Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies który kocha psie sporty - przed państwem panna Mi zwyciężca wielu edycji DCDC i mistrz świata agility! :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to tyle z pierwszego dnia (oprócz zdjęć z plaży, które są na taty apracie nieprzegrane).

Posted

Czasowa napisał(a):
Czego!? Stał bez smyczy równe 2 minuty. :diabloti:

Już mu nic nic nie zrobisz! :razz:

Tiaa tylko że między Twoimi nogami tak?? :mad:
A zrobię, zrobię zobaczysz :evil_lol:

Posted

ja muszę się przyznać, ze też swojego Lintu bałam się spuszczac przez jakiś czas. a teraz spuszczanie na podwórku i spacerach to norma, cały czas trzyma się mnie ;) tylko nie spuszczam go przy ruchliwych drogach w parku, bo jak poczuje zew narury to moze być nieciekawie, tymbardziej, ze to jest droga główna trasy warszawa-wrocław i pełno tirów ;o
ale jak są spokojniejsze miejsca to czemu nie ;) spróbuj go spuścić, chociaż na chwilę, pies sobie pobiega i będzie wyhasany

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Czasowa czemu tak boisz sie spuścić Fudżiego ze smyczy? :hmmmm:
niech ma chłopak trochę wolności,niech se polata bez wiecznej uprzęży ;)

Zgadzam się - co to za życie jak ciągle na smyczy... Westowa natura to wolność :)

Posted

Sama tak myślałam... i spuściłam.

Juz go nie było. Po całym lesie latał, łace wszędzie, aż p. Jarek (sąsiad) stanął, i go złapał :placz::placz::placz:

Posted

Ja za radą dogomaniaków zaczęłam Simbe puszczać i powiem, że jestem zadowolona - tak jak mi radzono - może najpierw puść go na zamkniętym terenie, pouczcie się przychodzenia na zawołanie? Niech zobaczy, że jak go zawołasz i przyjdzie to będzie fajnie :razz:

Posted

Czasowa napisał(a):
Sama tak myślałam... i spuściłam.

Juz go nie było. Po całym lesie latał, łace wszędzie, aż p. Jarek (sąsiad) stanął, i go złapał :placz::placz::placz:

Eee... wymyślasz :eviltong:

Posted

Czasowa napisał(a):
Haha, nawet moja, radę- ale Simba to szczeniak :placz:

A na podwórku On lata,po za wakacjami :evil_lol:

I przychodzi, ale już mu się karma z mięsem znudziła, i nie Wiem jak mam mu tą karmę dawać( nic innego mi mama nie pozwala):shake:

Fakt, szczeniaka łatwiej, ale to nie znaczy, że Twój jest skazany na smycz na wieki wieków...

Czemu nie pozwala? :question:
Nie wmuszaj w psa na siłe czegos, bo wtedy na pewno nie przyjdzie...
Niektórym psom smakuje ser, na rynku masz b. duży wybór smaków dla psów

Posted

Kisses napisał(a):
Ja za radą dogomaniaków zaczęłam Simbe puszczać i powiem, że jestem zadowolona - tak jak mi radzono - może najpierw puść go na zamkniętym terenie, pouczcie się przychodzenia na zawołanie? Niech zobaczy, że jak go zawołasz i przyjdzie to będzie fajnie :razz:

Haha, nawet moja, radę- ale Simba to szczeniak :placz:

A na podwórku On lata,po za wakacjami :evil_lol:

I przychodzi, ale już mu się karma z mięsem znudziła, i nie Wiem jak mam mu tą karmę dawać( nic innego mi mama nie pozwala):shake: