, ej, ej. Oj ma tylko ADHD przy Misi, nie zauważyłaś- Zakochał się :diabloti:

Nie, dobra. ADHD to On ma napady. A z powodu Misi tamten trwał za długo. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Śliczna Koki :loveu:
W przeciwieństwie do Was, wolę oglądać same psy, a ludzi prędzej na NK ;)

A co to, u Nas fot Koki nie ma :crazyeye:

Posted

Czasowa napisał(a):

Ej, ej, ej. Oj ma tylko ADHD przy Misi, nie zauważyłaś- Zakochał się :diabloti:

No bo dziwne, żeby się nie zakochał w mojej panience :diabloti: :lol:
Ale moja dama to przyjmuje tylko spokojnych i romantycznych chłopaków, a nie jakiś wariatów :lol:
Chociaż o tamtego to w tych czasach trudno :lol:

Posted

Ania :) napisał(a):
Andy jak miał około 8 miesięcy to miał identyczny :)
Bardzo fajne są te łańcuszki a Twojemu jest w nim do twarzy[pyska] :evil_lol: :loveu::loveu:

Ta, fajne, ale chyba dla psów które nie ciagną.
Moja bokserka miała taki..miała bo wyszła na jeden spacer i po łańcuszku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:- spotkała nielubianą kolezankę i łańcuszek nie wytrzymał:-(

Posted

bianka19 napisał(a):
Heej :multi:
Co tam u mojej "nieprawdziwej" siostry słychać i tego ślicznego Fudzia ? :evil_lol:

Hej ty "nieprawdziwa" siostro z którą zawsze sie zgadzam. A no spoko. Mam nową komę ; NOKIA; XPRessMusic;5310;Blue.A we Wtorek znowu na koniki :loveu: A Fudzi tęskni za Misią Hani. :-( Ja za Nimi też :placz:

Posted

stratoos napisał(a):
Dobryy poniedziałkowo :cool3:

A dobry, dobry... świetny!

Mama zgodziła się na drugiego psa.Ale wezmę jakiegoś kundelka, jak ktoś będzie miał przypadkowy miot, od znajomych.Bo to się zdarza, a jednak będzie można pomóc psikowi. To może potrwać, ale warto czekać, aż komuś przypadkiem się suka oszczeni. :oops: Zawsze marzyłam o psie którego będę mogła wychować wedle własnych norm, i będzie tylko, i wyłącznie mój. :loveu:, I taki z którym Fudzi będzie mógł latać...:roll:

Posted

Mamy równo 20 stron. :multi::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Kimi( moja roczna kotka) weszła na okno, trzeba było ją wsiąść, bo taka była reakcja Fudzia:( ponieważ mamy wielki dom jednorodzinny, Kimik mieszka u babci)

KONIEC

Zadowoleni? :evil_lol:

Posted

Czasowa napisał(a):
A dobry, dobry... świetny!

Mama zgodziła się na drugiego psa.Ale wezmę jakiegoś kundelka, jak ktoś będzie miał przypadkowy miot, od znajomych.Bo to się zdarza, a jednak będzie można pomóc psikowi. To może potrwać, ale warto czekać, aż komuś przypadkiem się suka oszczeni. :oops: Zawsze marzyłam o psie którego będę mogła wychować wedle własnych norm, i będzie tylko, i wyłącznie mój. :loveu:, I taki z którym Fudzi będzie mógł latać...:roll:

no tak w końcu w schronach mało jest psów :shake: lepiej znajomym doradź sterylizacje psiaków a sama rozejrzyj się choćby po dogo, wyjdzie to na dobre dla wszystkich i w ten sposób bardziej pomożesz psom.

Posted

Czasowa napisał(a):
Z Plusa na 3 lata i pare miesięcy :oops:

Tak samo brałam :loveu: Tylko na babcie :evil_lol:
W styczniu moge wziasc nowy ale ten pokochalam :loveu::loveu::diabloti:

A gratulujemy 20 strony my mamy dwa razy tyle :cool3:

A białas śliczny :loveu::loveu: