Foxowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Oj biedny króliczek :placz: Mam to samo ostatnio, miśkez za nic nie da dotknąć królika :shake: Quote
Czasowa Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Ale tu Fudżi go właśnie by zagryzł, jakby mógł :placz: Quote
Cavy Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Witamy się wakacyjnie i gorąco :hand: :evil_lol: Fotki, fotki! :loveu: Quote
Czasowa Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Cavy napisał(a):Witamy się wakacyjnie i gorąco :hand: :evil_lol: Fotki, fotki! :loveu: Witamy się wakacyjnie i gorąco :hand: :evil_lol: wyżej, wyżej :loveu: Quote
Czasowa Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Taak, jak śpi. Właściwie wtedy to też nie, bo kopie, jęczy, stęka, chrapie, i choćby spał w innym pokoju, to i tak jak pies jest w telewizji, i go nie słychać, przylatuje i wrzeszczy jak wariat. A ja dostałam propozycję od rodziców, to 40 zł coś- macie może coś psowatego do polecanie. Tj. jakieś fajne rzeczy dla psa( byleby nie smycz, szele, obrożą, np. apaszka), albo coś dla "psiarzy". :loveu: Bo nie Wiem co wziąć. PS. pisałam do Rogonii i Energizerów, pytanie kiedy zamierzają następne krycie. :cool3: Może Borderek będzie. Jeszcze zobaczymy, arazie różnych hodowli szukam dobrych. :razz: Quote
Czasowa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Przedwczoraj Fudzi przeszedł ponad 50 m bez smyczy, wczoraj i dzisiaj tyle samo :multi: Quote
Shaunell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czasowa napisał(a):Przedwczoraj Fudzi przeszedł ponad 50 m bez smyczy, wczoraj i dzisiaj tyle samo :multi: Braawo! :loveu: :D Masz czas do jutra z fotkami i najlepiej bez smyczy :mad: Quote
Czasowa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 border_collie&westie napisał(a):Braawo! :loveu: :D Masz czas do jutra z fotkami i najlepiej bez smyczy :mad: Bez smyczy mam, ale na komie, i u cioci w Jankowicach jeszcze. ( mała wioska pod Katowicami). A przegrać nie umiem :placz: Quote
Shaunell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czasowa napisał(a):Bez smyczy mam, ale na komie, i u cioci w Jankowicach jeszcze. ( mała wioska pod Katowicami). A przegrać nie umiem :placz: Echh... To zrób nowe :D Quote
Czasowa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 border_collie&westie napisał(a):Echh... To zrób nowe :D Ale nie umiem przegra c z komy :shake: Quote
Shaunell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czasowa napisał(a):Ale nie umiem przegra c z komy :shake: Ale aparatem :D Quote
Czasowa Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 border_collie&westie napisał(a):Ale aparatem :D Tak, ale po wystawie w Sopocie. :roll: Quote
Shaunell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Czasowa napisał(a):Tak, ale po wystawie w Sopocie. :roll: Achh, nie rozumiem CIę :shake: Quote
bianka19 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Heej!! :multi: My już jesteśmy :eviltong: Udane były wakacje :evil_lol: Quote
Czasowa Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Dog Show in Sopot To była najlepsza wystawa w moim życiu( i pierwsza:evil_lol:). Głaskałam Leksusa :multi: Jeszcze tylko z D. Radomskim i Ulfim by się marzyło. A do tego zaopatrzyłam się w nowe szele- sportowe niebieskie. Ok. 100 fotek jutro. :roll: Quote
Shaunell Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Świetnie :loveu: Ja już sobie to tak wyobrażałam jak moją pierwszą wystawę - spóźniona i kompletnie nic nie wiedząca, a tu widać, że miałaś świetnie :lol: Głaskałaś Leksusia? :-o Bosko! Słyszałam jakiego czadu dali we Wrocku. Quote
Shaunell Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Czasowa napisał(a):Dog Show in Sopot Jeszcze tylko z D. Radomskim i Ulfim by się marzyło. Rozumiem żeby pogłaskać Ulfiego, ale D.Radomskiego... :roll::lol::evil_lol: A Forresta? ... Quote
Czasowa Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 border_collie&westie napisał(a):Rozumiem żeby pogłaskać Ulfiego, ale D.Radomskiego... :roll::lol::evil_lol: A Forresta? ... D. R. zobaczyć, Ulfa pogłaskać ;) Forresta, chyba widziałam, ale nie jestem pewna, czy to On, w końcu nie jest jedyny od Cirlinków. Ale w każdym razie nie głaskałam. :placz: A Fuzi zgubił pamiątkę- kokardkę. :placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts